The Matrix

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

bu çok iyi oldu ya.. şu upgrade olayını hiç farketmemişm ben mesela..

Zugzwang
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Harika bir anlatım. Gözlerim yaşardı eve gitsem de 100 milyonuncu sefer tekrar izlesem.

Blue Screen of Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

anlamadigim yerler vardi simdi taslar yerini oturdu

kac defa izledim bilmiyorum bida izliyecegim

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Yazıyı sonuna kadar okudum tekrar izleyesim geldi :)

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

Caliber bunu yazdı:
    -----------------------------

Gerçekten harikulade bir yazı olmuş zamanım olmamasına karşın oturup okudum. Özellikle de "neo'nun hemen cevap vermesi üzerine. bunun sebebi ise bence kahin'in neo'ya yedirdiği şekerlemeydi. neo'da yüklü olan "one" programı upgrade oldu. demek ki önceki neo'lar o şekeri hiç yememişlerdi. belki de neo programın upgrade olması sayesinde ilk defa doğru kapıyı seçti." burasına hiç dikkat etmemiştim ama merak ettiğim şu ki neo sonuçta Zion'da yaşamış yani biyolojik bir canlı. Enerji bahçelerinden toplanmış olması yani aslında matrixe ait olarak doğmuş olması mı onun makineleşen bir insan olmasını sağlıyor?

-----------------------------

sanırım "one" programının neoya yüklenmesi sonuçu makineleşiyor.

??

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Evet müridler olağanüstü bir senaryo onca vurdu-kırdı ve aksiyonun içerisinde hiç pc ile haşır-neşir olmamış insanlara nelerin aktarımını yaptılar yıllardır hayret ederimKaldı ki pc ile uğraşan çoğu kişide sadece aksiyon ile ilgilendiği için ne anlatıldığını anlamadı keza alışık değildik hazır değildik böyle senaryolara.Doğru dürüst oyuncu olarak kabul etmediğim abartıldığını düşündüğüm keanu reeves 'i bile artık sorgulamadan helal olsun modunda izliyorum:):)

Resmen bir devrim oldu özellikle reklamcılıkta ve sinema sektöründe göründüğünden çok çok daha önemli bir film-olgu matrix Lost ve benzeri dizilerinde önünü açtılar böylece bir şey daha oldu anlamaz bunlar uğraşmayalım imajını yıktılar.Aksiyonun içerisine neler serpiştirilirmiş gördük. Şapka çıkarıyorum üzerine henüz film veya dizi yapılmadı bakalım kim bir adım öne götürecek????

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek

centik atayim okurum

**EbMaRtEu**
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GangShot
    GangShot's avatar
    Erkek

Harbiden süper ötesi bi anlatım.. Helal olsun derleyene, yazana. Emeği geçen herkesten teşekkürler..

adamın teki yarın ölcem demiş yarmışlar ölmüş..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Bunu yazan kisi zekasına hayran kaldım :)

Bu kafayla baska bir matrix serisi daha olusturabılır..

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek

çoğu kişi matrixi heyecan dolu aksion,dövüş sahneleri için izler.fakat aslında altında çok derin bir felsefe yatar..ki eminim ne kadar derin düşünürsek düşünelim asla fark edemeyeceğimiz ayrıntılarda var.çok güzel bir yazı,emeğine sağlık.

Toplam Hit: 16291 Toplam Mesaj: 64