Telsimin Bireysel Web Hizmeti
-
ya müritler bu telsimin bireysel web sitesinden sms falan beles yoluyoruzya yavaş acılıyor bazen hiç açılmıyor acama sorun benim pc demi yoksa baska birseymi sizdede bu tür sorun varmı. başka pc lerden de deniyorum yine aynı bazen hızlı olmasada güzel çalışıyor ama gene aynı yola cıkıyor.
-
aynı hojageç açılıyo bazen hiç atmıyo a.q siteme çok yükleniyolar
-
telsim=ezik
-
müşteri hizmetlerine mail yolladım adamlar sorun bir sizde var dedi nerden cıkarmışlar ilmiyorum türkiyede onlara sadece ben akıl etmişim mail atmayı eğer bu sorun üzerine fazla mail gelirse düzenleriz dediler. herkes bir mail yollasa hallolsa.
-
telsim=dandik
-
yaa ben bide diyelim kızla konusuyom 5dk 1knt a.q konusmalarım hep yarıda kesiliyo bunun nedenini bilen varmı a.q ezik ona bişi demiyoz ama bize sunduğu tarifeleri ne turkcell nede avea yapmıyo
-
genelde bazen ayni sürede kesiyolar dimi turuncu..
oluyor ya herkesde oluyor..senden önce mycep ögrenci konusanlardanda duymustum..aynen bendede oluyor..bilerek mi kesiyorlar napiyorlar anlamadim ki.. -
e herhalde bilerek kesiyolar a.q.
Şimdi 1 saati 5 kontör tarifesi var onun açıklaması yazıyo sitede
Amcıklar eğer konuşmalarınızda kesilme olursa bundan telsim sorumlu değildir diyo yani seni tutupta 1 saat konuşturacakları yok ben avea kullanıyom 10 dk 2kont 5 saat konuştum 1 kere kesilmedi -
telsim=aklınıza gelebilecek en iğrenç şeyler
selam dua ile (f)
selametle (f) -
EDİT:the COMMANDO
(İki kez yazmışım yaww) -
Akapella
harbi sen de küfürün bini bin para
etme bu kadar
Toplam Hit: 3564 Toplam Mesaj: 12