Thy Pilot Adayı Adayları
-
2 yıllık mezunuyum gidemem.
bence eleman açıklığı eğitim masrafıyla alakalı.
şartlarda yazmıyor ama içerikte 6 aylık eğitim diyip 20 milyar veya 30 milyar gibi bi eğitim ücreti istiyorlar olabilir mi? -
eğitim 18 ay derler ama geçerde geçer 20 bin mi hocam iyi güldüm akşam akşam :) Eğer eğitim bursu kazanamazsan 100.000 auro cuk maaşından kesilmek suretiyle alıyorlar
-
noname de damlar şimdi :D
BURAK_X tarafından 19/Tem/14 01:36 tarihinde düzenlenmiştir -
MaDCouRaGe bunu yazdı
eğitim 18 ay derler ama geçerde geçer 20 bin mi hocam iyi güldüm akşam akşam :) Eğer eğitim bursu kazanamazsan 100.000 auro cuk maaşından kesilmek suretiyle alıyorlar
Nasıl yani 100000 Euro kesiyorlar bi aydınlatsan
-
hocam havacılık çok pahalı bir iş olduğundan eğitim ücretleride uçuk rakamlara tekamül ediyor.Eğitim ücreti olarak size 100.000 auro oalarak bi fatura çıkartırlar daha sonra size vaad edilen o yüksek meblalardan 5-10 yıl arası bi zamanda sürekli olarak maaşınızdan keserler.Almış olduğunuz eğitimleri kendiniz ödemekle birlikte ödemeniz bitene kadarda 5 yıl kadar o şirkette çalışma garantisi verip sözleşme imzalıyorsunuz
-
epey zor
-
kaygusuz bunu yazdı
2 yıllık mezunuyum gidemem.
bence eleman açıklığı eğitim masrafıyla alakalı.
şartlarda yazmıyor ama içerikte 6 aylık eğitim diyip 20 milyar veya 30 milyar gibi bi eğitim ücreti istiyorlar olabilir mi?nerde yaw keşke oyle olsa herkes pilot olur bıldıgım kadarıyla baya yuksek ücretleri.
-
benim hersey uyuyo 4 yillik muh mezunu, akademik ielts 7 ama basvurdum ama askerlik var:), ama 1.5 yil sonra askere gitmem lagzim belki gel seni askerden kaciralim derlersen olur.
-
Süreç biraz uzun ve sıkıntılı. Başvuruyu yaptıktan sonra almanların yapmış olduğu 2 adet DLR sınavından geçmek zorundasınız. İlkinde Mat, Fizik, İngilizce, Konsantrasyon, Psikomotor, Görsel Hafıza, Küp Çevirme, Uzaysal Algı, vs.. modüllerden sınava giriyorsunuz. Tüm gününüzü alan bir sınav. İkincisinde ingilizce olarak alman psikologların yapmış olduğu mülakatı geçmek zorundasınız. Bunu da geçerseniz artık THY nin yapmış olduğu mülakat var. Onu da geçerseniz sözleşme (10 sene THY ile çalışma koşulu ile) imzalayıp uçuş akademisine katılabiliyorsunuz. Bu arada DLR1'e toplamda 2 kere girme hakkınız var. Herhangi modülden kalırsanız cezası 6 ay ile 12 ay arasında olabiliyor. Yani cezanız bitmeden tekrardan DLR'a giremiyorsunuz. DLR 2 den kalırsanız onun cezasıda 1 yıl.
-
Deneyebilirsin, ne kaybedersin ki