Tolkien'in Kitapları
-
Hangi sırada okunmalı?
-
silmarillion hobbit yüzüklerin efendisi üçlemesini okumuştum sırayla, bilhassa hobbit mükemmeldir,
-
Silmarillon-hurinin çocukları-hobbit-yüzüklerin efendisi ve şiddetle silmarillonu öneririm
c0nverse tarafından 10/Oca/15 23:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Silmarillion elimde mevcut lakin bazı yerlerde başlangıç olarak silmarillion önerilmemiş
-
DeadSoul bunu yazdı
Silmarillion elimde mevcut lakin bazı yerlerde başlangıç olarak silmarillion önerilmemiş
hocam zaten eğer bütün filmleri izlemişsen silmarillion için ön bilgi hazır olmuş oluyor. ama filmleri izlemediysen hobbit-yüzüklerin efendisi-silmarillion olur.
-
Filmleri izlememek mi sünme haşa :) peki teşekkürler
-
Silmarilion hakkinda onemli not; eger yapabiliyorsan ingilizcesini oku. Turkcesini okumak izdirap veriyor hatta iskenceye donusuyor. Turkcesini tam 10 defa okumayi denedim ve sonunda pes edip ingilizcesini okudum...
-
Silmarillion - Hobbit - Yuzuk serisi - Bitmemis oykuler.
Silmarillion harbiden bazen iskence oluyor keza bitmemis oykulerde.
Onun disinda hurinin cocuklari hem silmarillionda hem bitmemis oykulerde hemde lotr serisinde geciyodu
diye hatirliyorum.
Guc yuzuklerine dairde silmarillionda geciyor. Ayri okumana gerek yok.
Bitmemis oykulerde cok kalin olmasina ragmen pek bi halti yok bayabilir seni.
-
hepsinin filmi gelir dimi la :)
-
PanxeR bunu yazdı
hepsinin filmi gelir dimi la :)
Silmarillion un cok zor hocam, ama icinden konu konu secip yapabilir peter yavsagi.
Hos yapmasin gerci hobbitin anasini aglatmis. Die hard 5 mi izledim hobbit mi
izledim ayirt edemedim.
-
Dagor Dagorath
Jubei tarafından 11/Oca/15 02:50 tarihinde düzenlenmiştir
http://www.wattpad.com/62715234-dagor-dagorath-sava%C5%9Flar%C4%B1n-sava%C5%9F%C4%B1-birinci-b%C3%B6l%C3%BCm