Tişört Basıcam Kurukafa Resimleri Vs Yardım
-
beyler acilen su sekılde bana resımler lazım tişört basıcam tasarım aşamasında ayrıca bana su işte yardım edebılıcek benım gıbı rahatsız bır kimliğe sahıp arkadaslara ıhtıyacım var olmazsa sizler içinde birşeyler yapıcam süpriz olucaktı ama kactı her nese acılen yardıma ıhtıyacım var bu konuda ben örnek resmı gönderıyorum bana çözünürlüğü iyi olan [ 1024x768 olmasada olur zaten o manada demedim ] renkleri güzel görünebilicek şekildeki şeyler lazım ve yardımlarınız acilen beyler pm yada msn yoluyla ..
örn

bunlara benzer arkadaşlar acilen herkesın yardımını beklıyorum lütfen rica edıyorum kardeşlerim ..
-
beyler mozıllanın gazabına ugradım mozılla takıldıkaldı :S kusura bakmayın lınkı ınsallah edıtlerler :S kusura bakmasın sımdıden admın arkadaslar
-
ıllakı sacma konumu acmak lazım yardım ıstedıgımızde kımse yok ama barı mesaj yazın fikir verın resımdemı bulamıyorsunuz ya bırısı donanım hakkına ukalalık yapsa sızden ala donanımcı yok ama :S
-
-
hocam alayına baktımda sızlerınde gtmözüne hış gelebilicekler lazom mesela benım sterdıklerımın buyuk boyutları varmı sende fılan ?
-
bende yok hoca kusura bakma. googlenin grafikler bölümünden belki bulabilirsin.
-
http://search.deviantart.com/?section=browse&qh=boost%3Apopular+age_sigma%3A24h+age_scale%3A5&q=skull
bak bakalım..
-
cursedcrow bunu yazdı:
-----------------------------http://search.deviantart.com/?section=browse&qh=boost%3Apopular+age_sigma%3A24h+age_scale%3A5&q=skull
bak bakalım..
-----------------------------cok sagolasın hacı
-
profilimde nazi tankçı tugayının arması totenkopf var istersen al ..
-
hacı baskıyı bir firmayamı yaptırıyosun. yoksa kendinmi yapıyosun
eğer kendin yapıyosan hangi yolu izliyosun
firmaya yaptırıyosan hangi boyutlara kaç para alıyolar. mesela bir t-shirt ön yüz nekadar fiyat tutuyor. ist de böyle baskı yapan sağlam yer varmı?
-
hacım sımdı benım sorucagım herşeyı sen sormuşsun 1.si benım gıbı rahatsız bır abımle gıdıp kadıköyde bastırıcam :D 2.si önyüzüne yaptırıcam ve olursa rap tarzında bir ytazı yasırıcam ücret ne akdar bilmiyorum ama taş patlasın 20ytldır ucuz bişi istiyorum çünkü sadece 1 adet şimdilik kendıme duz sıyah tişört üstüne yaptırıca sen buıslerden cakıyorsan gel benden yardım bekleme ama sımdılık yaptırdıktan sonra yardım ederim ama :D