Ticaret Kafası Olanlar İçeri
-
Arkdaşlar konu ticaret diyince tabiki PARA..
normalde ben alanyada yaşıyordm üni nedeniyle ist daym..alnyada olsam yazları otel fotoğrfcılığı yapıp güzl paralar alıyordum ama bu sene 3 ay staj yapmam gerek.dolayısyla bu yaz ist. dayım..eğer ticaret kafası olanlar varsa..birşeyler yapabiliriz..ist bir ürünün ucuzunu bulablrz..başka il'lerde olan arkdaşlarla ordaki esnaf ın ihtiyaçlarına göre burda ürün filn gönderrz.yada ne biliyim en basitinden Vodka bardağı koktyl bardağı filan..kitap olabilir..veya başka projeler..bizi çok kasmıyacak ama bir iş yaptığımızda da toplu para kazancaz (toplu paradan kasıt 100 kağıt belki bazen 200) haftada olr 3 günde olr..sadece bir işi filanda yapmayız..ama bize böyle işler gerek..
sizin aklınızda faaliyete geçirmk istediğiniz böyle işler varsa konuşlım bir kaç kişi veya tüm forumca ortakça birşeyler yapabiliriz..tek sorun..sektördeki ihtiyaçları takip etmek..sektör farketmez..her sektöre girebiliriz.?? ilgilenenler ve aklında birşeyler olan yazabilir. -
Korsan Film Uyarmı Hocam DVD, PS2 Oyun PC Oyun..
-
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------
Korsan Film Uyarmı Hocam DVD, PS2 Oyun PC Oyun..
-----------------------------Bence tutmaz hoca.Herkes korsanın dibini vuruyor nerdeyse.
-
evet :S bi velet bile download yapablilio.
birazdaha teknolojiye uzak...poster afiş biblo gibi lazımm..yada ne biliyim işte daha farklı ne olabilir.
bi ara bi arkdaşla geçen sene alanyaya ananas göndercektm..vitamin manvlara barlara filan..ist 3 tanesini 5 e gördm orda tanesi 6 tl di..ama bu sene ananscı yok eminönünde :))
bu dier kişide bu forumdan lise arkdaşımm beni buraya davet eden. :) -
Millet acaip manyaklaşti kuş kafesi koydum 350 liradan sonra 250 ye çektim herkes aramaya başladi.kafes işine giricem 1 2 hafta ya tutarsa ortak lazim :D
-
bychaos bunu yazdı:
Millet acaip manyaklaşti kuş kafesi koydum 350 liradan sonra 250 ye çektim herkes aramaya başladi.kafes işine giricem 1 2 hafta ya tutarsa ortak lazim :D
maliyeti kaça ki :)) ? -
edit: büdüt geçmiş geçmişte kalmıştır kurcalamamak gerek :D
-
erotik ürünler sat deli gidiyor
Edit Büdüt :hd adultda deneyebilirsin
-
alanyada olsam pamuk şeker ve mısır olayına girerdim ii para var:)
-
korsan cd kuş kafesi ne la bu :) ticari zekaya bak :)
ha bu arada ticaret = Para bence çok yanlış
Ticaret = rekabet, Girişimcilik, Zeka, Pazarlama şeklinde konuyu algılar ve davranırsan para para diyip aç gözlülükle gireceğin işte batmazsın :)
-
istanbuldan mini etek diktirip antalyada falan satalım bunda daha güzel para var