The Last Airbender [Spoiler İçerir]
-
film berbat diyolar öle de bence ben de dayanamadım ilk 15dk sını cam izledim ve özellikle hava bükme iğrenç olmuş neden öle anlamadım yazık yani ayrıca çizgi film gibi kitaplar 3 parça suyu izlicez ilk sonra torpaq sonra tahta :D film kısacık tekrar sölyorum zukoyu oynayan çocuk sokkayı oynamalıymış yünetmenin azına ...
-
mmrich bunu yazdı:
-----------------------------
film berbat diyolar öle de bence ben de dayanamadım ilk 15dk sını cam izledim ve özellikle hava bükme iğrenç olmuş neden öle anlamadım yazık yani ayrıca çizgi film gibi kitaplar 3 parça suyu izlicez ilk sonra torpaq sonra tahta :D film kısacık tekrar sölyorum zukoyu oynayan çocuk sokkayı oynamalıymış yünetmenin azına ...
-----------------------------bence 3d olarak izlemeden bedaya yorum yapmayın derim
benim tahminimde 3d olarak izlendiğinde tadından yenmicek :)
-
hacım filmi zaten konusuyla fln batrmışlar değişiklik var bir sürü küçükler belki ama neden değiştirilmiş ki diye düşünüyosun haliyle
-
hacı yönetmen tam bi beceriksizmiş. bundan önceki filmlerde de kazmalıkları mevcutmuş. son yılların en güzel senaryosu bu dallamanın elinde heba olacak ona üzülüyorum.
bu herife vermeseledi keşke bu filmi. önce kitapların yazarına sonra kitapları okuyanlara , anime seriyi izleyenlere ayıp oluyor
-
-
mmrich bunu yazdı:
-----------------------------anime seri kitaptan uyarlandı diye biliyorum ben
-
animenin dublaj linkleri var mı acaba ?
-
kreyzi diziport.com var orda hepsi var düplajlı . ama online
-
mmrich bunu yazdı:
kreyzi diziport.com var orda hepsi var düplajlı . ama online
abi online sarmıyor saçma geliyor -
raul bunu yazdı:
hacı yönetmen tam bi beceriksizmiş. bundan önceki filmlerde de kazmalıkları mevcutmuş. son yılların en güzel senaryosu bu dallamanın elinde heba olacak ona üzülüyorum.
bu herife vermeseledi keşke bu filmi. önce kitapların yazarına sonra kitapları okuyanlara , anime seriyi izleyenlere ayıp oluyor
-----------------------------izleyip görücez fragmanalrdan falan çok sağlam gibi duruyor, zaten beklenen ilgiyi almazsa alırlar adamın elinden :D