TNT'de Canlı Program

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

Arkadaşlar tnt de şuan çok manyak bir program var tavsiye ederim sizede lakin benim izleyecek vaktim yok şimdi bunu sonra izleyebileceğim bir yer var mı yada biri kaydedebilir mi? :)

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

konusu ne 

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

Hiç bir yerde olmayan Şeytana tapanlar çıkmış yüzleri kar maskeli filan tam komedi :D

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

aman ya herkesin inanışı kendine ben de kendime müslümanım boşver 

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Abi 2000 yıllarından beri bu tansiyonda program göremiyordum Yalnıç abi biraz yakalamaya çalışıyordu bu tempoyu ama ömer çelakıl bombayı patlatmış 1 saattir sitcom niyetine izliyorum.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek

la ben izliyorum koptum ya geberdim tv kaşısında annem bile geldi ne oluyor sana diye karnım ağrıdı ama program başladığında ilk satanistleri gösterdiğinde en sağdaki adamın yerinde kilolu biri oturuordu 2. kez gösterdiğinde başka bi abimiz var :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Rezzan Kiraz ve Sinema Yazarı olan(ismini unuttum) kişi haricinde bir tane düzgün insan yok o stüdyoda işleri güçleri bağırıp çağırmak.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Haoehoahoeaho yılan cemiyetçilerle az kafa yapmıyorduk vaktinde, sonra unutmuşum bak, adamlar yine malzeme verdiler. Kar maskesiyle çıkmışlar bir de, kim olduklarını biliyoruz zaten ne gerek var ahehfeahfea.

while (1<2)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=tntturk

buradan ızleyebılırsınız aynı zamanda gecmısye yonelıkte tv ızleyebılırsınız buradan enterasan 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:
    -----------------------------

Haoehoahoeaho yılan cemiyetçilerle az kafa yapmıyorduk vaktinde, sonra unutmuşum bak, adamlar yine malzeme verdiler. Kar maskesiyle çıkmışlar bir de, kim olduklarını biliyoruz zaten ne gerek var ahehfeahfea.

-----------------------------

Kanka kim ya onlar ünlülerdir kesin :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

gündüzde program yapıyorlar gecede yapıyorlar alla alla...reyting için neler yapıyorlar

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 6017 Toplam Mesaj: 47