folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tikilerle Yaşam Zordur Yazı Dizisi 3 @Lordvader89

Tikilerle Yaşam Zordur Yazı Dizisi 3 @Lordvader89

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    TugrulBaba bunu yazdı:
    -----------------------------

bismillahirrahmanirrahim

şimdi bu tiki dediğiniz(dediğimiz desem ben bu insancıkların nasıl bir bünye içerisinde tezahür ettiklerini 

bilmediğim için uygun bir sözcük olarak kalmaz orada) 

insancıkların, bir özenti uğruna nasıl gülünç duruma düştüklerini öğreniyoruz bu tip yazılarla. 

Bu insancıkların bu gibi davranış biçimlerinde zerre kabahatleri yoktur. Zira kendilerine öğretilen şey para, zenginlik,

iktidar hırsı, güç gibi kelimelerin esrarıdır. 

Ne alakası var diyen kardeşlerim olacaktır. 

Alakası var efendim. 

Conserve marka ayakkabı, bilmemne marka kot pantolon (kıç görünecek iç çamaşır sergilenecek, sergilenecek ki ismindeki "iç" imgesinin manası

unutulsun "iç" te kalmasının alametinin ortadan kaldırılması elzemdir.) marka, marka, marka, marka...

Uzar gider. Soyut değerlerden uzaklaşma, bir lokma bir hırka öğretisinin geçmişte kaldığı dünyamıza kazık çakma sevdası kararmış kalpleri iyiden iyiye 

zindana çevirir.  

Bir noktada edep ve adab ortadan kalkar. Haya ve alçakgönüllülük ise çoktan kurumuş ağaçlardır gönül dediğimiz o dağda. 

O dağ ki kiminde yemyeşil bir alan kiminde  de sonsuz bir afakı olan çöl gibi.

Sonrası?

Sonrasında edep, adab, haya, tevazu, hoşgörü,  samimiyet gibi derelerin beslediği ovalar çölleşince bu tip insancıklar hayatın amakında zuhur eder.

Yine de bir dere cılızda olsa mecrasında akmaya devam eder. Ki o derenin adı "sevgi" dir. 

Umulur ki  sevgi bu acz içindeki benlik yarışına giren kardeşlere rahmet olur.

Fazla kızmayın. onlara rehber olmak kızmaktan daha iyi bir yoldur kanaatimce. 

İşte babamız ya :)

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

baba harbiden yol göstermemiz gerekir...dedigin gibi :D

Aslında yarın çekicem 2 tanesini alıcam karşıma hatta onlarla birlikte starbaksa gidicem...dicem bakın kardeşler böyle böyle sergilediginiz davranışlar hoş degil...sizleri ezik durumuna düşürüyor..bence kendinizi toparlamalı sıradan yaşam sürmelisiniz...güzel türkçemizin içine etmeyin...chok yerine çok yazın...janım yerine canım yazın...hem daha mutlu olabilirsiniz tiki olmayarak...

ben bunları söyledikden sonra sanırım kendilerine gelirler :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

ArkiYaN bunu yazdı:
    geçen msn de uzun süredir duran bir kızın nick dikkatimi çekti.PİKAP okuyorum rahatsız etmeyin yaziyordu.bende dayanamadım bak işte kitap okuyormuşsun ama okuduğun kitaplar bi fayda etmemiş sana dedim.oda bana bunun bi tarz olduğunu ve benim anlayamayacağımı söyledi.kitaba Pikap demek tarzmış.engelleyip sildim ve gençliğin nerelere gittiğini düşündüm

ilginç benim bildiğim pikapda müzik dinlenir demki bu gerzekler pikapda kıtap okuyo kitaplada 

müzik dinlıo ya da gercekden yazdıklarının tarz oldugunu düşünüp farklı olduklarını zanediyolar.. Garip... 

..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    yhaaa =) bu k0nu çhok tilt bişy janlarım yhaaaa =D  :P
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Tikky insanlarıyla yaşamak hakkaten zor olmaya başladı..En büyük problem iletişimsizlik :| Elemanlarla iletişim zor kuruyosun..Biraz angutlar söylediğini bikaç defa tekrarlamak zorunda kalıyosun..Kızlar güzel ama süzme salaklar :| Kendilerinide çok fena bi bok sanıyolar..Doğal tabii kendi aralarında götçüklerini baya kaldırıyolar birbirlerinin :|

Her Hakkım Saklıdır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    gecen basima geldi defol git yazdim.msn de abi ugrasamam o ne ingilizcemi turkcemi belli degil ya insanlar neden agirligini koyamiyolar ya

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ExcaliburTBT bunu yazdı:
    yhaaa öle jnmmm :D yinedeee bn chokkk seviommmmmm =)))
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muratkaradag
    muratkaradag's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    ExcaliburTBT bunu yazdı:
    yhaaa öle jnmmm :D yinedeee bn chokkk seviommmmmm =)))
    süvey konuya panpak pajmıssın jnmm yaaa (=
    Sebiom sizi mujukaaa bosh bunlar ezük ezük =)

mına koduklarım yaaaaa nerde görsem döverim bunları

Bu Alana REKLAM Verebilrsiniz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    muratkaradag bunu yazdı:
    süvey konuya panpak pajmıssın jnmm yaaa (=
    Sebiom sizi mujukaaa bosh bunlar ezük ezük =)

mına koduklarım yaaaaa nerde görsem döverim bunları
    ya hacı bide bunları dövünce bişide demiyolar :D stres topu amk :D ama yazıkkk lan herkes dövüo amk :M
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

olm tamam da bir de delikanlı tikiler vardır onlardan harbiden tırsılır :| =)

geçen arkadaşla iki tikiyi dövmeye gittik...adamlarda nasıl bir dayanışma varsa hepsi birden çıktı; 7 ye 2 kişi kaldık...

onu da geçtim adamlar o zaman teke tek çıkalım dediler...

sonuç olarak arkadaş sıçtı çocuğun ağzına =) ama yine de cesaretlerinden dolayı kutladım...

Ama kızları harbiden öldürülecek türden; ben ki cep telefonunda harf yutmam bunlar değil konuşurken, içinden düşünürken bile harf yutuyorlar...

cehaletin gözü kör olsun :|

halk bilinçlendirilmeli, tikiler topluma kazandırılmalı, bıyıklı kızları toplumdan izole etmeli, alkol fiyatları düşmeli, sevdiğini söylemek kolaylaştırılmalı, ulaşımda ucuzlamalı canım...

neyse son cümleme engel olamadım yazasım geldi; herkese iyi eğlenceler :| 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
Toplam Hit: 2768 Toplam Mesaj: 24