Terörle Mücadelede Tahribat Ordularının Katkısı
-
renagaliden
sene 1996 batmanın gercüş ilçesinin kırsal alanında sadece basit bir ihbar üzerine 72 adet terörist öldürüldü.başka diyecek sözüm yoktur.sen yardımcı olma keyfine bak.en azından milli duyarlılık namına olacak konularda ortalığı kendi haline bırak.
-
ben başlıgı okuyunca teröre karşı herkes anladıgı dalda çomak soksun çagrısı yapıldı diye düşünmüştüm, ama iş geige dönmüş... bence bu satırları okuyan herkes çevresini bulundugu ortamı incelesin muhakkak terörle alakalı yada sempatizanı birilerine denk gelir, rahatsızlık verin bu itlere arkadaşlar, korkmayın YAPABİLECEGİNİZİ YAPIN. (illegal yada gayri kanuni) ben örnek vereyim bir muhabbet sırasında PKK dan bahsederken PeKeKe diyen bi ibnenin arabasını cizik cizik ettim yetmedi benzin deposuna şeker attım, (pkk sempatizanları pkk ya pekeke der)
-
Hocam, bak anlıyorum ben seni ama senin anlamadığın bir nokta var..
Bu iş için devletin birimleri var görevlendirdiği elemanları var, it gibi çalışıyorlar, devleti kurtarmak milleti kurtarmak bu kadar basit değil...
Birisi hırsızlık yaptığında polisi çağırmak yerine kendi evindemi hapsediyorsun sen? Hayır, polis bu işi yaptığı için onları arıyorsun değilmi? aynı şekilde herkezi bırakda kendi işlerini yapsınlar :)
zamanla anlayacaksın sölediklerimin doğru olduğunu ;)
-
buruksu bunu yazdı:
-----------------------------
ben başlıgı okuyunca teröre karşı herkes anladıgı dalda çomak soksun çagrısı yapıldı diye düşünmüştüm, ama iş geige dönmüş... bence bu satırları okuyan herkes çevresini bulundugu ortamı incelesin muhakkak terörle alakalı yada sempatizanı birilerine denk gelir, rahatsızlık verin bu itlere arkadaşlar, korkmayın YAPABİLECEGİNİZİ YAPIN. (illegal yada gayri kanuni) ben örnek vereyim bir muhabbet sırasında PKK dan bahsederken PeKeKe diyen bi ibnenin arabasını cizik cizik ettim yetmedi benzin deposuna şeker attım, (pkk sempatizanları pkk ya pekeke der)
Yani,sonuç? Sen kendini tatmin etmişsin... -
yaw rene hoca bütün mesajlarının altına imzamı atarım :D:D:D , vallahi ben bu net aleminde senin gibi gerçek düşünenlere epeydir rastlamıyorum, mesela bu konu ile ilgili inan daha konuya girmeden nasıl yorumlar yapılabileceğini tahmin edebilirim, ama gerçekten tahribatta diğer sitelere nazaran daha çok bilgili kişier mevcut ve en azından bir kaç kişi mantıklı ve gerçekçi yorum yapıyor. ayrıca bu konudaki yorumuma gelince site kekleyerek malesef bir yere varılmaz, adam db nebilim dosyalarını yedekler,domain hack bile yapsan alır yeni bir alan adı bir kaç güne siteyi tekrar açar, bence bizim netten yapabileceğimiz şeyler heryerde kardeşlik mesajları vermek ki bu pkk lı köpeklerin sonunu getirecek en kesin yöntemdir
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Hocam, bak anlıyorum ben seni ama senin anlamadığın bir nokta var..
Bu iş için devletin birimleri var görevlendirdiği elemanları var, it gibi çalışıyorlar, devleti kurtarmak milleti kurtarmak bu kadar basit değil...
Birisi hırsızlık yaptığında polisi çağırmak yerine kendi evindemi hapsediyorsun sen? Hayır, polis bu işi yaptığı için onları arıyorsun değilmi? aynı şekilde herkezi bırakda kendi işlerini yapsınlar :)
zamanla anlayacaksın sölediklerimin doğru olduğunu ;)
terörden ve bilimum orospu çocuklarından ve de özellikle hırsızlardan nefret ediyorum, mahallemde sokagımda bir hırsız varsa önce ben inerim aşşagıya, dogrudur polisi ararım ama polis gelene kadar ben yada bir başkası kim yakalarsa yakalasın bana emanettir, şimdi herkes gözü kara çıksa hırsız bir eve yada bir başkasının cebine girmeye cesaret edebilirmi, götü yemez... nitekimde bulundugum semtin hırsızlık oranı çok düşüktür buradaki gençler biraz daha örgütlü, bilincin yerleşmesi olayı ufak bir kıvılcımla başlar, devletimizin başında çalışanlar çürümüş zihniyete yada aman sende banamı kaldı felsefesine sahip bir millete ne kadar sarılıp vazifesini yapsın, ben onları zaten yeterli görmüyorum, gül gibi vatanımızı teslim ettigimiz güvenlik görevlilerini basiretsiz buluyorum. kaldıki bu anlattıklarımı teröre endekslersek bütün bu hissettiklerim daha bi konsantredir, azıcık cesur olalım adamlar senin vatanını bölüp bi parçasına oturacam diyor, böyle düşünenlere sempati duyanları bile benim gırtlaklayasım gelirken, bişeyler yapamayızki devletin polisi askeri var diyerek oturmakta olmaz kanaatindeyim, lafımız özeti ne olursa olsun bu şorololara rahatsızlık verin, bunlarda birşeylere teşebbüs etmeyi akıllarına dahi getirmeye teşebbüs edemesinler... -
buruksu bunu yazdı:
terörden ve bilimum orospu çocuklarından ve de özellikle hırsızlardan nefret ediyorum, mahallemde sokagımda bir hırsız varsa önce ben inerim aşşagıya, dogrudur polisi ararım ama polis gelene kadar ben yada bir başkası kim yakalarsa yakalasın bana emanettir, şimdi herkes gözü kara çıksa hırsız bir eve yada bir başkasının cebine girmeye cesaret edebilirmi, götü yemez... nitekimde bulundugum semtin hırsızlık oranı çok düşüktür buradaki gençler biraz daha örgütlü, bilincin yerleşmesi olayı ufak bir kıvılcımla başlar, devletimizin başında çalışanlar çürümüş zihniyete yada aman sende banamı kaldı felsefesine sahip bir millete ne kadar sarılıp vazifesini yapsın, ben onları zaten yeterli görmüyorum, gül gibi vatanımızı teslim ettigimiz güvenlik görevlilerini basiretsiz buluyorum. kaldıki bu anlattıklarımı teröre endekslersek bütün bu hissettiklerim daha bi konsantredir, azıcık cesur olalım adamlar senin vatanını bölüp bi parçasına oturacam diyor, böyle düşünenlere sempati duyanları bile benim gırtlaklayasım gelirken, bişeyler yapamayızki devletin polisi askeri var diyerek oturmakta olmaz kanaatindeyim, lafımız özeti ne olursa olsun bu şorololara rahatsızlık verin, bunlarda birşeylere teşebbüs etmeyi akıllarına dahi getirmeye teşebbüs edemesinler...
Senin düşünce yapın iç çatışmayı getirir..Buda teröre destek veren devletlerin ekmeğine yağ sürer.."gül gibi vatanımızı teslim ettigimiz güvenlik görevlilerini basiretsiz buluyorum" demişsin, sen araba çizmek,benzin deposuna şeker atmak gibi salak salak işlerle uğraşırken, Doğuda, basiretsiz dediğin bu vatanın güvenlik görevlileri vatan uğruna şehit oluyo.Bilmem anlata bildimmi...Ucuz ve özenti Polat Alemdar ağızlarını bırakıp gerçekçi olun biraz...
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------buruksu bunu yazdı:
şimdi herkes gözü kara çıksa hırsız bir eve yada bir başkasının cebine girmeye cesaret edebilirmi, götü yemez... nitekimde bulundugum semtin hırsızlık oranı çok düşüktür buradaki gençler biraz daha örgütlü, bilincin yerleşmesi olayı ufak bir kıvılcımla başlar, devletimizin başında çalışanlar çürümüş zihniyete yada aman sende banamı kaldı felsefesine sahip bir millete ne kadar sarılıp vazifesini yapsın, ben onları zaten yeterli görmüyorum, gül gibi vatanımızı teslim ettigimiz güvenlik görevlilerini basiretsiz buluyorum.-----------------------------------------------------------------------
Senin düşünce yapın iç çatışmayı getirir..Buda teröre destek veren devletlerin ekmeğine yağ sürer..
"gül gibi vatanımızı teslim ettigimiz güvenlik görevlilerini basiretsiz buluyorum" demişsin, sen araba çizmek,benzin deposuna şeker atmak gibi salak salak işlerle uğraşırken, Doğuda, basiretsiz dediğin bu vatanın güvenlik görevlileri vatan uğruna şehit oluyo.Bilmem anlata bildimmi...Ucuz ve özenti Polat Alemdar ağızlarını bırakıp gerçekçi olun biraz...
-----------------------------hacım sen yukarıdaki satırlarımı bir daha okuyabilirmisin, yarım yamalak okumuşşun yazıyı, yazılanları güncel bir şekilde takip edememişşin sen polisleri yeterli buluyormusun ben bulmuyorum, noktalama işaretlerini takip etmelisin....? BOŞU BOŞUNA HEYECAN YAPMIŞSIN,
-
doğudaki her aşiretin içinde 50 tane mit ajanı var devlet ajanı var.aynı şekilde pkk'nın da içinde var.çalışan çalışıyo internette salak salak kasap / manav / terzi /bakkal sitesi hacklemekle (!) maalesef terörü yenmiş olmuyoruz.
-
aslında geniş bakarsak birçok yoldan arada buraya yazmaya gerek duymadığımız birçok olay oluyor birçoğunuzun bilmediği en son misal kurdistan üniversitesi admin şifresi vs geçti elimize gereken yere verilir biter.. olay budur.. domain regleypde reglediğin domaine index atmayı hackten sayan beyinlerini sirkede taşıyan tipler asla tahribat bünyesinde tutunamaz... her eline geçen şifreyle index atsaydık neler yapardık yazmak istemiyorum...hepsinden tuttuğunu koaprıcaksın değişik şeyler için kullanacaksın , dosyalar varsa exe leri değişeceksin vsartık sizin yaratıcılığınıza kalmış. eskisi gibi her yere index vs döşemek lamerliğin dik alasıdır... kısaca dediğim gibi arkaplanda olan olayları çok kişi bilmez :) , bunu diğer yok aytmış taymış 1923müş cyperprotestmiş vsvsvsvsvssvsvv en son olaylarının hepsi domain reg..... lütfen az bilinçli olun ve o hacked dedikleri domainlere whois.sc/siteadi.com dan whois çekin ve domain created lara bakın...... o kadar lamer varki anlatılacak gibi değil..