Themegraph.Com : En Son Hali

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Arkadaslar 2 bolumm hazir bir tanede hazirliyorum

Giris sayfasi  (hazir gibi...)

http://themegraph.com/live/

Kategori Gosterimi (hazir gibi...)

http://themegraph.com/live/categoryview.php

Ve uzerinde calistigim tema gosterimi sayfasi

http://themegraph.com/live/itemview.php

Bunlar hakkinda yorum , gorus ve onerilerinizi bekliyorum.

Tesekkurler

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

up

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyShit
    HolyShit's avatar
    Erkek

hocam themeforest dan template monster dan ne farkın olucak ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

resimlere border ekle. shadow kat ama çok az. resimlerin altındaki çizgileri hr tagı sanırım kaldır sırıtmış. 

ayrıca:

id,downloads gibi kısımların fontlarını değitir o background ata arkalarına ama yatay sütun çeklinde olsun.  

koskoca 35E yapmışsın kırmızı olmaz hocam temaya uygun birenk yap.

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Bilmiyorum hacim ne desem...

Ama dusunduklerim sunlar

1) Ilk sayfada (baktiysan) tum ogelerin bir ozeti var. Ve hangi kategoride ne kadar ne yeni var gorebiliyorsun. Bu dediklerinde bundan yok

2) $ olarak degilde euro olarak satacam

3) Oyle karmasik yazisi mazisi v.s koymak istemiyorum. Kullaniciya istedigi bilgileri en hizli sekilde vermek istiyorum

4) Live preview degil P-Live olucak o da benim gelistirecegim bir live gosterim bicimi.

Dedigim gibi daha kuillanisli bir yapi yapmaya calisiyorum. Tabi bunu ne kadar basaracagim gelen feedbacklerden anlarim.

Bilmiyorum senin aklinda degisik bisiler var mi ? Fikirlerin nedir ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    GoldenBoy bunu yazdı

resimlere border ekle. shadow kat ama çok az. resimlerin altındaki çizgileri hr tagı sanırım kaldır sırıtmış. 

ayrıca:

id,downloads gibi kısımların fontlarını değitir o background ata arkalarına ama yatay sütun çeklinde olsun.  

Sagolsain hacim

hemen yapayim :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    GoldenBoy bunu yazdı

ayrıca:

Hacim bg haric diger dediklerini yaptim bak bakalim :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

up

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

hocam eğer bu işi yapacaksan en ince ayrıntısını düşünmen lazım. çünkü tema satın alacak kişi önce sitenin temasına bakcaktır...

siteye gelince borderlere gölgelik kat demiştim. artı borderin renki ID : #12 bu olmalı. İD ile 35 € renklerini değiştir. Author : dhmm kısmını dhmm olan dhmm'nin rengini değiş acayip sırıtmış. gri yap onu. tema sitesinde bu arkaplanda olmalı. hani sırlamayı 4 sutun yapmışsınya o kötü bir izlenim sunuyor. sağ tarafa güzelbir sidebar yapman lazım. ençok satanlar yada ençok puanlananlar gibi dikkat et bunlara.

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    GoldenBoy bunu yazdı

hocam eğer bu işi yapacaksan en ince ayrıntısını düşünmen lazım. çünkü tema satın alacak kişi önce sitenin temasına bakcaktır...

siteye gelince borderlere gölgelik kat demiştim. artı borderin renki ID : #12 bu olmalı. İD ile 35 € renklerini değiştir. Author : dhmm kısmını dhmm olan dhmm'nin rengini değiş acayip sırıtmış. gri yap onu. tema sitesinde bu arkaplanda olmalı. hani sırlamayı 4 sutun yapmışsınya o kötü bir izlenim sunuyor. sağ tarafa güzelbir sidebar yapman lazım. ençok satanlar yada ençok puanlananlar gibi dikkat et bunlara.

Fikirlerin icin sagol hacim...

outset border ekledim. Renklerle de oynadim ...

siralama ???? 3 sutum abi 4 sutun degil index ten mi bahsediyon anlamadim ? :):)

ilk sayfayi dersen

oraya dediklerinin cogu koyacam ve tabbed yapmayi planliyorum

Toplam Hit: 7634 Toplam Mesaj: 82