TNT'de Canlı Program
-
Arkadaşlar tnt de şuan çok manyak bir program var tavsiye ederim sizede lakin benim izleyecek vaktim yok şimdi bunu sonra izleyebileceğim bir yer var mı yada biri kaydedebilir mi? :)
-
konusu ne
-
Hiç bir yerde olmayan Şeytana tapanlar çıkmış yüzleri kar maskeli filan tam komedi :D
-
aman ya herkesin inanışı kendine ben de kendime müslümanım boşver
-
Abi 2000 yıllarından beri bu tansiyonda program göremiyordum Yalnıç abi biraz yakalamaya çalışıyordu bu tempoyu ama ömer çelakıl bombayı patlatmış 1 saattir sitcom niyetine izliyorum.
-
la ben izliyorum koptum ya geberdim tv kaşısında annem bile geldi ne oluyor sana diye karnım ağrıdı ama program başladığında ilk satanistleri gösterdiğinde en sağdaki adamın yerinde kilolu biri oturuordu 2. kez gösterdiğinde başka bi abimiz var :D
-
Rezzan Kiraz ve Sinema Yazarı olan(ismini unuttum) kişi haricinde bir tane düzgün insan yok o stüdyoda işleri güçleri bağırıp çağırmak.
-
Haoehoahoeaho yılan cemiyetçilerle az kafa yapmıyorduk vaktinde, sonra unutmuşum bak, adamlar yine malzeme verdiler. Kar maskesiyle çıkmışlar bir de, kim olduklarını biliyoruz zaten ne gerek var ahehfeahfea.
-
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=tntturk
buradan ızleyebılırsınız aynı zamanda gecmısye yonelıkte tv ızleyebılırsınız buradan enterasan
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Haoehoahoeaho yılan cemiyetçilerle az kafa yapmıyorduk vaktinde, sonra unutmuşum bak, adamlar yine malzeme verdiler. Kar maskesiyle çıkmışlar bir de, kim olduklarını biliyoruz zaten ne gerek var ahehfeahfea.
-----------------------------Kanka kim ya onlar ünlülerdir kesin :D
-
gündüzde program yapıyorlar gecede yapıyorlar alla alla...reyting için neler yapıyorlar