Toplama[Laptop]
-
arkadaşlar laptop toplamak istiyorum da bu özelliklerde bir laptop toplamak kaça patlar acaba ?
1 gb ekran kartı
2 gb ram
80 gb hdd
2.8 işlemci Nekadara patlar..
-
Sana kolay gelsin bu kafa ile çok daha uğraşırsın :D
-
amacın nedir bütçen nedir laptop toplanmaz toplanan alınır :| vestel topluyodu onu salla sen :F
swordish abini de sinirlendirme :P swordish kraldır paşadır ağadır laptop denilince :F
-
ıyyyyy midem gahtı :/ dıhandım haa :S
-
@additct Satın alınanında ilahi güçlerle toplanacağını sanmıyorum ?
@swordfish neden?
@ONEMINUTE Sebep? -
laptopa 1 gb ekran kartı koyamazsın, hiç kasma.
-
Beyler laf sokar gibi cevaplar vereceğinize bilgilendirseniz daha iyi olmazmı?
-
Bence de ha..Herkes bir havalarda..Arkadaş şu şu şu iş şöyle olur diyip yardım edeceğinize resmen tiye alıyorsunuz..
-
toplarsın hocam kadıköyde bir firma vardı yanlış hatırlamıyorsam notebook topluyorlardı.
Hatta marka olarakta Monster Notebooklar Toplama Notebooklardır kadıköyde bir firma satıyordu.
Not: Her boka gereksiz Cevaplar Yazanlara Harbiden Tilt oluyorum Bir Bok Biliyorsanız Paylaşın Bilmiyorsanızda Sırf Post Kasmak içn kendinizi MAL moduna Sokmayın Gereksiz oluyor.
-
mylittam benim topaç yüzlüm :) bu adam celeron işlemci mi istiyo dual core mu core 2 core mu yoksa quad core mu :)
2.8 yazmış ta ne bu metre mi litre mi :) 1 gb yazmış 256 bit mi 128 bit mi 512 bit mi :) cebinde kaç parası war söylemesi
lazım :) bunlar önemli bebeğim :F
-
Addict bunu yazdı:
-----------------------------mylittam benim topaç yüzlüm :) bu adam celeron işlemci mi istiyo dual core mu core 2 core mu yoksa quad core mu :)
2.8 yazmış ta ne bu metre mi litre mi :) 1 gb yazmış 256 bit mi 128 bit mi 512 bit mi :) cebinde kaç parası war söylemesi
lazım :) bunlar önemli bebeğim :F
-----------------------------
Nerden bukadar samimiyiz bu arada? :) Tamam ben açıklıyım..
İşlemci dual core.
256 bit..
Bütçesini buna göre ayarlıyacak.