Termal Macun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

sa müritler daha önceden konu açmıştım pc alacagım die bugün aldım amd5200 2.7 işlemci aldım şimdi bir sorum olucak bende termal macun yok termal macun olmadan bord a taksam işlemciyi herhangibi bir sorun yaşanırmı ayrıca bord da:asus - m3a78-ehm-hdmı bir sorun la karşılaşır mıyım

ayrıca belirtiyim diger parçalar :sapphıre hd3870 ekran kartı kingston hyperx 1066 mhz 2gb ram

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

işlemcinin soğutucu yongaya yapşabilitesi var :|

hacım pahalı birşey değil 3 5 kuruş birşey git al sür :D

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek
    iyide hocam şimdi söyle bir şey var bu saatte büyün pc dükkanları kapalı nasıl alıcam :D

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Hiç bişi olmaz hocam devam et...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    sorun çıkarmaz ama kullanırsan daha faydalıdır.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    bende termal macunsuz bodoslamadan taktım işlemciyi... lakin bi oyuna vb bişeye girdigimde çok ötüyor... sebebi bu olabilir mi ?

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:
    -----------------------------
    bende termal macunsuz bodoslamadan taktım işlemciyi... lakin bi oyuna vb bişeye girdigimde çok ötüyor... sebebi bu olabilir mi ?

abicim macun işlemci ile fan arasında, senin ses muhtemelen fandan geliyor...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    karbonatlı diş macunu varsa yani katımsı olanlarından onu sür gitsin.termal macun alasıya kadar idare eder...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    olsa daha iyi olur ama dimi :)

destination@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek

DestinatioN bunu yazdı:
    olsa daha iyi olur ama dimi :)

Ya tabiki daha iyi olur, kullanılmasıda gereklidir, işlemcinin soğutulmasında cok büyük katkısı vardır, aynı işlemcinin macunlu hali ile macunsuz hali arasında, aynı işlemler yapıldığında, (Sistemi acarsın, 10 kere 3dmark2001 calıştıırrsın art arda sonra bakarısn- yıl 2002 civarı ankara mavi bilgisayar) arada 12 derece fark görülmüştür, bu devam ettiğinde dahada artabilir...

Fakat, ölümcül değildir, macun yok die sistemi çalıştırmamanın anlamı yoktur, kullanılabilir... Makineyi çok aşırı kasmamaktercih edilmelidir...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:

abicim macun işlemci ile fan arasında, senin ses muhtemelen fandan geliyor...

rene abi şöyle bi mantık kurdum bende.. macunu işlemci çok ısınmasın diye sürüyoruz. macun yok ısınıyo. bu sefer fan götünü yırtıyo sogutmak için :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 2086 Toplam Mesaj: 15