folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Tıbbi Dökümantasyon Ve Sekreterlik Bölümü Hakkında

Tıbbi Dökümantasyon Ve Sekreterlik Bölümü Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    internetten biraz araştırdımda geleceğin mesleği falan yazmışlar hakkında birde fazla bilgi bulamadım hakkında sanırım yeni açılan bi bölüm.Çevresinden veya kendisi okuyan varsa bu bölümü bana bilgi verebilir mi arkadaşlar ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

onu bilmiyorum da,Tıbbi Görüntüleme Tekniklerinde okuyan boş kalmaz diye duydum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    saybirs bunu yazdı

onu bilmiyorum da,Tıbbi Görüntüleme Tekniklerinde okuyan boş kalmaz diye duydum.

Onu biliyorumda o işte kanser olma riski var çünkü sürekli röntgen çekiyorsun.Zaten o işi yapanlar erken emekli ediliyorlardi sanırım.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

aynen hocam

her sabah kahvaltıda yoğurt yemek zorundasın :)

bide toplam 8 değil de 6 saat çalışıyorsun.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    internetten biraz araştırdımda geleceğin mesleği falan yazmışlar hakkında birde fazla bilgi bulamadım hakkında sanırım yeni açılan bi bölüm.Çevresinden veya kendisi okuyan varsa bu bölümü bana bilgi verebilir mi arkadaşlar ?

doktorların götünü yalamak istiyorsan,

vasıfsız birinin bile yapabileceği bir iş için 4 sene eğitim görmek istiyorsan,

2.sınıf insan muamelesi görmek istiyorsan,

kamunun en yoğun olduğu sağlık sektöründe hergün aynı kafa patlatan işleri yapmak istiyorsan,

ideal bir meslek

ben oldum ilerde keşke olmasaydı programınada çıkmayı düşünüyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    SeyhSamil bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

doktorların götünü yalamak istiyorsan,

vasıfsız birinin bile yapabileceği bir iş için 4 sene eğitim görmek istiyorsan,

2.sınıf insan muamelesi görmek istiyorsan,

kamunun en yoğun olduğu sağlık sektöründe hergün aynı kafa patlatan işleri yapmak istiyorsan,

ideal bir meslek

ben oldum ilerde keşke olmasaydı programınada çıkmayı düşünüyorum.

arkadaş haklı. lakin kıymetli bi meslek iş mutlaka bulursun.

ftw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Nasıl 4 sene okudun hocam sen ? Tıbbı dokumantasyon 2 yıllık bir bölüm. Bence güzel iş. Doktor yanında duruyorsun öyle. Cumartesi de tatil mi onlara, bilmiyorum onu işte. Bende bu bölümü okumak istiyorum çünkü. Güzel bi bölüme benziyor.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı
    Nasıl 4 sene okudun hocam sen ? Tıbbı dokumantasyon 2 yıllık bir bölüm. Bence güzel iş. Doktor yanında duruyorsun öyle. Cumartesi de tatil mi onlara, bilmiyorum onu işte. Bende bu bölümü okumak istiyorum çünkü. Güzel bi bölüme benziyor.

saçmalama geleceği yok iğrenç bi bölüm asgari ücretli boktan doktor yanı işleri için bile tanıdık bulman lazım. biz bu elemanlarında ihalelerine giriyoruz şirkette. şöyle söyliyim sana ihaleyi öyle şartlarda bize bırakıyolarki bazı yerler onun bunun akrabası yiğenini işe almaktan öncekileri çıkartmaktan artık bırakıyoruz bu işi yavaş yavaş. arkadaşlar çok kötü bir bölüm emin olun yüzlercesiyle tanıştım hallerini görüyorum hastanede itin götüne girip çıkıyosunuz. 50 yaşında bile ihale bedelin neyse o parayı alıyosun oda en yüksek gördüğüm %10 du yani asgari ücretin %10 fazlası yapmayın lütfen bu işi. 

www.yesilgrow.com - Growshop
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Stajı hastanede yapmıştım abi acıdım ya oradakilere. Yapma çok ciddiyim yapma bu mesleği, geçmişini sikerim böyle işin. Git ticaret yap daha iyi. Yani parayı her türlü kazanırsın ama sırf para kazanmak için de bir şeyler yapmayı deneme. Sonuçta hayata bir kere geliyorsun ve sevdiğin işi yapmak elzem.

Caliber tarafından 11/Şub/13 21:31 tarihinde düzenlenmiştir

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Dışarıdan güzel bi bölüm gözüküyordu halbu ki.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Sharp bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı

saçmalama geleceği yok iğrenç bi bölüm asgari ücretli boktan doktor yanı işleri için bile tanıdık bulman lazım. biz bu elemanlarında ihalelerine giriyoruz şirkette. şöyle söyliyim sana ihaleyi öyle şartlarda bize bırakıyolarki bazı yerler onun bunun akrabası yiğenini işe almaktan öncekileri çıkartmaktan artık bırakıyoruz bu işi yavaş yavaş. arkadaşlar çok kötü bir bölüm emin olun yüzlercesiyle tanıştım hallerini görüyorum hastanede itin götüne girip çıkıyosunuz. 50 yaşında bile ihale bedelin neyse o parayı alıyosun oda en yüksek gördüğüm %10 du yani asgari ücretin %10 fazlası yapmayın lütfen bu işi.

Saçmalama diyeceğine bildiğini söyle hocam sende. Şimdi ben sana saçmalıyorsun diyor muyum ? Böyle biliyordum. Ayrıca 2 yil tib.dok okuyanlar niye kpss ye giriyor o zaman ? Madem ihale ile alıyorlar, niye var bu kpss ? 80 alınca atanıyor adamlar. Bu atanan kişiler de memur yani. Ve en düşük memur maaşı asgari ucretin 2 kati gibi bir şey. Evet senin dediğin gibi de var. Ama öyle olmayanda var. O senin dediğin, ihale ile işe girenlerin hepsi bu bölümden mi mezun ? Hiç sanmıyorum. Düz elemandır mutlaka.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 12749 Toplam Mesaj: 27