Toplu E-Mail ?
-
Arkadaşlar; Toplu E-mail Göndermek İstiyorum. Herhangi bir yazı veya herhangi bir, reklam. Şuan Sitem Yok. Proğramların Geneli ise Site İçerikli E-mail için....
Bildiğiniz Sağlam Toplu Bir E-mail Yayma Sitemi Varmı ?
-
Arkaşadım bir bak sana zahmet.. ( Benim için önemli ) Önemin için'de tşk ederim. Burası ; Tahribat biri muhakka yardımcı olur:)
-
bir ara bu kouyla alakalı başlıklar açılmıştı sanırım geçen de açıldı ama linkler ölmüştü :S eğer elinde hem program hemde mailllist olan varsa paylaşırsanız yeniden çok sewiniriz...
-
Arkadaşım direk bi proğram yokmu=? netten fazla anlamıyorum ( sizler kadar )
-
yamulmuyorsam kaptan'da olsa gerek programı,bi ona ulaşın
-
evet kaptan vermişti zamanında. cool die arattırırsanız forumda cıkar. cool mail sender
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------bir ara bu kouyla alakalı başlıklar açılmıştı sanırım geçen de açıldı ama linkler ölmüştü :S eğer elinde hem program hemde mailllist olan varsa paylaşırsanız yeniden çok sewiniriz...
-----------------------------pw , turkddl , cadde maillist hepsi var (H) gerçi herkeste var bunlar
-
Arkadaşlar Hala bende sizler gibi beklıyorum.. ama ilgilenen yok :S
-
hoja smtp warsa elinde calisan kendi yapimim Promailer2 yi verim sana saglamdir.
Tek tek atmak istiyen warsa:
http://ag3nt.thesmokylounge.com/mail.php burdan atabilir
-
Hala bi kıpırdama yokmu :D
-
Kardeşim; Tek, Tek E-mail atıcak olsak; kendi mailimizi kullanırız dimi ama :) hatta o fazlasını yapar :D
ama yınede ılgın için saol be kardeş:) Biz daha fazlasını bekliyoruz... Yokmu ilgilenen ?