Topicim Silindi !?!?!
-
şimdi benim forumdaki duruşum çoğu kişi tarafından takdir edildi sempati duyuldu vs. egoistliii sevmem ama msn listimdeki kişilerin %10undan fazlası kendisi beni ekledi ve hepsi sempati duyduundann ekledi. bunları konuşmak hoş değil. herneyse;
az önce açtığım topicte bir paylaşım yaptım her türlü paylaşımın yeri neresidir ? genel kategorisidir. bunda hiçbir hata göremiyorum. bir kaç dakika içinde yakın çevreden topic aktif hale getirilmişse 10 mesajla bu ne demektir bu konu gereksiz değildir. burada anlaştık !?!??!
daha ilk geldiğinde abi diye hitap eden adam geldi mod oldu. bu adam bi html sayfadaki renk kodunu almaktan acizdi bilirim. taam dedik bize ne kim neyse hepimiz eşitiz a.q. mod da neymiş ? akabinde bi taraflar kalkışa geçti. ve hemen akabinde bir kavga patladı ircde sora barışıldı. bu kişiyle samimiyet daha çok ısındı velhasıl arkadaşlık dvm etti. ne zaman yardım istense tarafımdan elimden geldiğince yardım edildi merak giderildi.
az önce ki topicim gene bu kişi tarafından silindi. bunun nedenini hala anlamış değilim ??!?! yani 1 yıldır buradayım. eskilik yenilik davalarını ID ile sidik yarıştırmaktan nefret ederim. ama değerimiz buysa oda hiç olmasın diyorum a.q. ve siktir çekiyorum bu olaya. sinirimden ne saçmaladığımı da bilmiyorum. aslında güzel olan şu anki ziktiriboktan türkçemi mazur görün !!! -
haklısın ...
-
realkurd seni tanımam konuşmuşluğumuz da yok fakat seni burda gözlemlediğim çok babacan içten sıcakkanlı samimi harbi delikanlısın boşver bi topicini silebilirler belki ama sen böyle olursan seni silemezler burdan
Not : Adminler hariç onlar istese siler :) güç dünyası -
real_kurd kardeşim sonuna kadar haklı.....
-
olum düzgün birini buldular yaa ondandır züktür etttt
ipimle kılıcım sikimle taşağım(nerden aklımda kaldını bilmiom) -
ben sildim derdin avrsade git adminlere şikayet et gereksiz bi konuydu bana eger yetki verilmişse bi bildikleri vardır benim ne bilip ne bilmedigim seni ilgilendirmez git adminlerden birine şikayet et onarl gerekeni yaparlar sana son sözüm budur...
-
haklısın hocam
-
üzülme benimkinide siliorlar arada :(.......bunuda silerler az sonra..
-
tartışmayın yaw
-
hoca burda hepimiz kardeşiz herşeyi açık açık konuşalım.Real_Kurd umuzun bahsettiği isim McYargic.
şmdi bizim bu arkadaşlar aramızda zamanında sorunlarımız oldu.kendisiyle kavgamız oldu ama hem büyüğümüzdür dedik hemde renegadealien,ertan,holyone gibi saygı değer abilerimizin isteklerini kıramayarak kendisiyle barıştık tarikat kardeşimizdir dedik devam ettik.
Arkadaşımızda bi büyüklenme kaygısı olduğu kanaatindeyim.
ben de bu forumda modum ve ne zaman bi konu kilitlesem silsem hemen mcyargictan bana uyarı geliyor.yok şöle yap böle yap die.
bu forumun sahibi mcyargic mi ?
neyse abiler ben burdan sesleniyorum.hepimiz kardeşiz.adam bi konu açmış ve boş bi konuda deil.asla ve asla silinmemesi gerekir.siliniosada sebebi konuyu açan adama sölenir.
bu hareketi yapmamalıydı -
yemişim konuyu bi konu için değmez!
Toplam Hit: 2709 Toplam Mesaj: 16