folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Texas Hold"Em Poker Ban

Texas Hold"Em Poker Ban

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    loxnip
    loxnip's avatar
    Erkek
    bildiğiniz üzere çoğu hesap fiş transferi yaptığı için ban yedi?bunu madurlarından biri de benim :) bunun süresi olacak mı?yoksa daima mı hesaplar kapatıldı?bilen biri varsa bilgilendirirse sevinirim gitti m'lerim :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    loxnip
    loxnip's avatar
    Erkek
    bu arada zynga nın texas poker inde olan bir olay bu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    yoo ben bilmiyorum

. . .. . ... .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    firster
    firster's avatar
    Erkek

duyduğuma göre iphone dan girerek hesaptaki çipleri aktarabiliyorlar. bende denedim bugün ama bunu yapan kişilerin söylemedikleri küçük bi sır var o sır yüzünden giremiyosun. loading oluyo direkmen ban ekranı gelmiyo iphone dan girince 26 ya kadar dolduktan sonra ban ekranı geliyo. işte tam bu noktada da o püh noktanın önemi çıkıyo ortaya. elimde iphone olmadığı için deneyemiyorum ama bulabilirsem bakıcam muhakkak vardır bir yolu. 1 kişi yaıyosa herkes yapabilir. önemli olan o püf noktayı bulmak...

eğer bişeyler yapmaya çalışıyorsanız iphone üzerinden deneyin. muhakkak birisi bulucak. iphone üzerinden bağlanmada açığı varmış heralde zynganın. bunlar banı neye atıyo onu bulmak lazım. ben hesap ilişkilendirme felan yaptım ama olmadı. pc den bulunmucak heralde iphone dan açıp bakmak lazım...

DNC
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    loxnip
    loxnip's avatar
    Erkek
    ya aslında ben ban olayını kabulledindim :) eşe dosta dağıttık diye banlanmamız gayet saçma geliyor ama sonucta onların da kuralları var.ortada büyük bir emek katledildi.sağda solda ban süresinin 2 hafta süreceği hakkında dedikodular var.gerçekten 2 hafta mı cezalı kalacağız?eğer böyle birşey varsa peki :) ondan soruyorum :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    loxnip
    loxnip's avatar
    Erkek
    dostum o iphone hilesini bulmak lazım ya.bir duruma el at lütfen :) chipsiz gün geçmiyor :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    bende var iphone :)

SYL 184
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xCs
    xCs's avatar
    Erkek
    2.5B gitti saga sola cıp atıcaz dıe:D bi muddet sora bakıyım dedım acmıslar hesabı..ama paradan eser yok.neyse sora yine toparladım 500m falan war..ama atıorum yıne cıp eşimizede banlıolar dıe atmıycak sokrm bole oyuna..

GranT Me SerEnity!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek
    bana atmazsaniz banlanirsiniz tabi :D yok mu chip yollicak birileri 600 m wardi kaybettim simdi 1k muhtacim atmak isteyen pm plz :)

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek

SysTeMeRRoR bunu yazdı:
    -----------------------------
    bana atmazsaniz banlanirsiniz tabi :D yok mu chip yollicak birileri 600 m wardi kaybettim simdi 1k muhtacim atmak isteyen pm plz :)
    -----------------------------

600m görmüsün gene biz daha 100knın üstüne cıkamadk :) atcak varsa kabul ederim hiç çekinmem :P

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    iphone yontemini ogrenirseniz ben herkezinkini acarim :)

SYL 184
Toplam Hit: 14419 Toplam Mesaj: 12