Tercihler Ne Zaman

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek

merhaba arkadaslar

üniversite sınavında girdimde bu sene tercihler ne zaman yapılıyor acaba bilen biri aydınlatabilirmi

birde barajı geçemedim açıktan okumak istiyorum böyle bir şansım varmı varsa nasıl değerlendirebilirim hangi adımları izlemem gerek

teşekkürler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Daha dur Lys var.Ayrıca 140 puanı geçemediysen açıköğretime bile giremiyorsun.

mkyb tarafından 20/Nis/13 15:54 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

hahahaha ne güldüm ya :D

Ignorance is bliss.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

meslek lisesi mezunları için geçerli mi? 2 senelik geçiş hakkını kullanabiliyorlarmı hertürlü ?

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

hahahaha ne güldüm ya :D

Neye güldün? Çokmu komik?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek
    Gzx bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

meslek lisesi mezunları için geçerli mi? 2 senelik geçiş hakkını kullanabiliyorlarmı hertürlü ?

Evet bende meslek lisesi mezunuyum sınava girdik fakat yinede bu geçiş hakkından yararlanabilirmiyim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek
    morf1n bunu yazdı
    Gzx bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

Evet bende meslek lisesi mezunuyum sınava girdik fakat yinede bu geçiş hakkından yararlanabilirmiyim.

yararlanabilirsin 

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek
    seagate189 bunu yazdı
    morf1n bunu yazdı
    Gzx bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

yararlanabilirsin 

tercih için ne zamana kadar vaktim var nasıl başvuru yapıcam söylermisiniz 6 senedir okulu bırakın kalemle bir alakam bile yokta ondan bu konularda epey cahilim :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

tercihler lys açıklandıktan sonra yapılıyor teee ağustosa kadar zamanı var. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Klavuz ve tercihler Ağustos başı başlar 5-10 gün sürer.Rahat ol.Daha çok var.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek

2 senelik geçiş hakkımı kullanabiliyorum yani öylemi.

ohh be içimi rahatlattınız valla dostlar

ne yalan söyleyim lise1 den sonra okula defter kalem bile götürmeyen bir öğrenciydim, haliyle okuldan sonrada hiçbir alakam olmadı okulluk durumla.. Şaşırmadım barajı geçememe desem yeridir.

açıkçası bu açıköğretim olayını askerlik tecil için istiyorum, aileme bakıcak biri olmadığı için böylece bırakıp askere gidemem bu sıralarda

olmasaydı çok kötü olucaktı benim için kaçak konumunda olucaktım mecburi :)

o zaman bana şimdi sadece ağustosu bekleyip, sınavsız geçiş için tercih yapmak kalıyor..

morf1n tarafından 20/Nis/13 18:24 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1495 Toplam Mesaj: 12