Tıbbi Dökümantasyon Ve Sekreterlik Bölümü Hakkında
-
internetten biraz araştırdımda geleceğin mesleği falan yazmışlar hakkında birde fazla bilgi bulamadım hakkında sanırım yeni açılan bi bölüm.Çevresinden veya kendisi okuyan varsa bu bölümü bana bilgi verebilir mi arkadaşlar ?
-
onu bilmiyorum da,Tıbbi Görüntüleme Tekniklerinde okuyan boş kalmaz diye duydum.
-
saybirs bunu yazdı
onu bilmiyorum da,Tıbbi Görüntüleme Tekniklerinde okuyan boş kalmaz diye duydum.
Onu biliyorumda o işte kanser olma riski var çünkü sürekli röntgen çekiyorsun.Zaten o işi yapanlar erken emekli ediliyorlardi sanırım. -
aynen hocam
her sabah kahvaltıda yoğurt yemek zorundasın :)
bide toplam 8 değil de 6 saat çalışıyorsun.
-
Citizen bunu yazdıinternetten biraz araştırdımda geleceğin mesleği falan yazmışlar hakkında birde fazla bilgi bulamadım hakkında sanırım yeni açılan bi bölüm.Çevresinden veya kendisi okuyan varsa bu bölümü bana bilgi verebilir mi arkadaşlar ?
doktorların götünü yalamak istiyorsan,
vasıfsız birinin bile yapabileceği bir iş için 4 sene eğitim görmek istiyorsan,
2.sınıf insan muamelesi görmek istiyorsan,
kamunun en yoğun olduğu sağlık sektöründe hergün aynı kafa patlatan işleri yapmak istiyorsan,
ideal bir meslek
ben oldum ilerde keşke olmasaydı programınada çıkmayı düşünüyorum.
-
SeyhSamil bunu yazdıCitizen bunu yazdıinternetten biraz araştırdımda geleceğin mesleği falan yazmışlar hakkında birde fazla bilgi bulamadım hakkında sanırım yeni açılan bi bölüm.Çevresinden veya kendisi okuyan varsa bu bölümü bana bilgi verebilir mi arkadaşlar ?
doktorların götünü yalamak istiyorsan,
vasıfsız birinin bile yapabileceği bir iş için 4 sene eğitim görmek istiyorsan,
2.sınıf insan muamelesi görmek istiyorsan,
kamunun en yoğun olduğu sağlık sektöründe hergün aynı kafa patlatan işleri yapmak istiyorsan,
ideal bir meslek
ben oldum ilerde keşke olmasaydı programınada çıkmayı düşünüyorum.
arkadaş haklı. lakin kıymetli bi meslek iş mutlaka bulursun.
-
Nasıl 4 sene okudun hocam sen ? Tıbbı dokumantasyon 2 yıllık bir bölüm. Bence güzel iş. Doktor yanında duruyorsun öyle. Cumartesi de tatil mi onlara, bilmiyorum onu işte. Bende bu bölümü okumak istiyorum çünkü. Güzel bi bölüme benziyor.
-
cuneyd bunu yazdıNasıl 4 sene okudun hocam sen ? Tıbbı dokumantasyon 2 yıllık bir bölüm. Bence güzel iş. Doktor yanında duruyorsun öyle. Cumartesi de tatil mi onlara, bilmiyorum onu işte. Bende bu bölümü okumak istiyorum çünkü. Güzel bi bölüme benziyor.
saçmalama geleceği yok iğrenç bi bölüm asgari ücretli boktan doktor yanı işleri için bile tanıdık bulman lazım. biz bu elemanlarında ihalelerine giriyoruz şirkette. şöyle söyliyim sana ihaleyi öyle şartlarda bize bırakıyolarki bazı yerler onun bunun akrabası yiğenini işe almaktan öncekileri çıkartmaktan artık bırakıyoruz bu işi yavaş yavaş. arkadaşlar çok kötü bir bölüm emin olun yüzlercesiyle tanıştım hallerini görüyorum hastanede itin götüne girip çıkıyosunuz. 50 yaşında bile ihale bedelin neyse o parayı alıyosun oda en yüksek gördüğüm %10 du yani asgari ücretin %10 fazlası yapmayın lütfen bu işi.
-
Stajı hastanede yapmıştım abi acıdım ya oradakilere. Yapma çok ciddiyim yapma bu mesleği, geçmişini sikerim böyle işin. Git ticaret yap daha iyi. Yani parayı her türlü kazanırsın ama sırf para kazanmak için de bir şeyler yapmayı deneme. Sonuçta hayata bir kere geliyorsun ve sevdiğin işi yapmak elzem.
Caliber tarafından 11/Şub/13 21:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Dışarıdan güzel bi bölüm gözüküyordu halbu ki.
-
Sharp bunu yazdıcuneyd bunu yazdı
Nasıl 4 sene okudun hocam sen ? Tıbbı dokumantasyon 2 yıllık bir bölüm. Bence güzel iş. Doktor yanında duruyorsun öyle. Cumartesi de tatil mi onlara, bilmiyorum onu işte. Bende bu bölümü okumak istiyorum çünkü. Güzel bi bölüme benziyor.
saçmalama geleceği yok iğrenç bi bölüm asgari ücretli boktan doktor yanı işleri için bile tanıdık bulman lazım. biz bu elemanlarında ihalelerine giriyoruz şirkette. şöyle söyliyim sana ihaleyi öyle şartlarda bize bırakıyolarki bazı yerler onun bunun akrabası yiğenini işe almaktan öncekileri çıkartmaktan artık bırakıyoruz bu işi yavaş yavaş. arkadaşlar çok kötü bir bölüm emin olun yüzlercesiyle tanıştım hallerini görüyorum hastanede itin götüne girip çıkıyosunuz. 50 yaşında bile ihale bedelin neyse o parayı alıyosun oda en yüksek gördüğüm %10 du yani asgari ücretin %10 fazlası yapmayın lütfen bu işi.
Saçmalama diyeceğine bildiğini söyle hocam sende. Şimdi ben sana saçmalıyorsun diyor muyum ? Böyle biliyordum. Ayrıca 2 yil tib.dok okuyanlar niye kpss ye giriyor o zaman ? Madem ihale ile alıyorlar, niye var bu kpss ? 80 alınca atanıyor adamlar. Bu atanan kişiler de memur yani. Ve en düşük memur maaşı asgari ucretin 2 kati gibi bir şey. Evet senin dediğin gibi de var. Ama öyle olmayanda var. O senin dediğin, ihale ile işe girenlerin hepsi bu bölümden mi mezun ? Hiç sanmıyorum. Düz elemandır mutlaka.