Thy Pilot Adayı Adayları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

2 yıllık mezunuyum gidemem.

bence eleman açıklığı eğitim masrafıyla alakalı.

şartlarda yazmıyor ama içerikte 6 aylık eğitim diyip 20 milyar veya 30 milyar gibi bi eğitim ücreti istiyorlar olabilir mi?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDCouRaGe
    MaDCouRaGe's avatar
    Erkek

eğitim 18 ay derler ama geçerde geçer 20 bin mi hocam iyi güldüm akşam akşam :) Eğer eğitim bursu kazanamazsan 100.000 auro cuk maaşından kesilmek suretiyle alıyorlar

NORMALİDE BİZİ BULMAZ Kİ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

noname de damlar şimdi :D

BURAK_X tarafından 19/Tem/14 01:36 tarihinde düzenlenmiştir

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xeren
    xeren's avatar
    Erkek
    MaDCouRaGe bunu yazdı

eğitim 18 ay derler ama geçerde geçer 20 bin mi hocam iyi güldüm akşam akşam :) Eğer eğitim bursu kazanamazsan 100.000 auro cuk maaşından kesilmek suretiyle alıyorlar

Nasıl yani 100000 Euro kesiyorlar bi aydınlatsan

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDCouRaGe
    MaDCouRaGe's avatar
    Erkek

hocam havacılık çok pahalı bir iş olduğundan eğitim ücretleride uçuk rakamlara tekamül ediyor.Eğitim ücreti olarak size 100.000 auro oalarak bi fatura çıkartırlar daha sonra size vaad edilen o yüksek meblalardan 5-10 yıl arası bi zamanda sürekli olarak maaşınızdan keserler.Almış olduğunuz eğitimleri kendiniz ödemekle birlikte ödemeniz bitene kadarda 5 yıl kadar o şirkette çalışma garantisi verip sözleşme imzalıyorsunuz

NORMALİDE BİZİ BULMAZ Kİ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

epey zor

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

2 yıllık mezunuyum gidemem.

bence eleman açıklığı eğitim masrafıyla alakalı.

şartlarda yazmıyor ama içerikte 6 aylık eğitim diyip 20 milyar veya 30 milyar gibi bi eğitim ücreti istiyorlar olabilir mi?

nerde yaw keşke oyle olsa herkes pilot olur bıldıgım kadarıyla baya yuksek ücretleri.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korhan
    korhan's avatar
    Erkek

benim hersey uyuyo 4 yillik  muh mezunu, akademik ielts 7 ama basvurdum ama askerlik var:), ama 1.5 yil sonra askere gitmem lagzim belki gel seni askerden kaciralim derlersen olur.

https://www.fitnessaktif.com/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aercys
    aercys's avatar
    Erkek

Süreç biraz uzun ve sıkıntılı. Başvuruyu yaptıktan sonra almanların yapmış olduğu 2 adet DLR sınavından geçmek zorundasınız. İlkinde Mat, Fizik, İngilizce, Konsantrasyon, Psikomotor, Görsel Hafıza, Küp Çevirme, Uzaysal Algı, vs.. modüllerden sınava giriyorsunuz. Tüm gününüzü alan bir sınav. İkincisinde ingilizce olarak alman psikologların yapmış olduğu mülakatı geçmek zorundasınız. Bunu da geçerseniz artık THY nin yapmış olduğu mülakat var. Onu da geçerseniz sözleşme (10 sene THY ile çalışma koşulu ile) imzalayıp uçuş akademisine katılabiliyorsunuz. Bu arada DLR1'e toplamda 2 kere girme hakkınız var. Herhangi modülden kalırsanız cezası 6 ay ile 12 ay arasında olabiliyor. Yani cezanız bitmeden tekrardan DLR'a giremiyorsunuz. DLR 2 den kalırsanız onun cezasıda 1 yıl. 

0x62 0x75 0x6e 0x75 0x20 0x79 0x61 0x7a 0x61 0x6e 0x20 0x74 0x6f 0x73 0x75 0x6e 0x2c 0x20 0x6f 0x6b 0x75 0x79 0x61 0x6e 0x61 0x20 0x6b 0x6f 0x73 0x75 0x6e
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibnalahad
    ibnalahad's avatar
    Erkek

Deneyebilirsin, ne kaybedersin ki

yok olmadan, varlığa ulaşamazsın
Toplam Hit: 2902 Toplam Mesaj: 21