Themegraph.Com : En Son Hali
-
Arkadaslar 2 bolumm hazir bir tanede hazirliyorum
Giris sayfasi (hazir gibi...)
Kategori Gosterimi (hazir gibi...)http://themegraph.com/live/categoryview.php
Ve uzerinde calistigim tema gosterimi sayfasi
http://themegraph.com/live/itemview.php
Bunlar hakkinda yorum , gorus ve onerilerinizi bekliyorum.
Tesekkurler
-
up
-
hocam themeforest dan template monster dan ne farkın olucak ?
-
resimlere border ekle. shadow kat ama çok az. resimlerin altındaki çizgileri hr tagı sanırım kaldır sırıtmış.
ayrıca:
id,downloads gibi kısımların fontlarını değitir o background ata arkalarına ama yatay sütun çeklinde olsun.
koskoca 35E yapmışsın kırmızı olmaz hocam temaya uygun birenk yap.
-
Bilmiyorum hacim ne desem...
Ama dusunduklerim sunlar
1) Ilk sayfada (baktiysan) tum ogelerin bir ozeti var. Ve hangi kategoride ne kadar ne yeni var gorebiliyorsun. Bu dediklerinde bundan yok
2) $ olarak degilde euro olarak satacam
3) Oyle karmasik yazisi mazisi v.s koymak istemiyorum. Kullaniciya istedigi bilgileri en hizli sekilde vermek istiyorum
4) Live preview degil P-Live olucak o da benim gelistirecegim bir live gosterim bicimi.
Dedigim gibi daha kuillanisli bir yapi yapmaya calisiyorum. Tabi bunu ne kadar basaracagim gelen feedbacklerden anlarim.
Bilmiyorum senin aklinda degisik bisiler var mi ? Fikirlerin nedir ?
-
GoldenBoy bunu yazdı
resimlere border ekle. shadow kat ama çok az. resimlerin altındaki çizgileri hr tagı sanırım kaldır sırıtmış.
ayrıca:
id,downloads gibi kısımların fontlarını değitir o background ata arkalarına ama yatay sütun çeklinde olsun.
Sagolsain hacim
hemen yapayim :)
-
GoldenBoy bunu yazdı
ayrıca:
Hacim bg haric diger dediklerini yaptim bak bakalim :)
-
up
-
hocam eğer bu işi yapacaksan en ince ayrıntısını düşünmen lazım. çünkü tema satın alacak kişi önce sitenin temasına bakcaktır...
siteye gelince borderlere gölgelik kat demiştim. artı borderin renki ID : #12 bu olmalı. İD ile 35 € renklerini değiştir. Author : dhmm kısmını dhmm olan dhmm'nin rengini değiş acayip sırıtmış. gri yap onu. tema sitesinde bu arkaplanda olmalı. hani sırlamayı 4 sutun yapmışsınya o kötü bir izlenim sunuyor. sağ tarafa güzelbir sidebar yapman lazım. ençok satanlar yada ençok puanlananlar gibi dikkat et bunlara.
-
GoldenBoy bunu yazdı
hocam eğer bu işi yapacaksan en ince ayrıntısını düşünmen lazım. çünkü tema satın alacak kişi önce sitenin temasına bakcaktır...
siteye gelince borderlere gölgelik kat demiştim. artı borderin renki ID : #12 bu olmalı. İD ile 35 € renklerini değiştir. Author : dhmm kısmını dhmm olan dhmm'nin rengini değiş acayip sırıtmış. gri yap onu. tema sitesinde bu arkaplanda olmalı. hani sırlamayı 4 sutun yapmışsınya o kötü bir izlenim sunuyor. sağ tarafa güzelbir sidebar yapman lazım. ençok satanlar yada ençok puanlananlar gibi dikkat et bunlara.
Fikirlerin icin sagol hacim...
outset border ekledim. Renklerle de oynadim ...
siralama ???? 3 sutum abi 4 sutun degil index ten mi bahsediyon anlamadim ? :):)
ilk sayfayi dersen
oraya dediklerinin cogu koyacam ve tabbed yapmayi planliyorum