The Water Diviner - Son Umut
-
Harika bir film olmuş.Russell baba meseleye tamamen objektif yaklaşmış.Yıllardır bir çanakkale filmi çekemedik biz.Adamlar yaptı sonunda.Her ne kadar Avusturalyalı bir çifçinin oğullarını arama hikayesi olsada, diğer ibneler gibi bizi kötü göstermemişler.Anzaklara gösterdiğimiz hoş görünün karşılığını misliyle aldığımızı düşünüyorum.
Filmi izlemeyenler olduğu için spoiler vermedim.Yorumlarda biraz bahsedebilirim.Ne kadar eleştirirsek eleştirelim kurgusal bir hikaye olmasına rağmen bizi olduğumuz gibi gösterdikleri için, incitmeyip yücelttikleri için her Türk evladı gidip sinemada izlemeli.
Çok Önemli Not: Filimin bir de tamamen dublajlı versiyonu varmış.Sakın öyle izlemeyin filimi katledersiniz.Zaten çoğu yerde Türkçe diyaloglar var.Mutlaka altyazılı izlenmeli.

Yapımı : 2014 - ABD , Avustralya , Türkiye
Tür : Dram , Savaş
Süre: 97 Dak.
Yönetmen : Russell Crowe
Oyuncular : Russell Crowe , Cem Yılmaz , Yılmaz Erdoğan , Olga Kurylenko , Jai Courtney
Senaryo : Andrew Knight
Yapımcı : Andrew Mason , Keith RodgerKonusu: Avustralyalı bir çiftçi olan Connor (Russell Crowe), 1919 yılında Çanakkale Savaşı'nın ardından Türkiye'ye gelir. Gelibolu'da savaşta kaybolan üç çocuğunu bulmak için arayışa koyulur. Arazide su bulma konusunda bir usta olan Connor, oğullarına ait bir iz bulabilmek için her şeyi yapacaktır.
Fragman : (Türkçe Dublajlı)
http://www.youtube.com/watch?v=VizITLqQZWw
Fragman : (Orjinal)
-
Sinemeda izledim begenmedim daha kaliteli bi film yapabilirlerdi.
-
-
yarın arkadaşla gidelim diyoruz ama karar veremedik; türkçe dublajlıya gitmeyelim mi şimdi?
-
O nasıl trailer amk bütün filmi anlattı. İzlemeye gerek kalmadı
-
Şöyle rollere Yilmaz Erdoğan şerefsizini oynatiyorlar ya filme gidesim gelmiyor. Sırf bu dumbuk oynuyor diye cakallarla dans a girdim gecen sinemaya gittiğimde
-
manhyak bunu yazdı
O nasıl trailer amk bütün filmi anlattı. İzlemeye gerek kalmadı
+1 :D
-
Sebnem bunu yazdı
Şöyle rollere Yilmaz Erdoğan şerefsizini oynatiyorlar ya filme gidesim gelmiyor. Sırf bu dumbuk oynuyor diye cakallarla dans a girdim gecen sinemaya gittiğimde
Kesinlikle katiliyorun ilk fragmani gordugumde bu orospu evladina boyle sanli uniformayi nasil vermisler diye dusundum.
Daha sonra onlar vermiste kanini siktigim nasil giymis diye tekrar dusundum.
-
Sebnem bunu yazdı
roldende önce
insan, akılsız akil şerefsizleri görmeye dursun, ülkeden sanattan soğutur adamı. -
BURAK_X bunu yazdı
yarın arkadaşla gidelim diyoruz ama karar veremedik; türkçe dublajlıya gitmeyelim mi şimdi?
Dublajı çok berbat, alt yazılı izleyin!
-
BURAK_X bunu yazdı
Aradaki fark anlaşılsın diye hem dublaj hem orjinal fragmanı koydum hocam.Karar sizin.