Tercihler Açıklandı [ Tek Konu ]
-
ZoRKaYa bunu yazdıEasx bunu yazdı
La karabükten olan yokmu eve cıkalım yurtlar cok pahalı :/
evler çok mu ucuz sanki aileye 300 lira olan ev öğrencilere 650-700 lira
Oradan ev alıcan vericen her ay öğrenciye, acımıycan :S
-
by_zannoq bunu yazdı
İstanbul üni. - ulaştırma ve lojistik
avcılar kampüs
avcılara yakınım bir sıkıntın olursa site üzerinden ulaşabilrsin
-
avcılar kampüsüne il dışından gelecek olan arkadaşlar var görüyorum. çekinmeyin pm olarak haberleşelim. irtibatı kuralım.
sorun sıkıntı vs durumu olursa çkinmeyn. maddi manevi elimden geleni yaaparım. bilginiz olsun.
edit: bilecik üniversitesi çıkan var mı bilmiyom. öyle bir mallıık yapmış arkadaşlarımız var içimizde o malları ifşa etmicem. ama yapmayın etmeyin.
mods: abi bilecik yazanları da banlarmıyız :|
HeadBanger tarafından 28/Tem/13 02:05 tarihinde düzenlenmiştir -
ndmylmz bunu yazdıHna bunu yazdındmylmz bunu yazdı
Yerleştiği Yükseköğretim Programının Adı YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) MAKİNE FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 110110243 2 Genel Puan Türü Yerleşme Puanı MF-4 437,23424 Kayıt Tarihi 02/09-06/09/2013 Kayıt Adresi YILDIZ KAMPÜSÜ MAKİNE FAKÜLTESİ İSTANBUL Hayırlısı hocalar :) YTÜ den olan abilerimden yardımlarını beklerim :)
ali ibnesi sana yardımcı olsun hazırlık sınavını verebiliyorsan ver benim gibi mallık yapıp hazırlık eğlencelidir karıdır kızdır diyip batağa düşme şimdiden başarılar :D
harbi mi hocam ben de hazırlığı sallar ortam yaparım diyodum :D biz o zaman ing çalışak
Dinleme sen onu git hazırlığa en çok eğlendiğim seneydi :D 1. sınıfta biraz zorlanırsın ama değer sonra toparlıyosun :d
-
herkese hayırlı olsun dileklerimi bildirir, yozgata düşen şahıslar varsa burda sizin bir eviiniz olduğunu bildirmek isterim
saygılar...
-
ZoRKaYa bunu yazdıEasx bunu yazdı
500-600 liraya 3+1 güzel daireler var hocam. Özel yurtlar 550den başlıyor . :/
-
SinusX bunu yazdındmylmz bunu yazdıHna bunu yazdındmylmz bunu yazdı
Yerleştiği Yükseköğretim Programının Adı YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) MAKİNE FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 110110243 2 Genel Puan Türü Yerleşme Puanı MF-4 437,23424 Kayıt Tarihi 02/09-06/09/2013 Kayıt Adresi YILDIZ KAMPÜSÜ MAKİNE FAKÜLTESİ İSTANBUL Hayırlısı hocalar :) YTÜ den olan abilerimden yardımlarını beklerim :)
ali ibnesi sana yardımcı olsun hazırlık sınavını verebiliyorsan ver benim gibi mallık yapıp hazırlık eğlencelidir karıdır kızdır diyip batağa düşme şimdiden başarılar :D
harbi mi hocam ben de hazırlığı sallar ortam yaparım diyodum :D biz o zaman ing çalışak
Dinleme sen onu git hazırlığa en çok eğlendiğim seneydi :D 1. sınıfta biraz zorlanırsın ama değer sonra toparlıyosun :d
hocam gitmek istemesemde geçemeyeceğimi fark ettim zaten sınavlar çok zor :D
-
Easx bunu yazdıZoRKaYa bunu yazdıEasx bunu yazdı
500-600 liraya 3+1 güzel daireler var hocam. Özel yurtlar 550den başlıyor . :/
boyle buluyorsan iyi
benim gordugum 500 liraya ev bulan guzel diyor fiyatlar 4-5 sene onceye gore cok artti
-
JuMaN bunu yazdıehveniser bunu yazdı
dokuz eylül denizcilik işletmeleri yönetimi 2.öğretim.
Adam paranın anasını ağlatacak 4 yıl sonra hayırlı olsun hocam.
bide dreammaker'a sor adam gitmeyin diyor :D deü mezunu o da :D
-
rapidhacker550 bunu yazdıJuMaN bunu yazdıehveniser bunu yazdı
dokuz eylül denizcilik işletmeleri yönetimi 2.öğretim.
Adam paranın anasını ağlatacak 4 yıl sonra hayırlı olsun hocam.
bide dreammaker'a sor adam gitmeyin diyor :D deü mezunu o da :D
öyle çok para kazanmak diye birşey yok bu bölümde