The Lost Room ( Kayıp Oda)
-
3 bölümlük mini bir dizi-ymiş-.
izleyen muridlerden yorum alabilir miyim?
-
gayet güzel, düşük bütçeli bi iş ama konusu gidişatı gayet eğlenceli, sürükleyici ...
-
izledim ve filmleri de var, gerçekten güzel bir film, kesinlikle izlemelisin. Filmde değişik nesneler var ve her nesnenin kendine ait bir özellğii var, örneğin bir adamda tarak var saçına her sürdüğünde 10saniye görünmez olabiliyor. Her şey bir motelde kayıp bir oda için yapılıyor...
-
güzel film hocam izlettirici en son arşivimde duruyordu ama ne oldu bilmiyorum elinde varsa mutlaka izle
-
edit: lost highway başlığına yapacağım paylaşımı buraya yapmışım :).
-
Hayatımda izlediğim en iyi diziydi diyebilirim. Çok sürekleyiciydi ama çok kısa tabi... Konusu felan çok orjinal ve zekice. losta basar...
Ben 6 bölümlüğünü izlemiştim ama piyasada 3 bölümlükleri dönüyor heralde.
Edit:İzleyeceksen 6 bölümlüğünü izle bitirince çabuk bitti diye üzülürsün. -
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------
Hayatımda izlediğim en iyi diziydi diyebilirim. Çok sürekleyiciydi ama çok kısa tabi... Konusu felan çok orjinal ve zekice. losta basar...
Edit:İzleyeceksen 6 bölümlüğünü izle bitirince çabuk bitti diye üzülürsün.
-----------------------------Geçen sene izlemiştim bu kısa diziyi ve 3 bölümdü. Tam hatırlamıyorum ama işlenecek bir şey kalmamıştı, her şey amacına ulaşmıştı dizidee. 4 - 5 - 6. dizilerde ne olabilir ki konu ? Yoksa 6 bölümlük olan dizi belli yerlerinden kesilip mi 3 bölüme indirildi ?
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
Edit:İzleyeceksen 6 bölümlüğünü izle bitirince çabuk bitti diye üzülürsün.
-----------------------------Geçen sene izlemiştim bu kısa diziyi ve 3 bölümdü. Tam hatırlamıyorum ama işlenecek bir şey kalmamıştı, her şey amacına ulaşmıştı dizidee. 4 - 5 - 6. dizilerde ne olabilir ki konu ? Yoksa 6 bölümlük olan dizi belli yerlerinden kesilip mi 3 bölüme indirildi ?
evet dediğin gibi olabilir.
Hatırladıklarım film esas adamın kızını kurtarmasıyla bitiyodu. Oda nın nasıl ve ne zaman var olduğunun detayları vardı. Tüm objelerin toplandığı bir odaya giriyorlardı. Gibi belki bu sahneler yoktur 3 bölümlükte ordan ipucu olabilir diye söyledim.
40 dakika her bir bölüm birde. -
Diziyi çok kısa kestiler öyle mükemmel konusu olan bir senaryodan hiç zorlanmadan 40-50 bölüm çekilebilirdi.Sezonlara bölücek olursak ; 1.sezon parçaları toplard 2.sezon gizemi çözmeye çalışırdı 3.sezonda macera atraksyon falan olurdu yani,çok rahat 3 sezonluk dizi olurdu neden 3 bölümlük çekmişler akıl sır erdiremez insan !
-
Nikoteen bunu yazdı:
Diziyi çok kısa kestiler öyle mükemmel konusu olan bir senaryodan hiç zorlanmadan 40-50 bölüm çekilebilirdi.Sezonlara bölücek olursak ; 1.sezon parçaları toplard 2.sezon gizemi çözmeye çalışırdı 3.sezonda macera atraksyon falan olurdu yani,çok rahat 3 sezonluk dizi olurdu neden 3 bölümlük çekmişler akıl sır erdiremez insan !
-----------------------------hocam böle kısa kestikleri için zaten çok beğeniyoruz tadı damağımızda kaldı.Ne o öle lost gibi heroes gibi uzattıkça sıçsalardı içine böle bahsettmezdik ama dediğin gibi hiç kasmadan bi 2 sezon çıkardı ama böle de çok güzel çok tatlı olmuş kesinlikle izlenesi....
-
sonunda hayal kırıklığına uğradım açıkçası.
ilk 5 bölüm meraktan öldürüyor ama 6. bölüm yani son işin biraz da içine ediyor.
gizem çözülmüyor çünkü.
filmi varsa verin mutlaka izleyelim =)
kısa dizi önerisi isterseniz jekyll tavsiye ediyorum her anlamda super bi dizi. heyecan atraksiyon sevenler bayılcak.
dizimnette.com reklam olcak ama burda tüm diziler online olarak var hep burdan izliyorum.