Template İcin Buton Yapabilecek
-
Template editlemeye basladim buton degistirecegim arkaplan vs onun icin bana buton yapabilecek var mi ?
Varsa Ozellikler :
1- http://iv.pl/images/tl3f1tkf1ktttzuhqxqc.gif orjinal buton bu ( editlenecek ) ( Yani hepsi bununla ayni boyutta )
2 - Butonun arkaplani Siyah - Yazisi Kirmizi Olcak
3 - Butonlarda ; Hakkimizda , Urunler , Calisanlar , Referanslar , Iletisim olucak.
Bu kadar yapan arkadasa Rapid preminium hediye edicegim :) Karisiliksiz Kalmaz.
-
Up tamam 2 adet rapid premium esle dostla paylasirsiniz :P Dahada cikmaz soyliyeyim kisitli cunku
Edit
4- Butonun uzerine gelince buton degisir gibi olucak
5- Guzel yazi fontuyla caf cafli olsa guzel olucak :D
-
büroda olmasam yapardım :) ama premium için değil tahribatda para geçmez hepsibeleş (araya reklamıda kondurdum ha :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
büroda olmasam yapardım :) ama premium için değil tahribatda para geçmez hepsibeleş (araya reklamıda kondurdum ha :)
-----------------------------Tamam alperim :D Sagolasinsen iste tam sayfa reklam koyarim :D
-
-
resul bunu yazdı:

-----------------------------Cok sagolasin ama daha cafcafli olsaydi guzel olurdu guzel yazi fontlarindan desenli vs vs :P
-
Claros bunu yazdı:
-----------------------------resul bunu yazdı:

-----------------------------Cok sagolasin ama daha cafcafli olsaydi guzel olurdu guzel yazi fontlarindan desenli vs vs :P
-----------------------------onları belirtmediğin için böyle yaptım :) du bakim yapim farklı bişey
-
He pardon birde bunun seyi olcak Hani uzerine geldimmi buton degisiyor gibi oluyor ya oyle olcak butonun uzerine gelcek buton degiscek bu kadar :D Dahada unuttugum birsey yok
-
Claros bunu yazdı:
He pardon birde bunun seyi olcak Hani uzerine geldimmi buton degisiyor gibi oluyor ya oyle olcak butonun uzerine gelcek buton degiscek bu kadar :D Dahada unuttugum birsey yok
-----------------------------onu sen rollower image ile hallediceksin ben yaptıklarımı koyim şuraya ikinci resim nasıl olucaksa söle yapim gidicem birazdan
-
resul bunu yazdı:
-----------------------------Claros bunu yazdı:
-----------------------------onu sen rollower image ile hallediceksin ben yaptıklarımı koyim şuraya ikinci resim nasıl olucaksa söle yapim gidicem birazdan
-----------------------------Tamam sagolasin 2.si bunun aynisi ama sadece yazi rengi mavi Bu arada pm atiyorum rapidi sagolasin
-
buyur