Tivibu Ev Kullanan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Yorumlarınız, izlenimleriniz neler?

https://uyelik.tivibu.com.tr/ev

İki farklı paket var. "Sizi arayalım" formları çalışmıyor.

İlk ay ücretsiz ve taahhütsüzmüş.

Komşuya kuruluma geldiler bugün, biraz konuştum kurulumu yapan kişiyle;

AKK'na etki etmiyormuş, int. limitliyse problem çıkarmıyormuş, download yaparken falan etkilenmiyormuş. Hatta tivibu için internet hızınıza ek 3mbitlik alan açılıyormuş.

He konuştum, modemi kandırıp internete +3mbit daha hızlı girebilir miyiz diye, güldü, zor dedi, başını ağrıtmaya değmez dedi :-))

Her neyse,

Kullanan varsa, yorumlarını alsak?

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EvladiFatihan
    EvladiFatihan's avatar
    Erkek
    Yaklaşık 3 haftadır tivibu ev kullanıyorum. ama şikayetlerim var.aşağıda yazmaya çalıştım. almayı düşünenler için fikir olsun. 
    Cihazın menüsü ve kumandası çok yavaş, kanallar tuşu var, menü gibi birşey, ona basıp 11'e kadar sayıyorum. sonra liste geliyor. kanal artır tuşuna basıyorum. 3 saniyede kanal değişiyor... 
    Dün akşam müşteri hizmetlerini arayıp cihaz değişimi talep ettim. 
    Yine internet hızınız ile ilgili, cihazla değil demeye çalıştı. 
    Ama ısrar edip ben yavaşlığın cihazdan olup olmadığını test etmek istiyorum. Duruma göre üyelikten ayrılmayı düşünüyorum dedim. kayıt aldı. bakalım ne olacak. 
    Tivibu ev ile ilgili şikayetlerim var. Canımı sıkmaya başladı. 
    önce onlar reklam yapıyor teşvik ediyorlar. Sonra hattımı test edip kullanabilirsiniz diyorlar. Sonra ben kullanmaya başlıyorum. ilk gün olan ufak tefek takılmalar için arıza kaydı bırakıyorum. tivibu düzeliyor. ama bir bakıyorum ki, 8 olan internet hızım 2'de. bu defa ttnet arıza kaydı arıyorum. kayıt alınıyor. sonra ttnet arızadan arıyorum. hızım zaten 8'di. tivibu aldıktan sonra neden 2ye düştü diyorum. utanmasızca, terbiyesizce bir şekilde santrale olan uzaklığınız diyor. çıldırmamak için kendimi zor tutarak, SANRALİMİ TAŞIDINIZ??? diyorum. Hayır, ancak bu hızı alırsınız diyor??? Peki ben zaten 8'i alıyordum, kullanıyordum, film indiriyordum. O zaman santral yakındı da şimdi mi uzağa gitti?? NASIL BİR SAÇMALAMA bu diyorum. Karşıdaki geri adım atıp hızınızı yükselteyim ama kesilmeler olur diyor... Hızımı 5-6 arası bir hıza getiriyorlar. Buna da şükür diyorum. Sonra tivibu kumandası, menüsü çok yavaş, ayrıca yağmurla havada bütün gün problemli, takılmalar takılmalar, arıyorum müşteri hizmetlerini, cihazdan yavaşlık olmaz, internet bağlantınız ile ilgilidir arıza kaydı alalım diyor. HAYIIIIIIR, arıza kaydı almayın, bu defada internet hızımı düşürecekler diyorum.. OFFFF OFFFFF 
    Sonra tivibu tarafından aranıyorum. bana tivibunun özelliklerinden, diğer kullanıcılar ile mesajlaşabilmemden, izlediğim filmlere puan verebilmemden bahsediyor, güzel güzel anlatıyor, dinliyorum. Sonra mevzuyu hemen şipşak 29 TL'lik pakete kaydırıyor. Sizi o pakete geçirelim, her türlü geçirelim diyor. Sakince dinledikten sonra SİZ DAHA STANDART YAYINI BANA VEREMİYORSUNUZ. HD YAYINLARIN DA İÇİNDE OLDUĞU ÜST PAKETE GEÇİP NE YAPAYIM? BU İNTERNET HIZI İLE HD YAYINLARI İZLEYEMEM. NE ANLAMI VAR BU DURUMDA? diyorum. karşıdaki donup kalıyor. HAYDİ, İNTERNET HIZINI İYİLEŞTİRİN, SONRA TEKRAR ARAYIN diyorum. Peki deyip kapatıyorlar.
    Kısaca arkadaşlar, internet hızınız iyiyse, santralin burnunun dibindeyseniz. 10 liraya gidin tivibu alın, ama internet hızınız problemli olan çoğunluktaysanız sakın yaklaşmayın. Çünkü 10 TL'ye diye satıyorlar. ama aslında 59 TL'lik adsl hızınızı yavaşlatıyor ve ondan çalıyorlar. Bu durumda tivibu ev 69 TL'ye geliyor. Bu fiyata digitürk alsam maçları bile izlerim... 
    benden bu kadar, siz karar verin... 
    Edit: Uzun zamandır Tivibu'dan memnunum. Hattım HD kanalları alacak kapasiteye yükseltildi. Böylece tivibu kapalıyken 7 MB olan maksimum hızım 14'e çıkarıldı. 
    Bi de tivibuya alışan bırakamaz. Bu kadar iddalıyım :) Durdur izlesi süper. Ayrıca hiçbir diziyi yayın saatinde reklamlarla izlemiyorum. canım istediği zaman tekrar izleye gidip izliyorum. Reklamları ileri sarıyorum. Tavsiye ederim

Adam sonradan editlemiş bilmiyorum artık çevremde 2-3 kişi kullandı 1 2 ay sonra kapattırdılar neden sormadım da :) 

EvladiFatihan tarafından 22/Nis/13 22:59 tarihinde düzenlenmiştir

Yapacağım işleri, sakalımın bir kılı bile bilse, onu kopartırım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

.mına kodumuın bilmemnebusunu beleş diye 2 ay kullanmak için başvurdum. 27 gün bağlanmak/kurmak ve izlemek için harcadım. sonra skerün dedim. bi kere izlemeyemedim amk :/

hiç bulaşma

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

ben belese 2 ay kullandım. hattım 15  mbit desteklediği için sorun olmadı ama sürekli donma oluyordu seç izlede

memento mori.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    EvladiFatihan bunu yazdı
    Yaklaşık 3 haftadır tivibu ev kullanıyorum. ama şikayetlerim var. aşağıda yazmaya çalıştım. almayı düşünenler için fikir olsun. 
    Cihazın menüsü ve kumandası çok yavaş, kanallar tuşu var, menü gibi birşey, ona basıp 11'e kadar sayıyorum. sonra liste geliyor. kanal artır tuşuna basıyorum. 3 saniyede kanal değişiyor... 

Yine internet hızınız ile ilgili, cihazla değil demeye çalıştı. 
    Ama ısrar edip ben yavaşlığın cihazdan olup olmadığını test etmek istiyorum. Duruma göre üyelikten ayrılmayı düşünüyorum dedim. kayıt aldı. bakalım ne olacak. 

önce onlar reklam yapıyor teşvik ediyorlar. Sonra hattımı test edip kullanabilirsiniz diyorlar. Sonra ben kullanmaya başlıyorum. ilk gün olan ufak tefek takılmalar içinarıza kaydı bırakıyorum. tivibu düzeliyor. ama bir bakıyorum ki, 8 olan internet hızım 2'de. bu defa ttnet arıza kaydı arıyorum. kayıt alınıyor. sonra ttnet arızadan arıyorum. hızım zaten 8'di. tivibu aldıktan sonra neden 2ye düştü diyorum. utanmasızca, terbiyesizce bir şekilde santrale olan uzaklığınız diyor. çıldırmamak için kendimi zor tutarak, SANRALİMİ TAŞIDINIZ??? diyorum. Hayır, ancak bu hızı alırsınız diyor??? Peki ben zaten 8'i alıyordum, kullanıyordum, film indiriyordum. O zaman santral yakındı da şimdi mi uzağa gitti?? NASIL BİR SAÇMALAMA bu diyorum. Karşıdaki geri adım atıp hızınızı yükselteyim ama kesilmeler olur diyor... Hızımı 5-6 arası bir hıza getiriyorlar. Buna da şükür diyorum. Sonra tivibu kumandası, menüsü çok yavaş, ayrıca yağmurla havada bütün gün problemli, takılmalar takılmalar, arıyorum müşteri hizmetlerini, cihazdan yavaşlık olmaz, internet bağlantınız ile ilgilidir arıza kaydı alalım diyor. HAYIIIIIIR, arıza kaydı almayın, bu defada internet hızımı düşürecekler diyorum.. OFFFF OFFFFF 
    Sonra tivibu tarafından aranıyorum. bana tivibunun özelliklerinden, diğer kullanıcılar ile mesajlaşabilmemden, izlediğim filmlere puan verebilmemden bahsediyor, güzel güzel anlatıyor, dinliyorum. Sonra mevzuyu hemen şipşak 29 TL'lik pakete kaydırıyor. Sizi o pakete geçirelim, her türlü geçirelim diyor. Sakince dinledikten sonra SİZ DAHA STANDART YAYINI BANA VEREMİYORSUNUZ. HD YAYINLARIN DA İÇİNDE OLDUĞU ÜST PAKETE GEÇİP NE YAPAYIM? BU İNTERNET HIZI İLE HD YAYINLARI İZLEYEMEM. NE ANLAMI VAR BU DURUMDA? diyorum. karşıdaki donup kalıyor. HAYDİ, İNTERNET HIZINI İYİLEŞTİRİN, SONRA TEKRAR ARAYIN diyorum. Peki deyip kapatıyorlar. 

Kısaca arkadaşlar, internet hızınız iyiyse, santralin burnunun dibindeyseniz. 10 liraya gidin tivibu alın, ama internet hızınız problemli olan çoğunluktaysanız sakın yaklaşmayın. Çünkü 10 TL'ye diye satıyorlar. ama aslında 59 TL'lik adsl hızınızı yavaşlatıyor ve ondan çalıyorlar. Bu durumda tivibu ev 69 TL'ye geliyor. Bu fiyata digitürk alsam maçları bile izlerim... 

benden bu kadar, siz karar verin... 

Edit: Uzun zamandır Tivibu'dan memnunum. Hattım HD kanalları alacak kapasiteye yükseltildi. Böylece tivibu kapalıyken 7 MB olan maksimum hızım 14'e çıkarıldı. 
    Bi de tivibuya alışan bırakamaz. Bu kadar iddalıyım :) Durdur izlesi süper. Ayrıca hiçbir diziyi yayın saatinde reklamlarla izlemiyorum. canım istediği zaman tekrar izleye gidip izliyorum. Reklamları ileri sarıyorum. Tavsiye ederim

Adam sonradan editlemiş bilmiyorum artık çevremde 2-3 kişi kullandı 1 2 ay sonra kapattırdılar neden sormadım da :) 

Nerden alıntı bu? :)

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    rebellisch bunu yazdı

ben belese 2 ay kullandım. hattım 15  mbit desteklediği için sorun olmadı ama sürekli donma oluyordu seç izlede

Nasıl 2 ay kullandın?

Bir de, tivibu web gibi anlık hıza bağlı görüntü kalitesinde düşme / yükselmeler oluyor muydu?

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kilit11
    kilit11's avatar
    Erkek

Ben kullanıyorum.Fiber var o yüzden 6 ay ücretsiz olacağını sölediler.Gayet memnunum.Herhangi bir takılma kopma felan yok.Yalnız arkadaşında dediği gibi kanallar biraz yavaş değişiyor.Özellikle tekrar izle hoşuma gidiyor.

kilit11 tarafından 22/Nis/13 21:44 tarihinde düzenlenmiştir

21 mayıs 1864
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EvladiFatihan
    EvladiFatihan's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    EvladiFatihan bunu yazdı
    Yaklaşık 3 haftadır tivibu ev kullanıyorum. ama şikayetlerim var. aşağıda yazmaya çalıştım. almayı düşünenler için fikir olsun. 

Yine internet hızınız ile ilgili, cihazla değil demeye çalıştı. 

önce onlar reklam yapıyor teşvik ediyorlar. Sonra hattımı test edip kullanabilirsiniz diyorlar. Sonra ben kullanmaya başlıyorum. ilk gün olan ufak tefek takılmalar içinarıza kaydı bırakıyorum. tivibu düzeliyor. ama bir bakıyorum ki, 8 olan internet hızım 2'de. bu defa ttnet arıza kaydı arıyorum. kayıt alınıyor. sonra ttnet arızadan arıyorum. hızım zaten 8'di. tivibu aldıktan sonra neden 2ye düştü diyorum. utanmasızca, terbiyesizce bir şekilde santrale olan uzaklığınız diyor. çıldırmamak için kendimi zor tutarak, SANRALİMİ TAŞIDINIZ??? diyorum. Hayır, ancak bu hızı alırsınız diyor??? Peki ben zaten 8'i alıyordum, kullanıyordum, film indiriyordum. O zaman santral yakındı da şimdi mi uzağa gitti?? NASIL BİR SAÇMALAMA bu diyorum. Karşıdaki geri adım atıp hızınızı yükselteyim ama kesilmeler olur diyor... Hızımı 5-6 arası bir hıza getiriyorlar. Buna da şükür diyorum. Sonra tivibu kumandası, menüsü çok yavaş, ayrıca yağmurla havada bütün gün problemli, takılmalar takılmalar, arıyorum müşteri hizmetlerini, cihazdan yavaşlık olmaz, internet bağlantınız ile ilgilidir arıza kaydı alalım diyor. HAYIIIIIIR, arıza kaydı almayın, bu defada internet hızımı düşürecekler diyorum.. OFFFF OFFFFF 

benden bu kadar, siz karar verin... 

Edit: Uzun zamandır Tivibu'dan memnunum. Hattım HD kanalları alacak kapasiteye yükseltildi. Böylece tivibu kapalıyken 7 MB olan maksimum hızım 14'e çıkarıldı. 

Nerden alıntı bu? :)

Geçen donanımhaberde denk geldimde tekrardan buldum hoca sen sorunca :) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

1 AY önce net bağlattım beleş 3 AY verdiler , istemem lazım değil dedim olmaz sistem oto tanımlıyor dedi ok dedim:D

3 GÜN ! sonra mesaj attılar tvbu üyeliğiniz 4,95 TL olarak ücretlendirilecektir die

aradım müşteri h,zmetlerini 15 dk anca iptal ettiler

Minimalist Değilim Tembelim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EvladiFatihan
    EvladiFatihan's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

1 AY önce net bağlattım beleş 3 AY verdiler , istemem lazım değil dedim olmaz sistem oto tanımlıyor dedi ok dedim:D

3 GÜN ! sonra mesaj attılar tvbu üyeliğiniz 4,95 TL olarak ücretlendirilecektir die

aradım müşteri h,zmetlerini 15 dk anca iptal ettiler

Senin dediğin tivibu web galiba hoca :) 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

hem ev hem de web olanını kullanıyorum. oldukça memnunum hocam. bölgendeki internet hızına bağlı olarak değişiyor verim olayı. ben evimde 24mbit internet kullanıyorum. 150 mbit e kadar destekliyor. doğal olarak nette ve tivibu da kasma yok :)

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
Toplam Hit: 5011 Toplam Mesaj: 25