The Sims 2 Ultimate Collection Ücretsiz Olarak Dağıtılıyor
-
deja-vu bunu yazdı
Kahretsin ya ne Laptop yanımda ne ulaşabileceğim origini olan bir pc. Öf ne zaman bitiyor bu?
bitmez heralde abi desteği çekmişler para mı alcaklar bundan sonra utanmadan
-
Bitane aldım kardeşim için bakalım. Oynayıp durur artık.
-
Demek ki the sims 4 yakında çıkıyor beyler.
-
torpedo_XL bunu yazdı
Demek ki the sims 4 yakında çıkıyor beyler.
Yanlış hatırlamıyorsam eylülde çıkıyor.
Herhalde insanları sims serileri kadar sömüren bir oyun daha yoktur. Oyuna kıyafetdi, hani ne bilim işte etknilikdi birşeyler eklersin ama bunlar bildiğin oyunu kırparak çıkartıyorlar sonra da ana oyunda bulunması gereken özellikler ek paket ayağına kitliyorlar insanlara.
-
nerden indiriyoruz
-
deja-vu bunu yazdı
Kahretsin ya ne Laptop yanımda ne ulaşabileceğim origini olan bir pc. Öf ne zaman bitiyor bu?
Origin hesabına, Origin'in web sitesinden giriş yaparsan profilinde "redeem product code" kısmı var. Orada kodu eklersen hesabına oyun geliyor.
-
deja-vu bunu yazdı
31 Temmuz'da bitiyor
-
bu kodu ekledikten sorna istediğimiz zaman indirebiliriz demi oyunu ? istersek seneye filan ?
-
DrKill bunu yazdı
Küçüklüğümde oynardım ama pek sarmazdı açıkçası. Müzikleri güzeldi sadece. Birde nasıl "make love" yaptıklarını merak ederdim.
O zamanki sürümde şöyle bir salaklık vardı çok hoşuma giderdi.
Bir tane havuz yapıyorsunuz
Havuza bir adet merdiven yapıyorsunuz
Sonra insan merdiven ile havuze giriyor
Merdiveni siliyorsunuz
Adam havuzdan çıkamıyor ölüşünü izliyosunuz.
Çok salakça gelirdi hep havuzdan çıkamaması. Düşünce bulutları felan :D. Neydi be.
http://www.youtube.com/watch?v=MMXME2pm83c
-
deja-vu bunu yazdı
siteden yaptım ben