The Castle Doctrine[Oyun İçi Para Çal Kazan=$146 İn Game = $1 USD]
-
Hocalar benimde tam çözemedim ancak henüz çok duyrulmamış(hatta hiç duyrulmamış) bir oyun varki pixel pixel multiplayer zevkli bir yapım.
Peki bu oyun neden bu kadar değerli? Çünkü Ocak 27 sinde yapacakları etkinlikte ciddi para kazandıracak gibi duruyor!
Öncelikle kısacak oyunun bir tanıtım videosu:http://www.youtube.com/watch?v=tY-8MuN1lik
Oyun pixel pixel oynanan multiplayer bir oyun amacı tam anlayamadım ama :D Oyunda komşularımızın parasını çalıyoruz bu çaldığımız paraları gerçek paraya dönüştürüyoruz işte çaldığımız paraların bize ne kadar kazandırdığı aşağıdaki tabloda
$146 in game = $1 USD
At the end of the contest:
If your house is worth: You will win: $2000 $13 USD $10000 $68 USD $50000 $342 USD $100000 $684 USD Peki ödemeyi nasıl yapacaklarmış? Ödemeler 1 click ile paypal hesabınıza yatacak deniyor ve minimum ödeme $1 olacakmış
Eğer kendinize güveniyorsanız ben iyi çalarım usta diyorsanız :) Buyrun oyunu burdan $8 a satın alabilirsiniz: http://thecastledoctrine.net/buy.php
Bu arada oyun steam'e çıktığında fiyatı $16 olacakmış.
Oyun içi para çalmayla ilgili anlatımlar, soru cevaları vs şu sayfada bulabilirsiniz:
http://thecastledoctrine.net/stealRealMoneyContest.php
Ben yakın tarihte alıcam ne diyorsunuz vurgun yapar $8 ı çıkartır mıyız :)
-
oyun botu yazar şirket kendine çalar amorti eder parasını sonrası millet birbirini yesin, güzel bir mantıkla yapmışlar.
-
VBDream bunu yazdı
oyun botu yazar şirket kendine çalar amorti eder parasını sonrası millet birbirini yesin, güzel bir mantıkla yapmışlar.
hocam öyle birşey olacağını sanmıyorum :D
oyun hakkında bir fikrimiz oluşsun diye şöylede bir gameplay var
http://www.youtube.com/watch?v=kuhz3ianwnc
-
bildiğin günah la :F
-
angelofhope bunu yazdı
şimdi biraz biraz çözüyorum oyunu :D mesela sen kendi evini yapıyormuşsun oda falan yapıyorsun sims gibi pitbul falan koyuyorsun hırsız giremesin diye diğerleride yapıyor bu şekil ama parayı çalan kazanıyor gibi bir sistem :D
-
mRBerkay bunu yazdıangelofhope bunu yazdı
şimdi biraz biraz çözüyorum oyunu :D mesela sen kendi evini yapıyormuşsun oda falan yapıyorsun sims gibi pitbul falan koyuyorsun hırsız giremesin diye diğerleride yapıyor bu şekil ama parayı çalan kazanıyor gibi bir sistem :D
e madem olay böyle 10 kişi olalım 5 kişi hırsızlık evi yapsın yani soyulmaya müsait olsun diğer 5 kişide sürekli soysun dursun böyle böyle dütelim :W
-
DaSpOnGe bunu yazdımRBerkay bunu yazdıangelofhope bunu yazdı
e madem olay böyle 10 kişi olalım 5 kişi hırsızlık evi yapsın yani soyulmaya müsait olsun diğer 5 kişide sürekli soysun dursun böyle böyle dütelim :W
aklıma geldi şerefsizim.
harbi he organize mi olsak ?
-
DaSpOnGe bunu yazdımRBerkay bunu yazdıangelofhope bunu yazdı
bilemiyorum olur mu :D ama olursa her türlü akarız :D
-
angelofhope bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdımRBerkay bunu yazdıangelofhope bunu yazdı
aklıma geldi şerefsizim.
harbi he organize mi olsak ?
adam video'da herkese random isimler verildiğini(mesela soyduğun adamın adı değişiyo bi daha bulamıyosun) bu yüzden kimin kim olduğunun belli olmadığını söylüyo,bu yüzden o iş yalan olur gibi :D
-
başlarda oyundan kolay para kazanırız sandım ama :D oyunda baya düşünüp elindeki kısıtlı parayla iyi bir elektrik devresiyle komplike tuzak kurmak gerekiyor :)
-
oyun kolay bir oyun değil.e adamda sana beleşe para verecek değil ya..
gerçekten çok riskli.para kazandın atıyorum.daha da kazanmak istiyorsun baskasının evine girince ölebilirsin ve tüm kazandıgın para yaptıgın ev gider.
evinde oturup gelenlerin ölmesinide bekleyebilirsin fakat bi kaç denemeden sonra evini çözerbilirler paranıda alır kaçarlar.çok kafa patlatmak lazım
birde oyunun dinamikleri biraz değişik.onlara alışmak lazım.