The Avengers

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tqrL
    tqrL's avatar
    Erkek

OdiN bunu yazdı:
    -----------------------------

3d gözlükleriş bulana cok feci sövüyorum staw wars filminin 3 boyutlusuna gittik o siktigim gözlükleri yüzünden 2 gün gözlerim agiridi

benimde gözlerimi ağrıttı ya neden oluyo acaba gözler mi bozuk herkes izliyodu normal bi şekilde.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byorumcek
    byorumcek's avatar
    Erkek

Beyler filmin içinde örümcek adamın olmamasına karşı negatif bakan yokmu neden böyle bir ihmal yapılmış sizce ?

Cahillerle yaptığım bütün tartışmaları kaybettim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

byorumcek bunu yazdı:

Beyler filmin içinde örümcek adamın olmamasına karşı negatif bakan yokmu neden böyle bir ihmal yapılmış sizce ?

Zaten avengers'ın çizgi romanında ilk başlarda spider man yok, o sonradan dahil oluyor gruba, tabi onun gibi kaç tane kahraman da dahil oluyor.

Yani tamamen çizgi romandaki kronolojiye göre gidilmiş.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Mutlaka 3D izleyin süper film olmuş. Verdiğim taksi ve yemek parası da dahil hepsi helal olsun :)

İndia İndia !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

bloodmage bunu yazdı:

Mutlaka 3D izleyin süper film olmuş. Verdiğim taksi ve yemek parası da dahil hepsi helal olsun :)

öğrenci öğrenci gittik popeyes yiyek dedik amkdumun çocukları o kadar iğrenç bir şey yemedim hayatımda. Ne patatesi ne burgeri ne de kolası hepsi mi boktan olur arkadaş. Hİç birini yemedim. Amk mısır almaya para kalmadı, film bitti biz en son çıktık çünkü filmin sonundaki yeri izlemek için. Millet mısırları yiyememiş bırakmış onları aldık yedik. Öğrenciliğin gözü kör olsun.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T-Bag
    T-Bag's avatar
    Erkek

Beyler imax ta izlemek istiyorum real d den iyimidir değer mi ?

Oyun yeni başlıyor...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    egitek87
    egitek87's avatar
    Erkek

Bende akşam gitmiştim.konuyu açan arkadaşa tamamen katılıyorum.sakın sinema dışında başka bi versiyonu izlemeyin.kendinize yazık etmeyin.son zamanların en harika filmlerinden birisi....Forever HULK.....

Eleştridiğin birşeyi yapma! Yapıyorsan eleştirme...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

Peroksit bunu yazdı:

10 numara bir filme benziyor çok fena dl alır :D bu

Hemen maddiyat hesapları yapılmış :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byorumcek
    byorumcek's avatar
    Erkek

torpedo_XL hocam haklisinda bu filme örümcek adamin ayri bir zevk katacağına inanıyorum .

örnek : http://www.youtube.com/watch?v=NIRFsx-wXis

Cahillerle yaptığım bütün tartışmaları kaybettim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

byorumcek bunu yazdı:

Türkiye Örümcek Adam Sorumlusu :D

nick = entry

http://www.leyladansonra.com/
Toplam Hit: 6005 Toplam Mesaj: 51