folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Terör Örgütü Hakkında ...

Terör Örgütü Hakkında ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yusufyusufyusuf
    yusufyusufyusuf's avatar
    Erkek
    Ülkesini seven bir t.c. vatandaşı olarak terör örgütünün kökünü kazımayı istiyorum. Fakat anladğım kadarıyla bu işler oturmakla olmuyor. Siz bunu önlemek için ne yapıyorsunuz ? Bana ne yapmamı tavsiye edersiniz ? ya da hep beraber ne yaparsak köklerini kazırız ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    6 kişilik bir grup kurduk..her zaman deil tabiki haftada 1 defa pkk ya yataklık yapanları dövüyoruz..mesala tam emin olduktan sonra..2 kişi bileğinde pkk bayraklı bilekliği ile dolasıyordu mesala bunlar gibi..komalık etmiştik..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    ITA adlı bir örgütümüz var, eger izmirde biraz büyüyebilirsek çok pis şeyler yapmayı düşünüyoz, sokaklarda kürt kesmekle
    başlıcaz :) daha sonra Konağı gece bascaz (baya bi kişi olursak)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    athzai arkandayım (:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dikdatoraa
    dikdatoraa's avatar
    Erkek
    kardesler konyada oyle bi orgut var mı yaa konyalı olup da bilen varsa söylesin anında girerim

yenilmenin acısını yaşamadan kazanmanın zevkine hiç bir zaman varamazsınız... mağlubiyet son derece motive edicidir dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yusufyusufyusuf
    yusufyusufyusuf's avatar
    Erkek
    Athzai_Khaine senin söylediğine katılmıyorum. "Sokakta kürt keseceğiz." diyorsun. Fakat tüm kürtler bölücü ve pkk lı değil. Bunu bilsen iyi olur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    dikdatoraa konyada yokta gel kurarız :) cihanbeyli kulu arası gezeriz propaganda yapanı yakarız :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    İlk önce sistemlerini,örgütlenmelerini,yapılandırılmalarını,kırsalda ve şehirde nasıl hareket ettikleri hakkında iyice bilgi edinin,hareket tarzlarını çözün,yeterince gruplaştıktan sonra başka bölgelerdeki gruplarla da işbirliği yaparsınız,böylece sistemli hareket etmek daha da kolay olur.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yusufyusufyusuf
    yusufyusufyusuf's avatar
    Erkek
    MungaBanga iltifatların için teşekkürler.(barbarmışız ya) Zaten güneydoğuda ikamet ediyorum. Başka bir öneriniz var mı?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    Sizin o tarafta silah temin etmek batıya göre nispeten daha kolay ve ucuzdur,ona göre bir hazırlık içine girebilirsin(iz),silah kullanma,atış,bakım vs. gibi konuları da epey bir öğrenmiş olursunuz,bir de bolca okuyun bu konular hakkında,mesela Che Gueveranın Gerillaya Pratik Öneriler kitabı,Savaş Anıları ya da askeriyenin yayınladığı bazı kitaplar var,oralardan mücadele ve taktik bazında faydalanmanız mümkün.Herşeyden önce düşmanınızın nasıl çalıştığını ve hareket ettiğini çözün.Biraz uzun vadeli bir evre ama sağlam durmak ve gelişmek konusunda faydalı olabilir.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    esrardede özel mesjalarına bak
Toplam Hit: 2150 Toplam Mesaj: 14