Tinerden Kafam Tuttu
-
selam kardeş kumpkapanı köprün altında toplanıyoruz anladınmı, delikanlı cocuklarız biz elimizde jilet izlerivar korkmayız yani anladın mı senide bekleriz aramıza kardeşim
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------selam kardeş kumpkapanı köprün altında toplanıyoruz anladınmı, delikanlı cocuklarız biz elimizde jilet izlerivar korkmayız yani anladın mı senide bekleriz aramıza kardeşim
-----------------------------
ne diyon sen benim dayılarım kurşuna kafa atan adamlar -
konu ağır romana dönmüş amk
-
bizzat Gs maçına giderken garaj dolu diye tiner vb maddeyle arkadaş sprey gıbı bı naneyı karıştırmıştı 5x5m uzunlugunda bı pankart boyamıştım üstelik evin ortasında , gerçi evden 1 gun boyunca cıkmadıydı baya bi halsiz düşmüştüm aptal aptal sırıttığımda oluyodu arada ama allahtan cok çarpmamıştı 2 saat kışın ortasında kalınca geçmişti (:
dipnot: kesinlikle bi doktora filan görün .) illaki yardım ederler
-
çek aga tiner kafası güzeldir :D
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------amk tiner çekilir mi lan (diğerlerine diyorum)
-----------------------------
Amk. ekmek yenir mi lan (sadece sana soyluyorum) -
tiner geceleri mi düzenlesek ne.
tayyip beni tahrik ediyorsun allah belanı versin.
-
bişi içmene gerek yok hocam en fazla harbiden ucarsın, bayılabilirsin, kusabilirsin, hatta hıçkırık gibi triplere bile girebilirsin ama belli bi süre sonra kafa düzelir. hastaneye felan gitme hani :)
-
arkadaşla konustukta akşam bu olayı dedim böle böle tiner fazla çekince ne olur fln kimya öğrencisi oda
fazla çekildiği halde akciğerlerde leke daha kötüsü delik açabilme ihtimali yüksekmiş
-
Canım karılı kızlı tinerli ortam çekti ya.
Kafalar güzel falan oyş.