folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Toplama Bilgisayar Önerisi

Toplama Bilgisayar Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek
    Arkadaş bilgisayar toplayacak, size de bir danışayım dedim. Maksimum limit 900 TL ama bilgisayarın gerçekten iyi performans vermesini istiyor. Herkes güzel bir şeyler yazabilir mi? ve nereden alabileceğimi?

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=p%FCf&folderid=81619  ben yazmıştım bakıver

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek
    Güzel yazmışsın ama dediğin özellikte yüzlerce ürün, marka ve model var. Bunların uyuşma problemleri vs vs var. En iyisi bilen arkadaşlar yazsın. Hem performans açısından hem de uyumluluk açısından çok iyi olur..

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    :) bilen arkadaşlar yazsınlar elbette yazacaklardır.uyuşma problemi olucagını sanmıyorum eger olucagını düşünüyorsan her parçayı aynı marka alırsın.

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

o fiyata iyi performans veren bir pc alamassın zaten ekranıydı klavyesiydi derken ordan 600 lira artar kasa için bugün kaliteli bir ekran kartı 300 -500 arası değişiyor ama 350 lirak bi atinin hd serisi kartını uzun ömürlü işini görür diorum işlemci felan işin içine girince çıkılmaz olur bence sen limiti biraz daha arttır hoca

valla bana göre alcaksan 4 gb kingston 1066 mhz ram olmazı lazım kesinlikle oda yaklaşık 150 ytlmi ne kaliteli bi anakart hd 4830 - 4850 felan uzun vadede işini görür qore 2 quad 6600 sık kullanıyo sistemlerde ama E seriside iyidir , işlemci olarak intel güzel ama tabi amd olsun ucuz olsun dersen işlemci öneremicem ...

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

Hacı zaten 900 tl sadece kasa. Monitör, Klavye, Ses Sistemini katma..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İntel Core 2 Duo 2,4 işlemci
    2 gb ram
    512 ekran kartı
    320 gb hdd
    Dvd Wr
    21" Lcd monitör
    Klavye mouse
    Web Cam

1000 ytl'ye bırakırım.. Pazarlıksıs..
    Ürünler sıfır.. 3 ay önce bi arkadasa alındı 29 tane.. Net cafe kuracaktı işler yolunda gitmedi.. Makinalar kullanılmadı.. Öylece duruyor.. Satıyorus..
    Kredi Kartına taksit olur.. ( Vade farkı işler)

ilgilenirsen ulaş;
    Ayaz ;
    msn@jadebilisim.com
    537 439 68 68
    554 430 90 30

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek
    Yok hacı sağ ol ama direk 0 almak istiyorum. Bir de o özelliklere 1000 TL çok fazla :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    under_king hocanın dedigi makinaya 1000 lira çok degil gayet makul

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mamii bunu yazdı:
    -----------------------------
    Yok hacı sağ ol ama direk 0 almak istiyorum. Bir de o özelliklere 1000 TL çok fazla :)
    Hocam sıfır diyorum işte :S garantili ürün..
    Daha ucusa topla aynısını ben senden alayım ?

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

under_king bunu yazdı:
    mamii bunu yazdı:
    Hocam sıfır diyorum işte :S garantili ürün..
    Daha ucusa topla aynısını ben senden alayım ?

Yok hacı valla 0'dan toplanmasını istiyorum bilgisayarın. Öyle bir yerde beklemiş hiç kullanılmamış istemiyorum.. Bir de şu var; Monitor, Mouse, Webcam istemiyorum.

Toplam Hit: 3601 Toplam Mesaj: 40