Tişört Basıcam Kurukafa Resimleri Vs Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek

beyler acilen su sekılde bana resımler lazım tişört basıcam tasarım aşamasında ayrıca bana su işte yardım edebılıcek benım gıbı rahatsız bır kimliğe sahıp arkadaslara ıhtıyacım var olmazsa sizler içinde birşeyler yapıcam süpriz olucaktı ama kactı her nese acılen yardıma ıhtıyacım var bu konuda ben örnek resmı gönderıyorum bana çözünürlüğü iyi olan [ 1024x768 olmasada olur zaten o manada demedim ] renkleri güzel görünebilicek şekildeki şeyler lazım ve yardımlarınız acilen beyler pm yada msn yoluyla ..

örn

bunlara benzer arkadaşlar acilen herkesın yardımını beklıyorum lütfen rica edıyorum kardeşlerim ..

Potansiyel Rahatsız # 'yengesini s.kenlerin dizisinin yapıldığı devirde yaşayan mürid '
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek
    beyler mozıllanın gazabına ugradım mozılla takıldıkaldı :S kusura bakmayın lınkı ınsallah edıtlerler :S kusura bakmasın sımdıden admın arkadaslar

Potansiyel Rahatsız # 'yengesini s.kenlerin dizisinin yapıldığı devirde yaşayan mürid '
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek
    ıllakı sacma konumu acmak lazım yardım ıstedıgımızde kımse yok ama barı mesaj yazın fikir verın resımdemı bulamıyorsunuz ya bırısı donanım hakkına ukalalık yapsa sızden ala donanımcı yok ama :S

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek
    hocam alayına baktımda sızlerınde gtmözüne hış gelebilicekler lazom mesela benım sterdıklerımın buyuk boyutları varmı sende fılan ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    bende yok hoca kusura bakma. googlenin grafikler bölümünden belki bulabilirsin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

http://search.deviantart.com/?section=browse&qh=boost%3Apopular+age_sigma%3A24h+age_scale%3A5&q=skull

bak bakalım.. 

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek
    cursedcrow bunu yazdı:
    -----------------------------

http://search.deviantart.com/?section=browse&qh=boost%3Apopular+age_sigma%3A24h+age_scale%3A5&q=skull

bak bakalım..

-----------------------------

cok sagolasın hacı 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    profilimde nazi tankçı tugayının arması totenkopf var istersen al ..

dont think twice its all right
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

hacı baskıyı bir firmayamı yaptırıyosun. yoksa kendinmi yapıyosun

eğer kendin yapıyosan hangi yolu izliyosun

firmaya yaptırıyosan hangi boyutlara kaç para alıyolar. mesela bir t-shirt ön yüz nekadar fiyat tutuyor. ist de böyle baskı yapan sağlam yer varmı? 

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek
    hacım sımdı benım sorucagım herşeyı sen sormuşsun 1.si benım gıbı rahatsız bır abımle gıdıp kadıköyde bastırıcam :D 2.si önyüzüne yaptırıcam ve olursa rap tarzında bir ytazı yasırıcam ücret ne akdar bilmiyorum ama taş patlasın 20ytldır ucuz bişi istiyorum çünkü sadece 1 adet şimdilik kendıme duz sıyah tişört üstüne yaptırıca sen buıslerden cakıyorsan gel benden yardım bekleme ama sımdılık yaptırdıktan sonra yardım ederim ama :D

Toplam Hit: 3179 Toplam Mesaj: 14