folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder The Long Dark Rekorunuz Kaç?

The Long Dark Rekorunuz Kaç?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

valla son ve3siyonu oynuyorum ben onceden varmis simdi yok mesela

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

story sandbox ekranında kaldım.tıklıorum bişi olmuo.bazen tıkladıgım yer 10 sn sonra beyaz oluo sonra tekrar siyah oluo seçeneklerde.

sorun ne ?

http://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=5555

bunu yükleyin düzelsin

Ekerci tarafından 17/Oca/15 21:12 tarihinde düzenlenmiştir

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Laaan yeter artık :D Bıktırdı oyun sonunda :D Deli dürtmüş gibi dolanıyom saatlerdir. Silah car curt ne varsa topladım. Kurtlardan kaçmıyorum onlar benden kaçar oldu :D H1Z1 giremedim yine buna girdim çıkamadım arkadaş :D Karnım aç ölecem artık açlıktan ama yok oyundaki adamın karnını doyuruyom önce ben açım burda :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

oyunu indirdim biraz oynadım o ne soğuktur arkadaş ya rüzgar sesini duyunca ben üşüdüm burda 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Ya beyler bu oyun gibi ama öyle hemen ölünmeyen, biraz daha kolay multiplayersiz bir oyun biliyor musunuz ?

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    DadasAdam bunu yazdı

Ya beyler bu oyun gibi ama öyle hemen ölünmeyen, biraz daha kolay multiplayersiz bir oyun biliyor musunuz ?

http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_the_long_dark.shtml #The Long Dark - Early Access v1.83 +9 TRAINER 

hocam şöyle ufak bi araçla oyunu biraz daha kolaylaştırabilirsin en azından iyice öğrenene kadar :)

test 1 2
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

oyun beni sarmadı walla

yani sürekli dolap karıştırıoz...evden eve eşya arıoruz.crafting sistemi çok kötü.neyin nasıl olacağı hiç belli değil.çantadaki eşyaların resimleri olsa daha iyi olurmuş.

minecraft gibi özgürlük yok. buna benzer bi oyun daha oynamıştım.yukardan bakıordu.çizgi film gibiydi.hikayeside bi evde bi karı koca var.karısı hasta mı ne.eve sığınmışlar dışarda zombiler var. sonra zombiler o eve saldırı yapıor ve çıkmak zorunda kalıorsunuz

bulsam bi daha oynayacm ama adını hatırlamıorum

edit : Project Zomboid

Ekerci tarafından 18/Oca/15 01:14 tarihinde düzenlenmiştir

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    Ekerci bunu yazdı

oyun beni sarmadı walla

yani sürekli dolap karıştırıoz...evden eve eşya arıoruz.crafting sistemi çok kötü.neyin nasıl olacağı hiç belli değil.çantadaki eşyaların resimleri olsa daha iyi olurmuş.

minecraft gibi özgürlük yok. buna benzer bi oyun daha oynamıştım.yukardan bakıordu.çizgi film gibiydi.hikayeside bi evde bi karı koca var.karısı hasta mı ne.eve sığınmışlar dışarda zombiler var. sonra zombiler o eve saldırı yapıor ve çıkmak zorunda kalıorsunuz

bulsam bi daha oynayacm ama adını hatırlamıorum

edit : Project Zomboid

Aynen beni de sarmadı. Sürekli aynı yerlerde dönüp durduğumdan olsa gerek. 8-10 kere ölüp sil baştan oynadım ve sadece 1 kere rifle denk geldi onda da ammo yoktu :D Yiyecek içecek giyecek ilaçlar bıçak falan depoladım bu kez toplam ağırlık 30kg ı geçti adam aşırı yavaşladı. Koşamaz oldum. Bazen açıkta kaldım sığınacak yer yok yorgunluk son seviye adam bayıldı bayılacak tulumu yere atıp uyuyim bi saat falan dedim adam öldü gitti. Kurttan kaçarken sığınak buldum daha doğrusu baraj. Oraya girdim azıcık ısınayım yemek yiyip keşfe çıkayım diye. İçerde kurt varmış parçalayıp attı :D

Olası bütün ölüş senaryolarını o 8-10 oyunda oynayınca artık yapacak bir şey kalmadı. 

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

siz muhtemelen oyunun ilk alfasını oynamadınız

o zamanlar daha zordu :)

o zamanlar crackli oynuyordum

1 gün bile dayanırsan iyiydi :)

sonradan map'i genişlettiler, lootları hayvan gibi yaptılar

bikaç temel şeyden bahsedeyim

- yemek sorununu çözmek için, en az 1 geyik vurmanız şart (tüfek lazım)

- ateşi sadece ve sadece etleri pişirmekte ve kardan su, suyu da kaynatıp mikrobunu öldürmek için kullanacaksınız!

ısınmak için değil!

- ısınmak için götünüzün donmasını beklemeden eve gireceksiniz

- elbiseleri tamir edip %90lara getireceksiniz, verdiği ısı artar

- bi arkadaşın yaptığı gibi 12 saat vur kafayı yat yapmayacaksınız, 3-4 saatlik dilimler halinde uyuyup durumunuza bakacaksınız

gerekirse su yiyecek vs

kolay gele

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

30 demistim olmadi.

17 gun bilmwm kac kusur saat hayatta kalmayi basardim. Fakat o barajdaki nalet kurt. 6 mermili silahimla girdim ne zaman arkami.donsem o zaman isirdi. Cesitli zamanlarla donem donem 3 kere saldirdi. Ilk ikide zaten cok yaralandim. Ucuncude kafami arabaya camina sikiktirmiscadina rahat tavirlari vardi

Toplam Hit: 4465 Toplam Mesaj: 41