Testere 7 Hakkındaki Görüşler?
-
şahsi fikrim: tamamen beklentilerin altında, yerin dibinde, çok vasat..
hiçbir yere bağlanmadı nerdeyse... o büyük felsefe 5te son bulmuş meğer. Neredeyse jigsaw'un tamamen dışında gerçekleşmiş... hiçbi şekilde devam niteliği taşımıyor..
bilmiyorum ben böyle düşündüm sanki.
-
Haftaya gidicektim ama gitmiyeceğim sanırım :)
-
New yorkta 5 minare filminede vasat diye bağıranlar oldu tam aksine ben çok beğendim .
-
tosun bunu yazdı:
-----------------------------
New yorkta 5 minare filminede vasat diye bağıranlar oldu tam aksine ben çok beğendim .
-----------------------------ben ona da vasat dedim :D ama bi amerikan filmi olarak güzel..tabi mahsun kırmızgüle de saygı yani nerden nereye geldi.. fakat special effectste bir tane Türk yoktu jeneriğin hepsini izledim :)
-
Bu postu attığın çok iyi oldu.Yarın uyanır uyanmaz gidip sawı izliyorum :
-
ben beğendim. kemikler kafama çarptı resmen. çok zevkliydi
-
3d si güzeldi. Ayrıca hiç alakası yok sen konuyu anlamamışsın. Bütün herşeyi bağlamışlar. Herşeyin altında jigsaw var ancak başkalarına yaptırıyor(öleceğini bildiği için iyi planlamış olacakları). Bence iyi bitirmişler.
-
hocam bence beklentilermizin yüksek olmasından kaynaklanıyor bu hayal kırıklığı bende izledim öyle çok aşağılamak doğru olmaz ama bi nebze sana katılıyorum...
-
bende gidicem yaw kötü bile olsa wazgeçemem :D
-
1.2.3.4.....7 diziden farki kalmadi :)
-
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------
3d si güzeldi. Ayrıca hiç alakası yok sen konuyu anlamamışsın. Bütün herşeyi bağlamışlar. Herşeyin altında jigsaw var ancak başkalarına yaptırıyor(öleceğini bildiği için iyi planlamış olacakları). Bence iyi bitirmişler.
-----------------------------hocam konuyu anladım heralde:D sorun o değil.. son filmin jigsawla yeteri kadar ilgili olmadığından yakınıyorum.. gereksiz bi oyun var son filmde