Terrorists Killers And Middle East Wackos [Sansürsüz] + 20
-
tek link yoqmu tek link :D
-
Stifler bunu yazdı:
-----------------------------haytaTayfa bunu yazdı:
-----------------------------RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------Çok fena bi yapıt :| İzLemeyenLer mutLaka izLesin 1 ay önce fiLan izLemiştim bi eLemanı canLıyken doğruyoLar ıyk:S
-----------------------------bi eLemanı canLıyken doğruyoLar ıyk:S .. anlamadım. Nası yani ..
-----------------------------
hemen tercüman olayım;sanırsam arkadaş canlı canlı bi insanı doğradıklarını söylüyorlar. inşallah tercümem doğrudur. :/
-----------------------------Aynen hocam doğru..
Adam canLı ve onu doğruyoLar adam bağırıyo feLan garip oLmuştum ozaman :|
-
bu videodakilerinin aynısını eski kız arkadaşımın erkek arkadaşı üzerinde deneyecem bakalım tepkisi nasıl olacak :S:S:S:S:S:S
-
haytaTayfa bunu yazdı:
-----------------------------RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------Çok fena bi yapıt :| İzLemeyenLer mutLaka izLesin 1 ay önce fiLan izLemiştim bi eLemanı canLıyken doğruyoLar ıyk:S
-----------------------------bi eLemanı canLıyken doğruyoLar ıyk:S .. anlamadım. Nası yani ..
-----------------------------Seni masaya yatirip nester bicak kelebek vb bilimum kesici aletle orani burani gidikladigimizi dusun..
-
Maresca bunu yazdı:
-----------------------------bu videodakilerinin aynısını eski kız arkadaşımın erkek arkadaşı üzerinde deneyecem bakalım tepkisi nasıl olacak :S:S:S:S:S:S
-----------------------------ben sana kendi kurguladığım işkence yontemleri söliim
1. eski kız arkadaşının sefgilisinin çükünü kes ağzına ver gsel olur
2. gotunden içeri fındık faresi bırak xD
3. tırnaklarından içeri tahta kıymığı çak
4.ayak tırnaklarını kopar sonra yurumeye zorla emin ol yuruyemiyecek...
5. si en son olarak damardan civa yı ver zıbarsın ibne ^^ -
bu konunun akıbeti de deminki ensest filminki gibi olacak sankim :D
-
cLubb3R bunu yazdı:
-----------------------------Maresca bunu yazdı:
-----------------------------bu videodakilerinin aynısını eski kız arkadaşımın erkek arkadaşı üzerinde deneyecem bakalım tepkisi nasıl olacak :S:S:S:S:S:S
-----------------------------ben sana kendi kurguladığım işkence yontemleri söliim
1. eski kız arkadaşının sefgilisinin çükünü kes ağzına ver gsel olur
2. gotunden içeri fındık faresi bırak xD
3. tırnaklarından içeri tahta kıymığı çak
4.ayak tırnaklarını kopar sonra yurumeye zorla emin ol yuruyemiyecek...
5. si en son olarak damardan civa yı ver zıbarsın ibne ^^
-----------------------------puhahahaha müthiş denemekte fayda var hepsinin
-
yok abi ben almıyim midem kaldırmaz
-
şifre bile rapidde :|
-
Torrentte vardı fakat ölmüş :) indirmeye başladım rapidden merak ettim eline sağlık abi paylaşım için.