TESTERE 2 (SAW II)
-
gerçekten çok baba bir film, biraz küp filminden esinlenmiş olsada yinede çok iyi, en sevdiğim sahne Şırıngalarla, cam fanus, çok iyi kurgulanmış, elbette çekin hataları var ancak bence çok iyi, herkeze tavsiye ederim, fakat, filmi izlemeden önce, kamera arkasını sakın izlemeyin (ben izledim filmden okadar zevk alamadım) ama sonuçta bayaaa iyi
-
Birkaç Resm

başka resim bulamadım bulsaydım koyardım :(
-
şu filme bi bakamadım
-
bende izledim ilki daha güzeldi 2.si sadece 3'ü çekmek için çekilmiş
-
abi film seri olarak süper ya laf yok bence walla seriinn 3. sünü bekliom ya ....
-
1cisi senarya olarak çok iyiydi ama oyunculuk görüntü yani işin film olan kısmı çok boktandı.
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=18040 burdan download da edebilirsiniz.baska resmi de var...
-
uhhhh bu ne böLe.eLlerin dert görmesin yaLan dünya..helalllllll
-
okadar ahım şahım bir filim değil...
-

En beğendiğim sahne ise o çelik KASK sahnesı adamın bağırsağında anahtar ama adam çlmemiş kadın admaın içini açıyor anatarı alıp kurtuluyor ...zu hahaha
-
Ehuuu Kız arkadaşımla sinemaya gittim kıza sordum hangi filme girelim baktı baktı testere dedi benim için sorun yoktu tabi tamam sen bilirsin dedim girdik filme ve nolsun her korkunc sahnede kız sarılıyordu,Hele şu bacagını kesme sahnesi yokmu az daha cocugumuz olucaktı
Toplam Hit: 3050 Toplam Mesaj: 21