Thierry Henry Barcelona"Da
-
İspanya'nın FC Barcelona kulübü, transfer döneminin ilk büyük transferini gerçekleştirerek, Arsenal takımında oynayan Fransız Thierry Henry'yi 24 milyon avroya aldı. 8 yıldır Arsenal'de oynayan 30 yaşındaki yıldız futbolcunun, İspanyol kulübüne 4 yıllık imza atacağı bildirildi.
Yapılan açıklamada, 25 Haziran Pazartesi günü Barcelona'ya gelerek resmi imzayı atacağı belirtilen 30 yaşındaki Henry ile 4 yıllık kontrat yapılacağı ifade edildi.
Barcelona kulübü, 8 yıldır Arsenal'de oynayan Fransız golcü futbolcunun transferi için yaklaşık 24 milyon avro ödeyecek. -
Vay a.q. Severim bu adamı ya. Barcelona ya da pek yakışmaz ama neyse
-
ucuza gitmiş doğrusu
-
kötü transfer bence barça çok güçlü bi takım 30 yaşındaki herife o kadar para verilmez ayrıca barçada da oynatılmaz artık eski formu yok o herifin
-
a.q bedawaya getmiş yaaww :S bilsem Beşiktaş'a aldırtırdım :)
-
abi henry'ye ne teklifler yapıldı da gitmedi önceki yıllarda.
bu sefer noldu da gitti ki?
bence haberin devamı gelmeyecek.
çünkü henry arsenalle özdeşleşmiş bi isim.
arsenalden başka bi takımda oynamayacağını okumuştum bi zamanlar.
takımın kemik ismi değil artık kemik, kas, solunum, dolaşım, boşaltım, sinir sistemi olmuş bu herif.
kesinlikle ayrılmaz bence: asparaGAZZZ bi haber...
-
bu henrinin müslüman olduğunu biliyor muydunuz? (şey gibi oldu hani yazarya dergilerde, sitelerde vsvs=)
-
sen abilerde fazla kalıyon heralde night :P
-
mugato bunu yazdı:
-----------------------------
sen abilerde fazla kalıyon heralde night :P
-----------------------------Ben ablalarda kalıyıroum :D birlkte yemek yapıyoruz, sohbet ediyoruz, ders çalışıyoruz, üreme belgeselleri izliyoruz :P
-
dorudur hoca.
ev temizlettiriyolar mı?
ablalara gidenler abilere gidenlerden çok daha rahatmış a.q bizi züküyolar resmen.
ehem; henry diyodum
evet iyidir....
-
lan yok bne şakasına dedim ablaları. Hayatımda bi kere gittim abielre. sıkıldım daha gitmedim. Ablalara gitmeyi düşündüm ama güzel yoktu. Bende gitmedim :D
Tieri Henri Vurdu goL oLduuu :D