Tokluğu Uzatan Yiyecekler
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------adamalrın canı cekıcek sımdıı :| sucuklu omlet dıyo yaa :D oyle seyler solenmez ayıpp hhhıı hıım :P
Hemde apikoğlu herkese tavsiye ederim. %100 öküz eti.
-----------------------------hasss... :S
-
ErK bunu yazdı:
-----------------------------Asi bunu yazdı:
ErK bunu yazdı:
-----------------------------Asi bunu yazdı:
Allah'a şükür ne acıkıyorum ne susuyorum sigarayıda aramıyorum. Büroda tek oruç tutanda benim herkes çay sigara yemek hiç çekinmiyorlar. Üstelik iftardan iftara yemek yiyorum sahura kalkmıyorum.
-----------------------------arkadaşım sen normal misin:D ya da edirnede tutup ığdırda mı açıyon diycem sahura kalkmıyosn...neyse iftarda yemeğe çok abandığını düşünerek mesajımı bitireym...
Ne abanması be bir bardak su ve bir kase çorbadan sonra yemek yiyemiyorum. Ara verip tekrar yemek yemeye çalışıyorum ramazan geldi geleli annemin deyimiyle ite döndüm.
-----------------------------deyim güzelmiş + çorba yumuşatır ama kesebilir...bknz: kötü bi mercimek çorbası sonrası bitiremediğm iskender...tabii ki öyle bişey olamaz bitiririm...senin günlük kalori ihtiyacın 1800 civarı falan olmalı yanlış hatrlamıyosam:S ozaman seni hemenhastaneye yatrp tedaviye başlamalıyz:D böyle giderse yakında uçuk atabilrsin yani vücut savunman çöker + massif kas kaybı sonucu sarkmalara falan hiç girmek sitemiyorum...
-----------------------------Zaten gözlerimin önü kararıyor, bazen oturduğum yerde bile gücümün tükendiğini hissediyorum. Yemek yememeyi ben istemiyorum yiyemiyorum üstelik ben kendimi biliyorum benim durumum piskolojik
-
benim bildiğim susuzluğa en iyi çay içmek geliomuş alın demliği yanınıza hele iftardan sonra nasıl bastırıo yemeği :)
-
Susuzluğu uzatacak içecekler yokmu sorun bu zaten
-
Asi bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
Asi bunu yazdı:
Allah'a şükür ne acıkıyorum ne susuyorum sigarayıda aramıyorum. Büroda tek oruç tutanda benim herkes çay sigara yemek hiç çekinmiyorlar. Üstelik iftardan iftara yemek yiyorum sahura kalkmıyorum.
way be :)
Eee herkes ağırlına göre yemek yiyor. Ama iftardan sonra nerdeysi 1 demlik çayı bitiriyorum. Bir fincanda şekersiz Türk kahvesi
Nedir bu çay aşkı anlamıyorum benimkide öyle çay içiyo durmadan bende sevmem çayı :) ice tea Rulz :) -
arkadaşlar olay şundan ibaret : susama olayı vücudun suya ihtiyaç duymasıyla beyne sinyal gönderilir susarız...sizin bahsettiğiniz boğazın kurumasından kaynaklanan olayı tam olarak susama diye adlandıramayız...sonuçta nefes alıp verdikçe boğaz kuruluğunun ortaya çıkması normal...bunun da bi çaresi olduğunu sanmıyorum...eğer şeker hastası falan değilseniz sahurda suya abanın başka da bişey olmaz....
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Asi bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
Asi bunu yazdı:
way be :)
Eee herkes ağırlına göre yemek yiyor. Ama iftardan sonra nerdeysi 1 demlik çayı bitiriyorum. Bir fincanda şekersiz Türk kahvesi
Nedir bu çay aşkı anlamıyorum benimkide öyle çay içiyo durmadan bende sevmem çayı :) ice tea Rulz :)
Çaysız olmaz yapamam birde şekersiz Türk kahvesi olmassa olmaz -
Yazıyı okumadım ama lifli yiyecekleri yiyip bol su için. Uzun süre tok tutar.
-
SUuuuuuuuu allah rızası içinnn...
-
ezzgi bunu yazdı:
Susuzluğu uzatacak içecekler yokmu sorun bu zaten
-----------------------------Tuz ve limon suyunu domates suyuyla karıştırıp iç, susuzluğunun giderilmesine yardımcı olacaktır.