The Avengers
-
OdiN bunu yazdı:
-----------------------------3d gözlükleriş bulana cok feci sövüyorum staw wars filminin 3 boyutlusuna gittik o siktigim gözlükleri yüzünden 2 gün gözlerim agiridi
-----------------------------benimde gözlerimi ağrıttı ya neden oluyo acaba gözler mi bozuk herkes izliyodu normal bi şekilde.
-
Beyler filmin içinde örümcek adamın olmamasına karşı negatif bakan yokmu neden böyle bir ihmal yapılmış sizce ?
-
byorumcek bunu yazdı:
-----------------------------Beyler filmin içinde örümcek adamın olmamasına karşı negatif bakan yokmu neden böyle bir ihmal yapılmış sizce ?
-----------------------------Zaten avengers'ın çizgi romanında ilk başlarda spider man yok, o sonradan dahil oluyor gruba, tabi onun gibi kaç tane kahraman da dahil oluyor.
Yani tamamen çizgi romandaki kronolojiye göre gidilmiş.
-
Mutlaka 3D izleyin süper film olmuş. Verdiğim taksi ve yemek parası da dahil hepsi helal olsun :)
-
bloodmage bunu yazdı:
-----------------------------Mutlaka 3D izleyin süper film olmuş. Verdiğim taksi ve yemek parası da dahil hepsi helal olsun :)
-----------------------------öğrenci öğrenci gittik popeyes yiyek dedik amkdumun çocukları o kadar iğrenç bir şey yemedim hayatımda. Ne patatesi ne burgeri ne de kolası hepsi mi boktan olur arkadaş. Hİç birini yemedim. Amk mısır almaya para kalmadı, film bitti biz en son çıktık çünkü filmin sonundaki yeri izlemek için. Millet mısırları yiyememiş bırakmış onları aldık yedik. Öğrenciliğin gözü kör olsun.
-
Beyler imax ta izlemek istiyorum real d den iyimidir değer mi ?
-
Bende akşam gitmiştim.konuyu açan arkadaşa tamamen katılıyorum.sakın sinema dışında başka bi versiyonu izlemeyin.kendinize yazık etmeyin.son zamanların en harika filmlerinden birisi....Forever HULK.....
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------10 numara bir filme benziyor çok fena dl alır :D bu
-----------------------------Hemen maddiyat hesapları yapılmış :)
-
torpedo_XL hocam haklisinda bu filme örümcek adamin ayri bir zevk katacağına inanıyorum .
-
byorumcek bunu yazdı:
-----------------------------Beyler filmin içinde örümcek adamın olmamasına karşı negatif bakan yokmu neden böyle bir ihmal yapılmış sizce ?
-----------------------------Türkiye Örümcek Adam Sorumlusu :D
nick = entry