Tesla Envanterini Mail / Whatsapp İle Bildirme
-
Ben dün bir tane sipariş vermeyi başardım. :) Envanter saatinde sayfayı yenileyip hızlı form doldurma ile aldım.
-
Yanlış yere request atıyorsunuz.
Sıfır araçlar için;
https://www.tesla.com/coinorder/api/v4/inventory-results?query=%7B%22query%22%3A%7B%22model%22%3A%22my%22%2C%22condition%22%3A%22used%22%2C%22options%22%3A%7B%7D%2C%22arrangeby%22%3A%22Price%22%2C%22order%22%3A%22asc%22%2C%22market%22%3A%22TR%22%2C%22language%22%3A%22tr%22%2C%22super_region%22%3A%22north%20america%22%2C%22lng%22%3A%22%22%2C%22lat%22%3A%22%22%2C%22zip%22%3A%22%22%2C%22range%22%3A0%7D%2C%22offset%22%3A0%2C%22count%22%3A24%2C%22outsideOffset%22%3A0%2C%22outsideSearch%22%3Afalse%2C%22isFalconDeliverySelectionEnabled%22%3Afalse%2C%22version%22%3Anull%7D
İkinci el araçlar için;
https://www.tesla.com/coinorder/api/v4/inventory-results?query=%7B%22query%22%3A%7B%22model%22%3A%22my%22%2C%22condition%22%3A%22new%22%2C%22options%22%3A%7B%7D%2C%22arrangeby%22%3A%22Price%22%2C%22order%22%3A%22asc%22%2C%22market%22%3A%22TR%22%2C%22language%22%3A%22tr%22%2C%22super_region%22%3A%22north%20america%22%2C%22lng%22%3A%22%22%2C%22lat%22%3A%22%22%2C%22zip%22%3A%22%22%2C%22range%22%3A0%7D%2C%22offset%22%3A0%2C%22count%22%3A24%2C%22outsideOffset%22%3A0%2C%22outsideSearch%22%3Afalse%2C%22isFalconDeliverySelectionEnabled%22%3Atrue%2C%22version%22%3A%22v2%22%7D
Buradaki jsonlardan aldığınız cevapta
results > total_matches_found değeri 1 ise size bildirim gönderecek bu kadar.
NODE
fetch('https://www.tesla.com/coinorder/api/v4/inventory-results?query=...')
.then(res => res.json())
.then(data => {
if (data.total_matches_found > 0)
console.log("Bildirim: Eşleşme bulundu.");
});PYTHON
import requests url = 'https://www.tesla.com/coinorder/api/v4/inventory-results?query=...' # gerçek URL buraya
response = requests.get(url) data = response.json()
if data.get("total_matches_found", 0) > 0: print("Bildirim: Eşleşme bulundu.")
EnableTurk tarafından 12/Haz/25 16:35 tarihinde düzenlenmiştir -
McM bunu yazdı
Ben dün bir tane sipariş vermeyi başardım. :) Envanter saatinde sayfayı yenileyip hızlı form doldurma ile aldım.
merhaba
2 seferdir kaciriyorum. form doldurmayi neyle yapiyorsun. Lightning Autofill onermisler CSV hazirladim ama beceremiyorum bir turlu formu dolduramadim. chrome ayarlardan doldurdum ama oda bazi bilgileri getiremiyor.
nasil yapabilirim baska turlu. bilale anlatir gibi muamele yaparmisin?
-
-
torpedo_XL bunu yazdı
Ne almamizi onerirsin?
Beyaz sahin
Yazilim atilmis corsa
-
grpngy bunu yazdıMcM bunu yazdı
merhaba
2 seferdir kaciriyorum. form doldurmayi neyle yapiyorsun. Lightning Autofill onermisler CSV hazirladim ama beceremiyorum bir turlu formu dolduramadim. chrome ayarlardan doldurdum ama oda bazi bilgileri getiremiyor.
Selamlar
Ben bu kanalda paylaşılan yöntemle telefonun internetini bilgisayara paylaştırarak aldım.
Olayın büyük kısmı şans çünkü 4 saniye civarında işlemi tamamladığım halde alamadığımda olmuştu.
Sipariş ver kusmına kadar gelip bilgileri doldurduktan sonrası hatada alsanız sayfayı kapatmadan tekrar alıma devam edin 2-3 hatadan sonra sioarişim oluşmuştu.
💬 Sohbet için Tesla Tayfa Grubu → https://t.me/teslatayfa
Not: csv dosyasına kredi kartı bilgilerinizi riski bilerek girin en azından güvenlik kodunu siz elle doldurun
-
grpngy bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
Ne almamizi onerirsin?
Beyaz sahin
Yazilim atilmis corsa
Hocam yazdığın arabalara ~60k € veriyorsan o senin salaklığın.
Ben olsam tesla model 3 performance all-wheel yerine aynı fiyata sıfıra yakın canavar gibi Audi A4 S line 40 TDI quattro alırım.

-
torpedo_XL bunu yazdıgrpngy bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
Ne almamizi onerirsin?
Beyaz sahin
Yazilim atilmis corsa
Ben olsam tesla model 3 performance all-wheel yerine aynı fiyata sıfıra yakın canavar gibi Audi A4 S line 40 TDI quattro alırım.

bu nasil bir laftir saygisiz. bencede ozaman senin onerdigin araci almak salakliktir.
belki param cok sanane. ben elektrikli arac istiyorum. elektrikli arac olarak alternatif sunabilirsin. ama tamamen alakasiz bir arac oneriyorsun.
insanlarin secimlerine tercihlerine biraz saygili ol.
burasi seviyeli bir paylasim sitesi. bende fikir alma amacli soru sordum. sordugum soruyla alakali bir cevabin yoksa insanlara alakasiz onerilerle hakaret etme
-
real_agabey bunu yazdıgrpngy bunu yazdıMcM bunu yazdı
merhaba
Selamlar
Ben bu kanalda paylaşılan yöntemle telefonun internetini bilgisayara paylaştırarak aldım.
Olayın büyük kısmı şans çünkü 4 saniye civarında işlemi tamamladığım halde alamadığımda olmuştu.
Sipariş ver kusmına kadar gelip bilgileri doldurduktan sonrası hatada alsanız sayfayı kapatmadan tekrar alıma devam edin 2-3 hatadan sonra sioarişim oluşmuştu.
Not: csv dosyasına kredi kartı bilgilerinizi riski bilerek girin en azından güvenlik kodunu siz elle doldurun
bende telegramdan takip ediyorum. ama onlarin onerdigi form eklentisine csv ekleyemiyorum. import islemi tamamlanmiyor takiliyor. baska bir caresi varmidir.
ayrica sanirim baska seylerde var sistemde. dun 4-5 tane dustu formu chrome eklentisiyle doldurdum 5 saniye falan surmustur. ama 2 saniye icinde bitti araclar. bunlar nasil bu kadar hizli yapiyor doldurma islemini.
-
real_agabey bunu yazdıgrpngy bunu yazdıMcM bunu yazdı
merhaba
Selamlar
VPN ile mi aldınız hocam? sipariş saatinde TR'deki ipler çalışmıyor sayfa açılmıyor bile ama VPN ile girince açılıyor. hızlı doldur form ile dolduruyoruz araç kalmıyor tekrar başa dönüyoruz baya bir uğraştım sipariş geçemedim.