Teşhir Macbook Pro Alınır Mı Ve İkinci El Macbokk Alımı
-
Macbook pro 16inch m2pro almak istiyorum biriktirdiğim para ile alıcam ve biraz da beni zorlayacak, teşhir üründeli 50nin altına bulmak kolay hatta nakit 45 e bitiririm gibi geliyor 16gblıklarını. Ama alınır mı acaba nelere dikkat etmek lazım ekranları yanar mı acaba 2-3 senede,faturada nelere dikkat etmem lazım
Bir diğeri ikinci el, 1 senelik 1 sene gsarantisi devam eden ürünler de var temiz hasarsız faturalı kutulu onlar da 50 ye bulunabiliriyor, alırken icloud a dikkat ederim ama bunları da kırmaya başladılar mı hani fabrika ayarlarına döndürünce ortaya çıkıyor ya fatura başkası adına olunca da problem olur mu?
-
Hocam ben de ikinci el imac aldım 2 tane.
Hiçbir sorun yaşamadım.
Ben dükkandan aldım, adamlar 6 ay garanti vermişti.
İlk başlarda senin gibi çekinerek almıştım ama şimdi olsa yine alırım.
Apple cihazları genel olarak çok sağlam olduğu için sorun yaşayacağını sanmıyorum.
-
Pil sağlığına dikkat et. Apple cihazlarında en önemli şey pil. Pil sağlığı düşünce cihaz işlemci hızını düşürüp kendini yavaşlatıyor. Orjinal harici yan sanayi pil taktırırsan bir daha eskisi gibi olmuyor.
-
Televizyon, tablet, telefon, bilgisayar, monitör gibi görüntüleyici cihazlarda teşhir ya da ikinci el alımına asla girmem. Her görüntüleyici cihazın açık kalma ve ömür biçme süresi ortalama fabrika verilerine göre eşitlenir.
-
MacBook'larda ekran eski oledlerden değul yanıklık artık çok nadir sadece olur anca ölü piksel oluyor ben internette baktığında ne bir sızdırma ne de ölü piksel şikayeti gördüm bir de bu MacBook teşhirlerinde sürekli bir ekran koruyucusu oluyor ekranları sürekli kapalı oluyor o dikkatimi çekti diğer firmalarda bu kadar ekran koruyucusu görmüyorum ama yani 250 pil döngü ikinci el kimin kullandığını bilmediğim bir cihaz mı yoksa 17 pil döngü distribütör garantili adıma faturalı teşhir cihazı mı düşününce teşhir daha mantıklı geliyor da bunda da bi klasman var mı yani pozitif teknoloji 70k dan satıyor puyasadaki x bilişimler 50k dan kapalı kutu distrübütör garantili adıma faturalı
-
CEO bunu yazdı
Hocam ben de ikinci el imac aldım 2 tane.
Hiçbir sorun yaşamadım.
Ben dükkandan aldım, adamlar 6 ay garanti vermişti.
İlk başlarda senin gibi çekinerek almıştım ama şimdi olsa yine alırım.
Apple cihazları genel olarak çok sağlam olduğu için sorun yaşayacağını sanmıyorum.
Aşim tez yazarken eski bi lenovası vardı 3 bine sattım 5 bine mecbookpro 2015 retina aldım, şimdilik pili sadece 3 saat gidiyor onun haricinde en ufak bir sıkıntı yaşamadık bir de içine de windows kurdum windows'a ihtiyacım olduğunda da açılışta windows kısmına girip işlemlerimi yaptım o kadar rahat oldu ki hala harika bir cihaz ama aldığım kişi de çok sağlandı ilk sahibiydi ve tanıyorum kendisini, işte teşhir olunca ekranda yanıklık olur mu tek korkumu açıkçası başka hiçbir korkum yok çünkü zaten bunları diğer oyun bilgisayarları gibi MediaMarkt'ta başına oturup kulaklık takıp oyun oynayıp şey yapmıyolar anca bir mouse'ta birtık yapıp ondan sonra boyutuna bakıp gidiyorlar ama ekran sürekli açık kalmış oluyor 1.02 yıl boyunca aralıksız sadece tek beni düşündüren bu
-
garanti olaylari macbook larda sıkıntı. donanımsal olarak bir sorun çıkarmaz. ancak ve ancak kullanıcı hatalarında sorun yaşarsın. şu an bu mesajı macbook pro m1 işlemcili garantisi bitmiş 16gb ramli olan touch barlı bir cihazdan yazıyorum. bataryası 12 saatin üzerinde gidiyor. pil sağlığı 83. tabi bu kullanıma bağlı artabilir azalabilir...
kendisi satılık :) ilgilenirsen magic mouse ile birlikte 40 bine bırakabilirim.
-
Freak bunu yazdı
garanti olaylari macbook larda sıkıntı. donanımsal olarak bir sorun çıkarmaz. ancak ve ancak kullanıcı hatalarında sorun yaşarsın. şu an bu mesajı macbook pro m1 işlemcili garantisi bitmiş 16gb ramli olan touch barlı bir cihazdan yazıyorum. bataryası 12 saatin üzerinde gidiyor. pil sağlığı 83. tabi bu kullanıma bağlı artabilir azalabilir...
kendisi satılık :) ilgilenirsen magic mouse ile birlikte 40 bine bırakabilirim.
M2pro işlemcili olsa süper olurdu hocam ama malesef
-
1 senelik garantili cihaz al hocam kafan rahat olsun. Bende Macbook Pro m1 Pro 14 inc 512Gb 16gb var. 3. yil bittiyor. Applecare 3 yillik korumam var. Hic birsey olmadi.
Batarya Cycle Count: 134 ve suan %86 omru kaldi. ( Bunu %80 e altina dusurup garantiden degistircem ) buna rahmen oldukca uzun gidiyor bataryasi.
Alirken 16gb ve en az 512gb ssd li olan versiyonu al. Ek olarak 2 monitor kullancaksan m2 desteklemiyor m2 pro destekliyor. cihaz ekrani haric 2 ekrandan bahsediyorum. Buna dikkat et.
-
macbook pro m4 16gb ram 512gb model var elimde satılık 52 bin tl bırakabilirim hocam pil devri 2 sadece amazon depodan alınma aldım öyle duruyor cihaz 2 el olarak aldım alınıp iade edilmiş ürün sadece kutuyu açmışlar onun dışında kullanılmamış gibiydi birde test için kullanmışlar gibi geldi bana pil devlerinin 1 ben yaptığımdan dolayı diyorum ilgilenirsen
-
TOMBLACK bunu yazdı
macbook pro m4 16gb ram 512gb model var elimde satılık 52 bin tl bırakabilirim hocam pil devri 2 sadece amazon depodan alınma aldım öyle duruyor cihaz 2 el olarak aldım alınıp iade edilmiş ürün sadece kutuyu açmışlar onun dışında kullanılmamış gibiydi birde test için kullanmışlar gibi geldi bana pil devlerinin 1 ben yaptığımdan dolayı diyorum ilgilenirsen
14 inch sanırım değil mi hocam, malesef 16 almak istiyorum