Tercihler Ne Zaman
-
merhaba arkadaslar
üniversite sınavında girdimde bu sene tercihler ne zaman yapılıyor acaba bilen biri aydınlatabilirmi
birde barajı geçemedim açıktan okumak istiyorum böyle bir şansım varmı varsa nasıl değerlendirebilirim hangi adımları izlemem gerek
teşekkürler
-
Daha dur Lys var.Ayrıca 140 puanı geçemediysen açıköğretime bile giremiyorsun.
mkyb tarafından 20/Nis/13 15:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Citizen bunu yazdı
hahahaha ne güldüm ya :D
-
Citizen bunu yazdı
meslek lisesi mezunları için geçerli mi? 2 senelik geçiş hakkını kullanabiliyorlarmı hertürlü ?
-
Schwarz bunu yazdıCitizen bunu yazdı
hahahaha ne güldüm ya :D
Neye güldün? Çokmu komik?
-
Gzx bunu yazdıCitizen bunu yazdı
meslek lisesi mezunları için geçerli mi? 2 senelik geçiş hakkını kullanabiliyorlarmı hertürlü ?
Evet bende meslek lisesi mezunuyum sınava girdik fakat yinede bu geçiş hakkından yararlanabilirmiyim.
-
morf1n bunu yazdıGzx bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Evet bende meslek lisesi mezunuyum sınava girdik fakat yinede bu geçiş hakkından yararlanabilirmiyim.
yararlanabilirsin
-
seagate189 bunu yazdımorf1n bunu yazdıGzx bunu yazdıCitizen bunu yazdı
yararlanabilirsin
tercih için ne zamana kadar vaktim var nasıl başvuru yapıcam söylermisiniz 6 senedir okulu bırakın kalemle bir alakam bile yokta ondan bu konularda epey cahilim :)
-
tercihler lys açıklandıktan sonra yapılıyor teee ağustosa kadar zamanı var.
-
Klavuz ve tercihler Ağustos başı başlar 5-10 gün sürer.Rahat ol.Daha çok var.
-
2 senelik geçiş hakkımı kullanabiliyorum yani öylemi.
ohh be içimi rahatlattınız valla dostlar
ne yalan söyleyim lise1 den sonra okula defter kalem bile götürmeyen bir öğrenciydim, haliyle okuldan sonrada hiçbir alakam olmadı okulluk durumla.. Şaşırmadım barajı geçememe desem yeridir.
açıkçası bu açıköğretim olayını askerlik tecil için istiyorum, aileme bakıcak biri olmadığı için böylece bırakıp askere gidemem bu sıralarda
olmasaydı çok kötü olucaktı benim için kaçak konumunda olucaktım mecburi :)
o zaman bana şimdi sadece ağustosu bekleyip, sınavsız geçiş için tercih yapmak kalıyor..
morf1n tarafından 20/Nis/13 18:24 tarihinde düzenlenmiştir