Temperlenmiş Ekran Jelatini ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=TsFclgNDJSA

Videodaki kadar kaliteli mi arkadaşlar bunlar ? Çin sitelerine baktım Nilkkin diye bir marka var çok tutulan iyi midir sizce ? Yapıştırırken diper jelatinler gibi hava kabarcığı yapmıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

http://www.youtube.com/watch?v=TsFclgNDJSA

Videodaki kadar kaliteli mi arkadaşlar bunlar ? Çin sitelerine baktım Nilkkin diye bir marka var çok tutulan iyi midir sizce ? Yapıştırırken diper jelatinler gibi hava kabarcığı yapmıyor.

Hocam en sağlamı buff tur bilgine . Gerisindeki hepsi onun çakmasidir. Buff televizyonlara kadar çıkmıştır. Artı koreli firma üretmektedir. Bu işlerin ilk patentide ondadır. Aklında olsun

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    metalati
    metalati's avatar
    Erkek

ekranlar zaten gobekten darbede kolay kırılmıyorlar genelde koselerden gelen darbeler kırıyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Bende nillkin siparişi geçtim.

Çok iyi diyorlar bu cam korumalar için. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Hava boşluğu mesele değil de kullandıkça ustte oluşan yağlı manzara bunlarda da oluyor mu?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

yaklaşık 9 aydır note3 kullanıyorum.

Sürekli yanımdadır.

Yeri gelir, tornanın frezenin üstüne koyarım, yeri gelir matkabın üzerine bırakırım, dibinde kaynak yaparım.

Kılıfsız kullandım çok da uzun bir süre.

Ekranı ilk aldığım günkü gibi maşallah, çizilmiyor bildiğiniz.

Benimle birlikte alan bir arkadaşım hemen ekrana film taktırdı. Film şu anda çizik çizik harita gibi. Hassasiyeti vs öldürüyor hem.

Telefondan telefona değişir tabi bu.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

o nasıl jelatin la pvc kaplama gibi

Biçimini çok bozdu telefonun

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Genki bunu yazdı

o nasıl jelatin la pvc kaplama gibi

Biçimini çok bozdu telefonun

Amaçta o zaten camı korumak.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Birde bu jelatin çekerken altta kabarcik kalıyor ya onları bırakmadan yapıştırmak için bir taktik var mı ? 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

valla alırken dikkat etmek gerekiyor.

Sony Z ye taktık bundan, sensörler sapıttı. yakınlık algılayıcı saçma sapan çalışıyordu.

denildiği gibi, zaten camlar direk darbelerde okadar kolay kırılmıyor. köşelerden gelen darbelerde kolay kırılıyor. taktırırken telefoncuda uyardı. köşeden darbede korumaz diye. netekim biz sensör sıkıntı çıkarınca temperli camı çıkardık test  için köşeden ortasına verdiğimiz  darbeden daha küçük bir darbe verdik. komple kırıldı cam.

bilginiz olsun.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Birde bu jelatin çekerken altta kabarcik kalıyor ya onları bırakmadan yapıştırmak için bir taktik var mı ? 

https://www.youtube.com/watch?v=BcXYkym0gtk

Jelatin için ben şöyle yaptım, hiç kabarcık kalmadan hallettim hemde ilk defa yaptım bunu.

https://www.youtube.com/watch?v=_oJX99p3kEc

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 1910 Toplam Mesaj: 12