folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder The Castle Doctrine[Oyun İçi Para Çal Kazan=$146 İn Game = $1 USD]

The Castle Doctrine[Oyun İçi Para Çal Kazan=$146 İn Game = $1 USD]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

Hocalar benimde tam çözemedim ancak henüz çok duyrulmamış(hatta hiç duyrulmamış) bir oyun varki pixel pixel multiplayer zevkli bir yapım.

Peki bu oyun neden bu kadar değerli? Çünkü Ocak 27 sinde yapacakları etkinlikte ciddi para kazandıracak gibi duruyor!

Öncelikle kısacak oyunun bir tanıtım videosu:

http://www.youtube.com/watch?v=tY-8MuN1lik

Oyun pixel pixel oynanan multiplayer bir oyun amacı tam anlayamadım ama :D Oyunda komşularımızın parasını çalıyoruz bu çaldığımız paraları gerçek paraya dönüştürüyoruz işte çaldığımız paraların bize ne kadar kazandırdığı aşağıdaki tabloda

$146 in game = $1 USD

At the end of the contest:
    If your house is worth: You will win:
    $2000 $13 USD
    $10000 $68 USD
    $50000 $342 USD
    $100000 $684 USD

Peki ödemeyi nasıl yapacaklarmış? Ödemeler 1 click ile paypal hesabınıza yatacak deniyor ve minimum ödeme $1 olacakmış

Eğer kendinize güveniyorsanız ben iyi çalarım usta diyorsanız :) Buyrun oyunu burdan $8 a satın alabilirsiniz: http://thecastledoctrine.net/buy.php

Bu arada oyun steam'e çıktığında fiyatı $16 olacakmış.

Oyun içi para çalmayla ilgili anlatımlar, soru cevaları vs şu sayfada bulabilirsiniz:

http://thecastledoctrine.net/stealRealMoneyContest.php

Ben yakın tarihte alıcam ne diyorsunuz vurgun yapar $8 ı çıkartır mıyız :)

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

oyun botu yazar şirket kendine çalar amorti eder parasını sonrası millet birbirini yesin, güzel bir mantıkla yapmışlar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı

oyun botu yazar şirket kendine çalar amorti eder parasını sonrası millet birbirini yesin, güzel bir mantıkla yapmışlar.

hocam öyle birşey olacağını sanmıyorum :D 

oyun hakkında bir fikrimiz oluşsun diye şöylede bir gameplay var

http://www.youtube.com/watch?v=kuhz3ianwnc

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bildiğin günah la :F

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    angelofhope bunu yazdı

şimdi biraz biraz çözüyorum oyunu :D mesela sen kendi evini yapıyormuşsun oda falan yapıyorsun sims gibi pitbul falan koyuyorsun hırsız giremesin diye diğerleride yapıyor bu şekil ama parayı çalan kazanıyor gibi bir sistem :D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı
    angelofhope bunu yazdı

şimdi biraz biraz çözüyorum oyunu :D mesela sen kendi evini yapıyormuşsun oda falan yapıyorsun sims gibi pitbul falan koyuyorsun hırsız giremesin diye diğerleride yapıyor bu şekil ama parayı çalan kazanıyor gibi bir sistem :D 

e madem olay böyle 10 kişi olalım 5 kişi hırsızlık evi yapsın yani soyulmaya müsait olsun diğer 5 kişide sürekli soysun dursun böyle böyle dütelim :W

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı
    mRBerkay bunu yazdı
    angelofhope bunu yazdı

e madem olay böyle 10 kişi olalım 5 kişi hırsızlık evi yapsın yani soyulmaya müsait olsun diğer 5 kişide sürekli soysun dursun böyle böyle dütelim :W

aklıma geldi şerefsizim.

harbi he organize mi olsak ?

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı
    mRBerkay bunu yazdı
    angelofhope bunu yazdı

bilemiyorum olur mu :D ama olursa her türlü akarız :D 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stabilo
    stabilo's avatar
    Erkek
    angelofhope bunu yazdı
    DaSpOnGe bunu yazdı
    mRBerkay bunu yazdı
    angelofhope bunu yazdı

aklıma geldi şerefsizim.

harbi he organize mi olsak ?

adam video'da herkese random isimler verildiğini(mesela soyduğun adamın adı değişiyo bi daha bulamıyosun) bu yüzden kimin kim olduğunun belli olmadığını söylüyo,bu yüzden o iş yalan olur gibi :D

vanity is definitely my favorite sin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

başlarda oyundan kolay para kazanırız sandım ama :D oyunda baya düşünüp elindeki kısıtlı parayla iyi bir elektrik devresiyle komplike tuzak kurmak gerekiyor :) 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

oyun kolay bir oyun değil.e adamda sana beleşe para verecek değil ya..

gerçekten çok riskli.para kazandın atıyorum.daha da kazanmak istiyorsun baskasının evine girince ölebilirsin ve tüm kazandıgın para yaptıgın ev gider.

evinde oturup gelenlerin ölmesinide bekleyebilirsin fakat bi kaç denemeden sonra evini çözerbilirler paranıda alır kaçarlar.çok kafa patlatmak lazım

birde oyunun dinamikleri biraz değişik.onlara alışmak lazım.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 1205 Toplam Mesaj: 11