Tercih İle İlgili Bi Soru
-
yüzde yüz bi cevap verilemez tabiki ama tahmin olarakdan cevap bekliyrum sıralamam 79.500 geçen sene en son 90 bininciyi almış bi bölüme girememe ihtimalim nedir tecrubenize dayanarak ne söyleyebilirsiniz her senede bölümlerde 10 binlik farklar yaşanırmı yani
-
çok büyük bir sürpriz olmadıktan sonra girersin o 10 binlik atmalar kolay kolay olmaz
-
büyük ihtimal girersin
eğer senin üstündekiler orayı tercih ederse atıyorum örnek olarak
bölüm 10 kişi alacak sen 11. kişisin ve senin üstündeki 10 kişiden 9u burayı yazdı o zaman sıra sana da gelir bu mantıkla oluyor işte :)
ayrıca 10-12 binlik bi sıçrama zor görülür gibi
-
bi nebzede olsa rahatlattınız beni :D
-
up up up
-
hiç belli olmaz.
-
adam rahatlamak istiyor işte belli, kesin girersin kardeşim
-
rahatlama isteğide var tabi ama ciddi olarak sorduğum şu. daha önce böyle bi vaka gördünüzmü 10 bin sıralama kayan bişey bunu merk etmiştim tam olarak
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------
rahatlama isteğide var tabi ama ciddi olarak sorduğum şu. daha önce böyle bi vaka gördünüzmü 10 bin sıralama kayan bişey bunu merk etmiştim tam olarak
-----------------------------ben her sene sıralamaların düştüğünü görüyorum sonuçta yeni bölümler açılıyor. Ama popüler bölüm mevzusu var birden bölüm popülerleşir puanı uçar, yada çok düşer. ama sen girersin bence. sonuçlarda da görürüz :)
-
eyw cevabın için hocam :)
-
geçen yıl 20.000 kişilik zıplama sonucunda açıkta kaldım dikkat et özellikle sözel ve ya eşit ağırlıkcıysan dahada dikkat et