The Secret Hk. (Bi Bakın Hocalar)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

the secret diye bi başlık bulamadım o yüzden gecenin köründe ilk ben açıyorum konuyu.

şimdi bi kız arkadaşım var the secret kitabını oku oku bıdı bıdı deyip duruyor ben özetine baktım siteden şimdi burdaki anlatmalar falan pek inandırıcı gelmedi. bunun içinde aranızda the secret kitabını okuyan var mı? sizinde görüşlerinizi alalım hocalar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PowerfuL
    PowerfuL's avatar
    Erkek

Sana kitabın anafikrini söleyim.:) Kitap, herşeye olumlu bakmanı istiyor. Sen nasıl düşünürsen hayatında o yolda gider. Ama cidden sürükleyici :)

edit: he bide şunu söyleyim. Bazı şeyler çok ütopik.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek
    PowerfuL bunu yazdı:
    -----------------------------

Sana kitabın anafikrini söleyim.:) Kitap, herşeye olumlu bakmanı istiyor. Sen nasıl düşünürsen hayatında o yolda gider. Ama cidden sürükleyici :)

edit: he bide şunu söyleyim. Bazı şeyler çok ütopik.

-----------------------------

hmm Pollyanna tarzı yani :) -olsun belki ile başlayan cümleler falan okumak lazım :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    la sana sevgilin bu kitabı oku diyosa bırak zaten kesin kompleksleri vardır okuyacak bir sürü güzel  kitap var okudum ben o kitapı laga luga bişeyi kırk kere söylersen gerçek olur özeti bilindik şeyler toplumun sosyal yaralarına basmıyo anuna koduum olasılıksız var harbi iyi kitap tavsiye ediom bak

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Ben kitabı beyendim,biçok yeri mantıklı geldi... Ayrıca okurken sıkmıyoda..Bi arkadaş Olasılıksız demiş,oda mükemmel bi kitap..Sen en iyisi ikisinide oku :D

Her Hakkım Saklıdır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    Yazarına ii para kazandırdı kitap :) Konu şu: Çok istersen genellikle olur, az istersen belki olur, istemessen kesin olur :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YesMilord
    YesMilord's avatar
    Erkek
    bircok dusunce mantıklı ama sanki hayatı ruya gibi dusunduruolar insana sanki olumlu dusundugun hersey lcakmıs gibi kuantum fizigi bile kanıtlamnamaısken ona baglı bi dusunce bence bu akdar tutarlı deil

I don't wanna be an angel, I just wanna be God.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Valira
    Valira's avatar
    Dişi

insanların zaaflarını çok iyi kullanmayı başarmış pazarlama şaheseri bi kitap.içinde yazanlar klişe psikoloji kitaplarının çok daha abartılmış,ucuza indirilmiş ve orta zekanın anlayabilecegi düzeyde sunulmuşu.

insan önce kendinin farkına varmalı sır mır fasa fiso

The ability to destroy a planet is insignificant, next to the power of the force.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    almayı düşündüm bu kitabı ama dedim şimdi çoğu kişisel gelişim kitabı gibi boş bir şey olabilir dedim. hem dedim yazar vurgun yaptı.ben en iyisi korsanını bulayım dedim:D e-book veya korsanını bulsam onu alıcam:D

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

kitabı okudum orjinali 13 lira korsanı 5 lira ayrıca bu kitabın belgesel tarzında oscar almış filmide var alt yazılı türkiyede gösterime girmedi kitap insanı herşeye düşüncelerinle yol verecegini ve cekim yasasını anlatıyor iyi iyiyi kötü kötüyü çeker zihniyeti yani ii şeyler düşünürsen hayatın ii kötü şeyler düşünürsen kötüye gider filan yani olumlu düşünerek hayatını yeni baştan yaratabilecegini sölüyor süper bi kitap düşüncelerine yön verme anlamında bence oku yada izle ama izlersen okuma okursan izleme büyüsünü kaçırma:)

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Abi danririk bi kitap amk sanki her sayfa aynı:| 30 sayfasını okusan bitio 13  kaat veren aklımı ellim:| 13 müydü tam hatırlamıom 17 de olabilir:| amk:(

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
Toplam Hit: 2606 Toplam Mesaj: 14