The Hunt For Gollum
-
Filmde Aragorn'un Gandalfın isteğiyle yüzük hakkındaki gerçekleri öğrenmek için taşıyıcısı Gollumun peşine düşmesini ve başından geçenleri anlatılıyor.
3 Mayısta internet sitesinden indirilebilecek olan film 45 dakikalık bir kısa film olacak.
http://www.hunt4gollum.com/
-
ilginç bişeye benzio bakalım nasıl olacak
-
özlemiştik :)
-
golumda yüzükle beraber lawlara düşüp cız bız olmamşmıydı ?
-
Cidden Özlemiştik iyi oldu bu saol kardeş.Yalnız sanki Aktörler değişmiş gibi.Fragmandaki kişiler Galdalf ile Aragorn ise değişmiş demektir pek tadı çıkmaz sanmam.O yüzlere alışmıştık yani.
-
darkness_izmir bunu yazdı:
-----------------------------
---------------Bu yüzük savaşlarının başlamasının çok daha öncesinde geçicek.
-
3 filmide defalarca izledim ama izlemeyeli baya oldu 10 numara film :|
-
kenny bunu yazdı:
-----------------------------darkness_izmir bunu yazdı:
---------------Bu yüzük savaşlarının başlamasının çok daha öncesinde geçicek.
yüzüğün yapılışı ve golum'un buluşunu anlatan kitabı okumuştum filmden çok daha etkileyiciydi eğer onun filmi yapılıyosa süper olur ;) -
Anladığım kadarıyla birinci kitapda bilbonun doğum gününden sonra gandalf onda bi güç yüzüğü olduğunu öğrendiğinde onun tek yüzük olup olmadığını anlamak için yola çıkıyor ve yüzüğü saklaması için frodoya emanet ediyor.. yüzüğün gollumda olduğunu anladıkdan sonra onun peşine düşüyo.. aragorn da ona yardım ediyo gollumu bulmak için. bu onu anlatıyo sanırım.. daha sonra Gollumun yakalandığını ve yüzüğün bilbo da olduğunu düşmana ispiyonladığını öğrendiğinde koşarak frodonun yanına geliyor ve yola çıkmasını söylüyor... Hatırlarsınız gollumun sözlerini... Shire.. Baggins.. =)
-
evet uzun süren bekleyiş sonunda an itibariyle film yayınlandı..
yeni konu açmaya üşendim :D çok merak ettim hemen izliyorum :D
LİNK : http://www.thehuntforgollum.com/player_film-hd.htm
-
İndire Bilicegimiz Bi Link Yok Mu ?