The Lost Room ( Kayıp Oda)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

3 bölümlük mini bir dizi-ymiş-.

izleyen muridlerden yorum alabilir miyim?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    V1PER
    V1PER's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    gayet güzel, düşük bütçeli bi iş ama konusu gidişatı gayet eğlenceli, sürükleyici ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek
    izledim ve filmleri de var, gerçekten güzel bir film, kesinlikle izlemelisin. Filmde değişik nesneler var ve her nesnenin kendine ait bir özellğii var, örneğin bir adamda tarak var saçına her sürdüğünde 10saniye görünmez olabiliyor. Her şey bir motelde kayıp bir oda için yapılıyor...

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    güzel film hocam izlettirici en son arşivimde duruyordu ama ne oldu bilmiyorum  elinde varsa  mutlaka izle

kontra bisiklet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

edit: lost highway başlığına yapacağım paylaşımı buraya yapmışım :).

enjoy i'm vaccinated
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    Hayatımda izlediğim en iyi diziydi diyebilirim. Çok sürekleyiciydi ama çok kısa tabi... Konusu felan çok orjinal ve zekice. losta basar...
    Ben 6 bölümlüğünü izlemiştim ama piyasada 3 bölümlükleri dönüyor heralde.
    Edit:İzleyeceksen 6 bölümlüğünü izle bitirince çabuk bitti diye üzülürsün.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hayatımda izlediğim en iyi diziydi diyebilirim. Çok sürekleyiciydi ama çok kısa tabi... Konusu felan çok orjinal ve zekice. losta basar...

Geçen sene izlemiştim bu kısa diziyi ve 3 bölümdü. Tam hatırlamıyorum ama işlenecek bir şey kalmamıştı, her şey amacına ulaşmıştı dizidee. 4 - 5 - 6. dizilerde ne olabilir ki konu ? Yoksa  6 bölümlük olan dizi belli yerlerinden kesilip mi 3 bölüme indirildi ?

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    mamii bunu yazdı:

Cradle-Of-Filth bunu yazdı:

Geçen sene izlemiştim bu kısa diziyi ve 3 bölümdü. Tam hatırlamıyorum ama işlenecek bir şey kalmamıştı, her şey amacına ulaşmıştı dizidee. 4 - 5 - 6. dizilerde ne olabilir ki konu ? Yoksa  6 bölümlük olan dizi belli yerlerinden kesilip mi 3 bölüme indirildi ?

evet dediğin gibi olabilir.
    Hatırladıklarım film esas adamın kızını kurtarmasıyla bitiyodu. Oda nın nasıl ve ne zaman var olduğunun detayları vardı. Tüm objelerin toplandığı bir odaya giriyorlardı. Gibi belki bu sahneler yoktur 3 bölümlükte ordan ipucu olabilir diye söyledim.
    40 dakika her bir bölüm birde.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Diziyi çok kısa kestiler öyle mükemmel konusu olan bir senaryodan hiç zorlanmadan 40-50 bölüm çekilebilirdi.Sezonlara bölücek olursak ; 1.sezon parçaları toplard 2.sezon gizemi çözmeye çalışırdı 3.sezonda macera atraksyon falan olurdu yani,çok rahat 3 sezonluk dizi olurdu neden 3 bölümlük çekmişler akıl sır erdiremez insan !

Troubles'll come & they'll pass
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    Diziyi çok kısa kestiler öyle mükemmel konusu olan bir senaryodan hiç zorlanmadan 40-50 bölüm çekilebilirdi.Sezonlara bölücek olursak ; 1.sezon parçaları toplard 2.sezon gizemi çözmeye çalışırdı 3.sezonda macera atraksyon falan olurdu yani,çok rahat 3 sezonluk dizi olurdu neden 3 bölümlük çekmişler akıl sır erdiremez insan !

hocam böle kısa kestikleri için zaten çok beğeniyoruz tadı damağımızda kaldı.Ne o öle lost gibi heroes gibi uzattıkça sıçsalardı içine böle bahsettmezdik ama dediğin gibi hiç kasmadan bi 2 sezon çıkardı ama böle de çok güzel çok tatlı olmuş kesinlikle izlenesi....

Boş sayfaya imza atmam!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

sonunda hayal kırıklığına uğradım açıkçası.

ilk 5 bölüm meraktan öldürüyor ama 6. bölüm yani son işin biraz da içine ediyor.

gizem çözülmüyor çünkü.

filmi varsa verin mutlaka izleyelim =)

kısa dizi önerisi isterseniz  jekyll tavsiye ediyorum her anlamda super bi dizi. heyecan atraksiyon sevenler bayılcak.

dizimnette.com   reklam olcak ama burda tüm diziler online olarak var hep burdan izliyorum.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 4240 Toplam Mesaj: 14