Teşekkürler Electroworld

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu gün arkadaşıma acil kısmından bir fotoğraf makinesi almamız gerekliydi 2 saat içerisinde..

Neyse para miktarı itibarı ile finepix s2980 beğendi arkadaş. ( 469 lira elektro world fiyatı ) ( Çorlu ElectroWorld deyiz bu arada )

Arkadaş bunu alalım dedi.

İşte eleman makineyi anlatırken ben bizim arkadaşa daha zamanımız var gel bi teknosa vatana felanda bakalım dedim belki daha uygun diyata buluruz diye..

Yardımcı olan eleman dedi ki bakmanıza gerek yok gelin internet üzerinden fiyatlara bakalım bizim fiyat garantimiz var eğer ki bizden daha ucuz ise biz size o fiyattan veririz dedi.

Eleman teknosa, vatan bilgisayar, gold, darty nin internet sitelerini felan açtı ( bizde bakıyoruz tabi )

Gold bilgisayarda 399 tl yi gördük. ( en düşük ) Eleman direk evet şu anda almak isterseniz 399 tl ye size satabiliriz dedi.

Ve direk 399 tl ye aldık aleti.

Açıkcası fazla alışmadığım için bu durumlara şaşırdım adamlar şipşak halletti.

Bu kolaylık için teşekkürler..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

iyiymiş, bir  aramedia marktta da başka yerde daha ucuz olduğunu tescil ettiririsen fiyat farkını mı fiyatfarkının iki katını mı ne ödüyorlardı bu tarz bir şey vardı ama tam hatırlamıyorum..

Lightsaber tarafından 16/Ağu/13 14:37 tarihinde düzenlenmiştir

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Müşteriyi böyle memnun ettiği sürece herkes iş yapar önemli olan ; Müşteri memnuniyeti.

EDİT: BUNDAN mı hocam? 

Roark tarafından 16/Ağu/13 14:40 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

gold'u hackleyip iphone 5'i 5 lira yapıp 10000 tane iphone 5 alıp satsam 1000 liradan 10000000 10 milyon lira eder profit

"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    Lightsaber bunu yazdı

iyiymiş, bir  aramedia marktta da başka yerde daha ucuz olduğunu tescil ettiririsen fiyat farkını mı fiyatfarkının iki katını mı ne ödüyorlardı bu tarz bir şey vardı ama tam hatırlamıyorum..

evet ama çok suistimal ediliyordu. bir arkadaşım pendik/mediamarkt'da çalışıyordu, her ay 50.000tl üstünde açık çıkıyormuş o yüzden.

=)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Lightsaber bunu yazdı

Hocam onda işte belgeleyeceksin yok orda şöyle olduğunu kanıtlayacaksın yok kurumsal olacak vs.. vs..

Burda adamlar direk kendileri diyor ve açıp gördükleri anda kendileri direk sanki o fiyatmış gibi sorgulamadan veriyorlar.

ANında 399 dedi bizde aldık..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

teknosa bimeks vs sitelerinden başka siteler de oluyor mu ? 
    yani diyelim ki benim bi e ticaret sitem var, orda ücreti çok ucuz yapıp gitsem elektroya , onlar bana aynısını dese, sora ben açsam o siteyi aa burda şu fyat desem yerler mi :) 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Maddox bunu yazdı

Müşteriyi böyle memnun ettiği sürece herkes iş yapar önemli olan ; Müşteri memnuniyeti.

Hasssictir 349 TL miş burada :S

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    Maddox bunu yazdı

hocam kliksa nın mağazası olmadığı için aynı işlemi yapmıyor olabilirler

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    akustikelektrik bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    Maddox bunu yazdı

Mantıklı olabilir hocam.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek
    Maddox bunu yazdı
    akustikelektrik bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    Maddox bunu yazdı

Mantıklı olabilir hocam.

8. %120 Fiyat Garantisi hakkında bilgi alabilir miyim ?

Mağazalarımızdan satın alınan ürünü, baska bir mağazada, aynı marka ve modelinin, aynı şehir sınırları içerisinde daha düşük fiyata satıldığını gösteren ve güncel geçerliliği olan insert, gazete ilanı, fiyat brosürü veya ürünü Electro World’den satın aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde diğer mağazadan kesilmis olan satış fişi/faturası ile belgelerseniz, aradaki fiyat farki size %120 şeklinde iade edilecektir. Mağazalarımızda sunulan indirimlerde, 14 gün boyunca sabit fiyat garantisi uygulanmaktadır. %120 fiyat garantisi satın alma tarihinden itibaren 14 gün boyunca geçerlidir. Bu tarihten sonra yapılacak %120 iade başvuruları kabul edilmeyecektir. Model belirtmeden yapılan genel indirim kampanyaları, internet üzerinden yapılan satışların fiyatları, sözleşme ile başlatılmış hizmetler ve bir baska ürün ile beraber indirimli fiyattan satılan ürünler bu uygulamaya dahil değildir. Açılış kampanya ürünleri, %120 fiyat garantisi kapsamı dışında tutulmaktadır. İnternet üzerinden satis yapan firmaların duyurduğu fiyatlar bu kampanyanın dışındadır. İlgili ürünün, yasalara uygun olarak resmi ve yetkili distribütör tarafından ithal edilmiş veya üretilmiş olması şarttır. Ödeme sekli, o anda Electro World Mağazaları dahilinde geçerli olan ödeme şeklidir. Fiyat karşılastırması yapılırken ödeme şekline göre değerlendirilir. Bireysel müşterilerimiz faturalarını ibraz ederek fiyat farkını ödeme şekline göre alırlar. Kurumsal müsterilerimiz ise fiyat farkı faturası keserler. Electro World sunulan belgeleri kabul etmeme hakkını saklı tutar.

kaynak:http://www.electroworld.com.tr/sikca-sorulan-sorular/

Toplam Hit: 2931 Toplam Mesaj: 31