TMSF, Garipoğlu"Nun Şirketlerine El Koydu
-
Garipoğlu Grubunun daha önce Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) ile imzaladığı protokol hükümlerine aykırı girişimlerde bulunması nedeniyle, Gruba bağlı 70 şirketin temettü hariç yönetim ve denetimlerinin TMSF'ye devredildiği bildirildi.
TMSF'den yapan yazılı açıklamada, TMSF uzmanları tarafından Grubun protokol hükümlerine aykırı olarak tespit edilen bazı faaliyetlerine yer verildi.
şimdi normalde ekonomi haberi pek ilginizi çekmez ama münevver karabulut cinayetini göz önüne alırsanız ilgi çekici gelebilir :)
-
ben devletin o cem ibnesini koruyup kolladığını düşünüyorum
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hoca baş değilde ortadaki kişiler yapıyo birşeyler para varya :)=
başka bir cinayet vardı erkek öldürülmüş 5 yıldır katili bulanamamış kırmızı bültenle aranıyor gidiyor haber özel adamı çekiyo evini yerini yurdunu söylüyo o adam alınıp gelinemiyor
herkese biy halley oluyo
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------JohnD bunu yazdı:
-----------------------------hoca baş değilde ortadaki kişiler yapıyo birşeyler para varya :)=
başka bir cinayet vardı erkek öldürülmüş 5 yıldır katili bulanamamış kırmızı bültenle aranıyor gidiyor haber özel adamı çekiyo evini yerini yurdunu söylüyo o adam alınıp gelinemiyor
herkese biy halley oluyo
-----------------------------:]
-
Hoca devlet kolar mı ya, zaten bulamadığı için devletin prestiji yerde, adamın parası var saklanıyor.
Ama merak ediyorum bu cem geceleri rahat uyuyormudur.
Bir evde saklanıyordur şimdi belki tv izliyor belki nette dolaşıp kendisi ile ilgili yazılan çizilenleri takip ediyordur, gogle de kendini arıyordur sürekli yeni birşey var mı izimi bulmuşlarmıdır diye, belki bu mesajı bile okur.
-
Ben bu olayı takip edemedim bu şirketin sahibi bu çocuğun babası mı?şimdi.
-
TORN bunu yazdı:
Ben bu olayı takip edemedim bu şirketin sahibi bu çocuğun babası mı?şimdi.
-----------------------------dedesi asıl şirket sahibi kurucu ama ailecek işletiyolar
-
alperim anlamadığım olay şu her zaman böyle faili meçhul cinayetler oluyo bu olay niye şişti
-
70 şirket yav dile kolay :S Biz bu ülke şartlarında bir tane kuramıyoruz adamların 70 şirketi var :S:S
-
kroo bunu yazdı:
-----------------------------alperim anlamadığım olay şu her zaman böyle faili meçhul cinayetler oluyo bu olay niye şişti
-----------------------------hoca olayın zanlısının dedesimi amcasımı artık şirket sahibi bilindiği üzere medya patronlarında şirketleri var rakiplerini ortadan kaldırıyolar el birliğiyle :D
-
hımm
kızın babası da cart oraya çıkıyo curt buraya çıkıyo sinirim bozuluyo
Allah başa vermesin