The Water Diviner - Son Umut

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Harika bir film olmuş.Russell baba meseleye tamamen objektif yaklaşmış.Yıllardır bir çanakkale filmi çekemedik biz.Adamlar yaptı sonunda.Her ne kadar Avusturalyalı bir çifçinin oğullarını arama hikayesi olsada, diğer ibneler gibi bizi kötü göstermemişler.Anzaklara gösterdiğimiz hoş görünün karşılığını misliyle aldığımızı düşünüyorum.

Filmi izlemeyenler olduğu için spoiler vermedim.Yorumlarda biraz bahsedebilirim.Ne kadar eleştirirsek eleştirelim kurgusal bir hikaye olmasına rağmen bizi olduğumuz gibi gösterdikleri için, incitmeyip yücelttikleri için her Türk evladı gidip sinemada izlemeli.

Çok Önemli Not: Filimin bir de tamamen dublajlı versiyonu varmış.Sakın öyle izlemeyin filimi katledersiniz.Zaten çoğu yerde Türkçe diyaloglar var.Mutlaka altyazılı izlenmeli.

asd

Yapımı : 2014 - ABD , Avustralya , Türkiye
    Tür : Dram , Savaş
    Süre: 97 Dak.
    Yönetmen : Russell Crowe
    Oyuncular : Russell Crowe , Cem Yılmaz , Yılmaz Erdoğan , Olga Kurylenko , Jai Courtney
    Senaryo : Andrew Knight
    Yapımcı : Andrew Mason , Keith Rodger

Konusu: Avustralyalı bir çiftçi olan Connor (Russell Crowe), 1919 yılında Çanakkale Savaşı'nın ardından Türkiye'ye gelir. Gelibolu'da savaşta kaybolan üç çocuğunu bulmak için arayışa koyulur. Arazide su bulma konusunda bir usta olan Connor, oğullarına ait bir iz bulabilmek için her şeyi yapacaktır.

Fragman : (Türkçe Dublajlı)

http://www.youtube.com/watch?v=VizITLqQZWw

Fragman : (Orjinal)

http://www.youtube.com/watch?v=8CkLC4Zr2Mw

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sinemeda izledim begenmedim daha kaliteli bi film yapabilirlerdi.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MATH
    MATH's avatar
    Erkek

Profil fotoğrafındaki Akıl Oyunları filminin de başrol oyuncusu Russell Crowe. :)

Filme kısa zamanda gideceğim. Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan gibi oyuncuların olması da bir artı.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

yarın arkadaşla gidelim diyoruz ama karar veremedik; türkçe dublajlıya gitmeyelim mi şimdi?

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

O nasıl trailer amk bütün filmi anlattı. İzlemeye gerek kalmadı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Şöyle rollere Yilmaz Erdoğan şerefsizini oynatiyorlar ya filme gidesim gelmiyor. Sırf bu dumbuk oynuyor diye cakallarla dans a girdim gecen sinemaya gittiğimde

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    manhyak bunu yazdı

O nasıl trailer amk bütün filmi anlattı. İzlemeye gerek kalmadı

+1 :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Sebnem bunu yazdı

Şöyle rollere Yilmaz Erdoğan şerefsizini oynatiyorlar ya filme gidesim gelmiyor. Sırf bu dumbuk oynuyor diye cakallarla dans a girdim gecen sinemaya gittiğimde

Kesinlikle katiliyorun ilk fragmani gordugumde bu orospu evladina boyle sanli uniformayi nasil vermisler diye dusundum.

Daha sonra onlar vermiste kanini siktigim nasil giymis diye tekrar dusundum.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    Sebnem bunu yazdı

roldende önce

insan, akılsız akil şerefsizleri görmeye dursun, ülkeden sanattan soğutur adamı.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    BURAK_X bunu yazdı

yarın arkadaşla gidelim diyoruz ama karar veremedik; türkçe dublajlıya gitmeyelim mi şimdi?

Dublajı çok berbat, alt yazılı izleyin!

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    BURAK_X bunu yazdı

Aradaki fark anlaşılsın diye hem dublaj hem orjinal fragmanı koydum hocam.Karar sizin.

Toplam Hit: 3561 Toplam Mesaj: 30