The Godfather İzlemeye Değer Mi / Sıkılır Mıyım?
-
Kotama kıyıp çok methedilen godfather serisini izlemek istiyorum ama değer mi kotaya ? gizemlinin paylaşımlarından birinde sernin tüm linklerinide buldum.
izliyim mi? sıkılır mıyım?
bu arada gizemlinin godfather serileri eğer iyi bir sonuç çıkarsa hep beraber indiririz :D
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=56764 -
Töbe de hocam:| Godfather'la 'sıkılmak' aynı cümle içerisinde kullanılır mı hiç:S İzle izle kesin izle:|
-
1.si iyi ama diğerlerinde ben uyuklayarak seyrettim.
-
Valla bikaç kere izlemeye yeltendim ama her seferinde 5-10 dk. izleyip kalktım :) Sıkıldım şahsen :p
-
Bahsettiğin film 9.1 ile dünya film tarihinin en iyi filmidir...
Töbe de çarpılacaksın...
-
ben seviyorum bana bakacak olursan değer yalnız sıkılma ihtimalinde yüksek hepsini aynı günde izlemeni tavsiye etmem :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Bahsettiğin film 9.1 ile dünya film tarihinin en iyi filmidir...
Töbe de çarpılacaksın...
-----------------------------
biliyorum ama tee 70lerin filmi hoca bi garip olacak neyse indirmeye başladım.
sıkılmıyacağımı umuyorum.
tahribatı seviyorum / tahribattakiler godfather ı seviyor/e o zaman bende severim. -
imdb de bak bakim kaçıncı sırada ? the godfather serisi ilzedigim en iyi ilk 3 filmden biridir..
-
3. filme izleme, zorla film yapcaz die her boka atlamıslar. Ama ilk 2 filmi kesin izle
-
Bence kesin izlemelisin..ölmeden önce izlemen gereken 100filmden 3ü diyebilirss :P
-
dostum izledin mi ne diyorsun?Ben birşeyler yazim
1. film solusuz izlenecek bir film.2. film iyi ama kısmen yumuşamış mafya diye tabir ettim.
3. film mi???Perişanlık diyorum mafyalık yönünden.Yumuşamanın sonunda.Sadece iş adamı olacak nerde kaldı babalığı?
Fakat oda ne son 30 dakika??
İşte o 30 dakika mükemmeldi.Sırf 30 dkaika için izlenir.Fakat 1 buçuk saat uyursun o kadar.1. bölümünü zaten izlemeni tavsiye etmiyicem izlemen şart..
çooook süper bir filmdir kendisi .1. bölümüne laf edicek kişiyi bilmiyorum allah ıslah etsin derim.Ayrıca 2 de de babası nasıl mafyaya giriyor oda var güzel 2. de fakat 3 biraz sıkıcı.
dipnot: portakallara dikkat et filmde nedense portakallar hep vurgulanmış.