Toplu Sms Programı Yapma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

Nokia Pc suite programı ile telefona bağlanıp telefon üzerinden sms yollamak mümkün.bezer olarak mobil modem yada buluetut la yine telefona bağlanmak mümkün.bu tarz yöntemlerle bir şekilde sim kart üzerden mesaj yollamak istiyorum. piyasada toplu sms atmaya yarayan programları kullanabilmek için programı yapan şirketten sms paketi satın almak gerekiyor ki bu pahalı yöntem benim derdim sim kartla sms göndermek.gsm öporetöründen her yöne 1000 mesaj alıp bu mesajları telefon yerine bilgisayardan program araçılığıyla yapmak.Ama mobil yazılımlar ile hiç uğraşmadım port yönetimi filanda...eğer daha önce buna benzer bir program yazan varsa yada benzer bir yapı kullanan biraz öneri verebilirse çok işime yarayacak.

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

bluesoil ile bluetoothla telefonu pcye eşleştirip sms alıp sms gönderebiliyorsun. Ama toplu halde gönderebiliyormusun onu denemedim ve bilmiyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    lan iki gündür bunu yapıcam diye düşünüyodum lan telekinezimi kurdun naptın hoca. ben üzerinde çalışmaya başlıycam yakında.javada yazıcam hem telefon tarafını hem pc tarafını.şu numara taşıyanlar sorun bana.operatöre göre telefona hattı değiştirtirim yada 3 telefon kasarım 3 ayrı operatör içinde numara taşıyanları bi tek telekomükasyon kurumunun sitesinden görebiliyosun programa ordan kontrol ettirtsem her numarayı captcha var :|. arayıp biip sesine baksam rahatsız edici olur falan... her yöne sms paketi alsınlar siktiret :P
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

yazarız da kaç para vercen ?

herşeyin bir şeyi vardır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

pc suiteden yaz mesajı herkesi ekle gönderilenlere yada grup yap gönder de göndersin tek tek herkese..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Hocam avea falan ticari kullanıldığını anlarsa kampanyayı kaldırıyo sanırım..

Beleş sms şartlarına bak :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

lalada bunu yazdı:
    -----------------------------
    lan iki gündür bunu yapıcam diye düşünüyodum lan telekinezimi kurdun naptın hoca. ben üzerinde çalışmaya başlıycam yakında.javada yazıcam hem telefon tarafını hem pc tarafını.şu numara taşıyanlar sorun bana.operatöre göre telefona hattı değiştirtirim yada 3 telefon kasarım 3 ayrı operatör içinde numara taşıyanları bi tek telekomükasyon kurumunun sitesinden görebiliyosun programa ordan kontrol ettirtsem her numarayı captcha var :|. arayıp biip sesine baksam rahatsız edici olur falan... her yöne sms paketi alsınlar siktiret :P

La 10 kere okudum anlamadım :S Ne diyosun ?

ne diyon?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    Nokia pc süite ile bu mümkün zaten ben yapıyordum telefon bağlı iken girip gelen kutumu görebiliyor toplu halde mesaj atabiliyordum bir iki sene önce falan

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

yazarız da kaç para vercen ?

hoca yazan varmı demedim yazacam dedim :s :D

Pc suite programını denemedim bir denerim de yinede kafama takıldı yazmaya çalışıcam.

lalada eğer .net te yazmayı düşünürsen bereber yapalım.

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

pc suite te gruplara max 20 kartvizit koyabiliyorsun diye biliyorum /:

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo
    bunu J2ME ile yazabilirim ancak gonderdigi her mesaj icin otomatik mesaj gonderilsinmi soruyor. sanirim guvenlik amaci ile yapmislar. nokiada soruyor samsung ve sonyericssonda sormuyor. eger isine yarayacak ise sana tum rehberde kayitli kisilere topluca sms gonderen java uygulamasini yazabilirim saygilar.

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
Toplam Hit: 4546 Toplam Mesaj: 17