The Crew
-
Oyunu satın alan var mı ? 1 Aralıkta satışa çıktı, bir kaç aydır takip ediyordum sonunda çıktı ama alsam mı diye karar veremiyorum. Satın alıp oynayan varsa oyunun nasıl olduğunu anlatabilir mi :)
-
Oyun indirimle 117 tl yanlış hatırlamıyorsam ama süreli galiba oyun steam de baktım süresi şu kadar diye de bir bilgi vermemiş okadar para verip 1 ay oynayacaksam oyunu, gerek yok oynamam daha iyi, fiyatın düşmeside çok sürmez gibime geliyor.Gerçi talep ne durumda onuda araştırmadım hiç talep yoğun olursa oyunu hiç oynayamayada bilirim :) kesin bir bilgiye ulaşan varsa paylaşsın benimde alasım var oyunu.
-
süreli gibi bir durum yok o indirimin süresidir.
oyunun betasını oynamıştım harita muazzam, araçlar güzel ancak ses efektleri, araç sürüşü, polisler sıkıntılı. Ubisoft fail üstüne fail yaşadı çıkardığı son oyunlarda o nedenle almayı düşünmüyorum gta 5 e saklıyorum paramı :B
-
oturdum streamleri izledim gayet güzel gözüküyor
http://steamcommunity.com/app/241560/broadcasts
bu arada steam stream işinede girdi haberiniz ola :D
-
Ccaglayan bunu yazdı
oturdum streamleri izledim gayet güzel gözüküyor
http://steamcommunity.com/app/241560/broadcasts
bu arada steam stream işinede girdi haberiniz ola :D
aynen twitch in sonu geldi :)
gabe dünyayı ele geçirecek nihahaha
-
streamlere bakarsak oyun güzele benziyor
-
beta sürümünde ben de vardım. videosunu da çekmeye kalktım. 40 dakika boyunca ilk bölümü geçemeyince ( klavye ve g25 ile ayrı ayrı denedim sonuç yok :D ) yapıcağın oyuna sokayım ubisoft diyip yüklemedim bile videoyu :D
-
Videolardaki oyunla treailerde sunulan oyun arasında en ufak benzerlik yok.
Bence bu oyunu alanlar Watch Dogs'ta olduğu gibi üzülecek.
"Hangi oyun traileriyle aynı ki ?" diye sorduğunuzu duyuyorum. Gta 5 trailerde tanıtıldığından daha fazlasını sundu insanlara.
Başka da trailerini yansıtan oyun görmedim zaten. COD serisi dahil.
Hatta hatırlarsanız bu oyunun traileri ilk yayınlandığı zamanlarda herkes facebookta falan "gelmiş geçmiş en iyi oyun fragmanı" diye paylaşıldı.
Bence ubisoft para verdi sahte Türk hesap açıp reklamını yaptı. Çünkü bence traileri de o kadar sağlam değil. Çok abartıldı şişirildi. Aynı Watch Dogs gibi
DadasAdam tarafından 03/Ara/14 23:07 tarihinde düzenlenmiştir -
ubisoft dün özel the crew yayını açtı adamlar kendi oyunlarını bile oynayamadı.
-
o zaman skidrow'u bekleyecez gerek yok para vermeye :D
-
tR0jaN bunu yazdı
o zaman skidrow'u bekleyecez gerek yok para vermeye :D
Bir ömür boyu beklersin o zaman. Oyun online, crack çıkmaz.