The İnternship(Genç Çıraklar) Filmi
-
popcorntime uygulamasından bulup yeni izlediğim bir film :) Baktım tarikatta konusu açılmamış, hemen paylaşayım dedim :)
Kısaca filmde: İki tane orta yaşta adamın şirket iflas ettiği için işlerinden atılması daha sonrasında da yapabilecekleri iş aramasıyla başlıyor. Google da (sanırım silikon vadisinde) staj için başvuru yapıyorlar.. Kabul edilmez ya işte :D Kabul ediliyorlar :) Sonra google daki maceraları var :) Film benim çok hoşuma gitti. Tarikattada beğenileceğini düşünüyorum, hem google ın falan içi nasıl, nasıl çalışıyorlar falan onunla ilgilide birazcık bir şeyler görebilirsiniz :)
http://www.imdb.com/title/tt2234155/
-Arattım ama bulamadım, daha önce paylaşıldıysa özür dilerim.
-
Teşekkür ederim indirmeye aldım.
-
çok hoşuma gitmesede güzel filmdi izleyeli baya olmuştu
emacs ile ilgili replik vardı hatırlayamadım la :S -
:D baya gülmiştüm google demi ne staja başlıyorlardı :S
-
Listeye ekleyim is filmlerine bayiliyorum. Hatta belgesellerede. Varsa bu tip baska akayim
-
Ka1nsha bunu yazdı
çok hoşuma gitmesede güzel filmdi izleyeli baya olmuştu
emacs ile ilgili replik vardı hatırlayamadım la :Sgoogle ın içini görmek falan güzel ama :)
kaydırak falan var içeride merdiven niyetine :) quiditch falan oynuyorlar :D gerçekten oynuyorlar mı acaba :D
dinlenmek için yatak gibi koltuklar falan var :)
emacs ile bir şeyi karşılaştırıyordu, o kısmı tam anlamadım..
@dyrnade kesinlikle izle hocam pişman olmazsın :)
-
yav ben bunu izlemeye başlamıştım sonra yarıda kalmıştı, iyi oldu izliyim bi ara unutmazsam :)
-
o kadar iyi bir film değil sıkmadan izletiyor çerezlik filmlerden
-
Yarısına gelmeden izlemeyi bıraktığım bir filmdi.
-
yine silikon vadisinde çekilen bir dizi vardı. o da çok hoşuma gitmişti :) 2.sezonu gelmedi ama sanırım hala. tahribatta paylaşılmıştu ordan görmüştüm. bence onu beğenenler bu filmide beğenirler :) gerçi işin içinde hiç gerçeklik yok o ayrı. iki tane adam işsiz hiç bir bok bilmiyorlar gidiyorlar google da staja kabul ediliyorlar. sonra orda verilen challenge ları yapıyorlar ve google da işe giriyorlar o kadar kişinin arasından. abi zaten durum böyleyse biz kalkıp gidelim :) ne kasıcam matematik ne kasıcam programlama ne kasıcam üniversite için :) ama herşeye rağmen işte komedi filmi olarak güzel bence :)
-
owen wilsonun filmlerini sevdiyseniz wes andersonunkilere saldırabilirsiniz.