The_Holigan" A Hayırlı Uğurlu Olsun ( Evlendi )
-
poison_ivy bunu yazdı:
-----------------------------
akşama maç var ha ehueheu :W
Senin Baban Anana Acele ile Öyle Yaptı Ananda Ofsayt'a Yakalanıp Hakeme İtiraz Edince Kırmızı Kartı Yedi Dışarı Atıldı bununlada kalmayıp Penaltıyı Atamadı :) Böylece Senin Gibi Bi Öküz Çıktı Dimi Hojam ? :) Yarın Birgün Sen Evlenirsin Burada haberin gelirse ben maçtan değil ilk 18'den bahsederim haberin ola :)))
-
ya$ profilindeki gibi 21 mi hocam :| ne kadar erken evlendin :|
-
bi müridi daha kaybettik. :D
şaka bir tarafa. hayırlı olsun hocam.
-
The_Holigan bunu yazdı:
poison_ivy bunu yazdı:
akşama maç var ha ehueheu :W
Senin Baban Anana Acele ile Öyle Yaptı Ananda Ofsayt'a Yakalanıp Hakeme İtiraz Edince Kırmızı Kartı Yedi Dışarı Atıldı bununlada kalmayıp Penaltıyı Atamadı :) Böylece Senin Gibi Bi Öküz Çıktı Dimi Hojam ? :) Yarın Birgün Sen Evlenirsin Burada haberin gelirse ben maçtan değil ilk 18'den bahsederim haberin ola :)))
-----------------------------Aman hocam boşver yaşı ufak müridin.sakin relax olalım.
-
tahribatı seviyorum şimdi bascam küfürü olmıcak. neyse boşverdim. ban yemek istemiyorum.
-
poison_ivy bunu yazdı:
tahribatı seviyorum şimdi bascam küfürü olmıcak. neyse boşverdim. ban yemek istemiyorum.
Sana etmediklerine dua et bence. Adamlar az bile söylemiş. -
T01G4 bunu yazdı:
poison_ivy bunu yazdı:
Sana etmediklerine dua et bence. Adamlar az bile söylemiş.
-----------------------------benimle derdinmi var hacı varsa antalya/merkez/dogugarajı salı perşembe cumartesi akşam 22:00 otobüs beklerim buyur gel konusalım derdin neymiş benimle.
-
poison_ivy bunu yazdı:
-----------------------------T01G4 bunu yazdı:
poison_ivy bunu yazdı:
-----------------------------benimle derdinmi var hacı varsa antalya/merkez/dogugarajı salı perşembe cumartesi akşam 22:00 otobüs beklerim buyur gel konusalım derdin neymiş benimle.
-----------------------------Yaw kuşları düşünün böcekleri filan böle yapmıyalım mürit canlar.
-
poison_ivy bunu yazdı:
-----------------------------T01G4 bunu yazdı:
poison_ivy bunu yazdı:
Olur hemen binip geliyorum. Hocam yaptıklarını bi düşün bakalım sence mantıklımı. Biz burda aileyiz ve adam hakkında abin hakkında yengen hakkında nasıl konuşuyorsun. Anan baban hakkında konuşunca niye hemen kabarıyorsun küfür ederdim diyorsun? Biraz düşünde yaz bakalım. Burada seviyeli ol burası her foruma benzemez. Burda kardeşlik var. Espri yapmaya çalışıyorsun anladık ama müridler üzerinde yapma, seviyeli ol adam ol. -
poison_ivy Esprinin bir dozu var. kaçırmamak gerekli. Konumda böyle şeylerin yazılmasını istemiyorum. Bi kutlayalım dedik içine s.çmayın.