Televizyon Yayını Hacklenebilir Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek
    hindu bi heykır vakti zamanında heyklemişti abd de bir tv yi. bana kalırsa o kadar zor olmaması gerek bu işi yapmak.yani uydu kısmından bahsetmiyorum rejinin makinasına sızmak

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

şimdi hangi yayını hacklemek istediğinize bağlı olarak sorunuzun cvp'ı değişir...

eğer hack etmek istediğiniz yayın türü karasal yayın ise o iş kolay...

bunun için hangi band'tan hangi frekans'tan yayın yapacaksınız ona göre bir verici tasarlamalısınız...ki bu vericini çıkış gücü çok yüksek olmalı ki diğer karasal yayın yapan baz istasyonlarının gücünü bastırsın...

bunların dışında şehir şebekesinden de bişeyler yapılabilinir...bunun içinde çok değişik yöntemler var tabi ama çok uğraş gerektiren bir iş bunu geçelim...

eğer hack edilmek istenen uydu sistemleri ise bunu geçeceksin kardeşim...bunun için bir uyduya sahip olman gerekli :D

yani anlıcan kısacası bu imkansız....ama belki ghz katında yayın yapan bir verici yapabilirseniz belki bastırabilirsiniz ki sanmıyorum çünki uydu sistemler digital bilgi alırlar bunun içinde olmayacaktır...eski tip analog uydular olsaydı olurdu :D

kolay gele....

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

bana zor gibi geliyor çünkü kolay olsaydı her kanalda dakka başı bi index :D türkiyede çok lamer var.

kolay olsaydı, atvyi falan izlerken yayının ortasında hacked by isko yazardı :D

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Felony
    Felony's avatar
    Erkek

Alakalı olabilir :)

http://akilli.tv/video/223003/Hollandali-Meshur-Hacker-Max-Teil--2.aspx

Güçsüz halklar güçlü liderler çıkarır, güçlü halklarınsa lidere ihtiyacı yoktur. "Viva ZAPATA"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek

Bnce kolay kolay yapamazsın kaç tane hacker var yoksa şimdiye kdar bütün kanalları....

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    bunu yapmanız çok zordur bir çok sistemde yayın up link ile uydu yer istasyonuna yönlendirilir kimi bölgelerde ise uplinkler direk uydu ile baglantılıdır canlı yayın aracını kaçırır uydu yer istasyonundanda birini ayarlar iseniz bu bi umut olabilir.

yunusozturk.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuralsiZ
    KuralsiZ's avatar
    Erkek

Felony bunu yazdı:
    -----------------------------

Ssenin ki hepsi ayarlanmış şeyler hacı  yani alakasız  izledim video.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corvuscorax
    corvuscorax's avatar
    Erkek

Felony bunu yazdı:

yahu bu max teil'in adını google a yazınca neden türk sitelerden başka pek biyerde çıkmıyor? :)

İnsanoğlunun içinde uyuyan güçler vardır. Kendisi bile şaşırır. Çünkü bu güçlere sahip olduğu aklından bile geçmez. Bu güçleri uyandırıp eyleme geçebilirse, o kişinin hayatında büyük bir devrim olurdu.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek
    Felony bunu yazdı:

yorumlara baktınız mı:D bakmadıysanız hemen ben gösterim:D
    kamiloba [5 ay 3 gün önce eklenmiş]
    bilgisayar sistemine girmek hatta çok kolay diğerleri zor gibi görünüyo ama okadarda zor değil günümüzde c++ veya visual basic bilen kişiler kendi programlarını ayzabilirler üstelik yazdıkları program ne kadar bilen kişi tarafından yapılıyosa okadar tehlikeli ve etkili olur ama bunun yaptığı visual basicle yaklaşık 2 veya 3 günden biter bu program sonra al tepetepe kullan hadi aywallah türkiyenin beyaz şapkalı hackerı iskorpitx

goppptum amk

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

sıradaki parça olan  "unut onu kalbiiim unut onu gönlüüüüüm"  sana gelsin dostum benden şevkini kırmak gibi olmasın ama zor dostum zor :D ...

Mevzu derin | Papikolas Planet
Toplam Hit: 14013 Toplam Mesaj: 55