folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Toplama Kasa"Dan Anlayanlar El Atın!

Toplama Kasa"Dan Anlayanlar El Atın!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geronymo51
    Geronymo51's avatar
    Erkek

Pc yi toplamadaki amacın nedir tam olarak bilmiyorum. Daha 2 gün önce bi arkadaşıma pc topladım sende çok fazla oyun hastası değilsen yada aşırı grafik yüküyle ilgili bi işin yoksa seninde hayli hayli işini görür. Sakın kimse AMD yi övüyorsun falan demesin benimki sadece bir fikir olsun diye bunu yazıyorum. Amd-İntel tartışması sonu gelmeyecek bi kısır döngüdür.

AMD - ATHLON 64 X2 5200+ AM2                                     66  $
    MSI - KA790GX(Ati 512 Mb Onb. VGA)                               114
    KINGSTON HYPERX - 2x1 GB DUAL DDR2 1066                   44
    SAMSUNG - 320 GB SATA2 16 MB NCQ                               50
    SAMSUNG - 2253BW 22" Monitör                                       188
    SAMSUNG - SH-S203B 20X DVD-RW                                  25
    ASUS - TA9A1 350 Watt Kasa                                           60
    Microsoft - COmfort Curve Valuepack Black                        19  = 1000 Ytl

NOT: 1006 Mhz diye aldığımız ramlar genelde 1006 da çalışmıyor arkadaşım yada ben tam olarak vakıf değilim duruma. Default 1066 mhz de çalışan ram varmı onuda bilmiyorum. Aldığımız ramleri biostan overclock ile 1066 da çalışır vaziyete getiriyoruz.

Vatanım ha ekmeğini yemişim ha uğrunda bir kurşun...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek

captain bunu yazdı:
    -----------------------------
    ewet hocam ısınmasındanda öte aşırı ısınma olduğunda amdlerde aşırı ısınmaya karşı bi koruma yoktur yani yanana kadar çaışmaya devam eder ama inteller aşırı ısındığında devamlı reset atar

Hmm hadi ya ciddmisin:| aşırı ısınmaya karşı bir koruma yoktur?(Canım soba o soba amd değil) işlemci mimarisinden falan bayaa anlıyoya benziyosun:| hmm intelin çözümüde süpermiş bu arada ısındımmı sürekli res at pardon neye res atıyo bu arada intel? 

yaa dostum 2 tane amd işlemci yakmış ve 3.sünüde neden yanıyo diye denerken yakmış biri var karşında.bana amd işlemci dmeye bin şahit lazım ama öle dedikleri için diorum amd işlemcisini övme şerefsizler yüzünden parayı çöpe attım resmen. bu arada işlemci amd olduğunda pcyi soba olarak kullanabilirsin zaten.ve denemiştir garantide veririm işlemci fanını çıkarın bakalım amdnin üstünden ne yapcak imkanınız varsa bide intelde deneyin tamam intel hayırlı bi yer değil ama en azından sağlam paran çöpe gitmiyo

her şeyin bir bedeli vardır ödenmiş yada ödenecek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    ram lazımsa satayım hemen kingston ddr2 1gb 800mhz hepsiburada.comdan aldıydım yanlış almışım... :)

l enfer c est les autres Sartre ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek
    Güzel Bir Sistem Ama Ben Daha Ucuza Dizerim Bu Kasayı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    captain bunu yazdı:

captain bunu yazdı:
    ewet hocam ısınmasındanda öte aşırı ısınma olduğunda amdlerde aşırı ısınmaya karşı bi koruma yoktur yani yanana kadar çaışmaya devam eder ama inteller aşırı ısındığında devamlı reset atar

Hmm hadi ya ciddmisin:| aşırı ısınmaya karşı bir koruma yoktur?(Canım soba o soba amd değil) işlemci mimarisinden falan bayaa anlıyoya benziyosun:| hmm intelin çözümüde süpermiş bu arada ısındımmı sürekli res at pardon neye res atıyo bu arada intel?

yaa dostum 2 tane amd işlemci yakmış ve 3.sünüde neden yanıyo diye denerken yakmış biri var karşında.bana amd işlemci dmeye bin şahit lazım ama öle dedikleri için diorum amd işlemcisini övme şerefsizler yüzünden parayı çöpe attım resmen. bu arada işlemci amd olduğunda pcyi soba olarak kullanabilirsin zaten.ve denemiştir garantide veririm işlemci fanını çıkarın bakalım amdnin üstünden ne yapcak imkanınız varsa bide intelde deneyin tamam intel hayırlı bi yer değil ama en azından sağlam paran çöpe gitmiyo

abicim manyak mısın :|

calısan islemciden fanı sökmendeki amac ne :|

su satırdan itibaren bisi yazma ihtiyacı duymuyorum cünkü imba gerekli cevabı vermiş zaten :| 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    Fikret bunu yazdı:
    captain bunu yazdı:

captain bunu yazdı:

Abi sen napmışsın öle ya saygı duyuyorum :|

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek
    dene kardeşim intelde sorun çıkarmıyo kendim bizzat test ettim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek
    tabii tutupda 2 3 saat çalıştırmazsan

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek
    iyi sistem toplamışsın, yalnızca HDD'nin 32 MB Cache'lisi varsa ondan al

Metallica Rules
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Confusion
    Confusion's avatar
    Erkek

Gercektn guzel sistem fakat o anakart yerine gigabyte p45 ds3l alabilirsin..

O kasa 9800gt ye yetersiz gelecektir.. 400watt gercek değeri veren psu al yada ole bir kasa al..

Gersi guzel ama eğerki o.c yapmıcaksanız o ramler cok gereksiz 800mhz kingston yada samsung ramler yeterli olacaktır

Toplam Hit: 2763 Toplam Mesaj: 21