Toplu Sms Programı Yapma
-
Nokia Pc suite programı ile telefona bağlanıp telefon üzerinden sms yollamak mümkün.bezer olarak mobil modem yada buluetut la yine telefona bağlanmak mümkün.bu tarz yöntemlerle bir şekilde sim kart üzerden mesaj yollamak istiyorum. piyasada toplu sms atmaya yarayan programları kullanabilmek için programı yapan şirketten sms paketi satın almak gerekiyor ki bu pahalı yöntem benim derdim sim kartla sms göndermek.gsm öporetöründen her yöne 1000 mesaj alıp bu mesajları telefon yerine bilgisayardan program araçılığıyla yapmak.Ama mobil yazılımlar ile hiç uğraşmadım port yönetimi filanda...eğer daha önce buna benzer bir program yazan varsa yada benzer bir yapı kullanan biraz öneri verebilirse çok işime yarayacak.
-
bluesoil ile bluetoothla telefonu pcye eşleştirip sms alıp sms gönderebiliyorsun. Ama toplu halde gönderebiliyormusun onu denemedim ve bilmiyorum.
-
lan iki gündür bunu yapıcam diye düşünüyodum lan telekinezimi kurdun naptın hoca. ben üzerinde çalışmaya başlıycam yakında.javada yazıcam hem telefon tarafını hem pc tarafını.şu numara taşıyanlar sorun bana.operatöre göre telefona hattı değiştirtirim yada 3 telefon kasarım 3 ayrı operatör içinde numara taşıyanları bi tek telekomükasyon kurumunun sitesinden görebiliyosun programa ordan kontrol ettirtsem her numarayı captcha var :|. arayıp biip sesine baksam rahatsız edici olur falan... her yöne sms paketi alsınlar siktiret :P
-
yazarız da kaç para vercen ?
-
pc suiteden yaz mesajı herkesi ekle gönderilenlere yada grup yap gönder de göndersin tek tek herkese..
-
Hocam avea falan ticari kullanıldığını anlarsa kampanyayı kaldırıyo sanırım..
Beleş sms şartlarına bak :)
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------
lan iki gündür bunu yapıcam diye düşünüyodum lan telekinezimi kurdun naptın hoca. ben üzerinde çalışmaya başlıycam yakında.javada yazıcam hem telefon tarafını hem pc tarafını.şu numara taşıyanlar sorun bana.operatöre göre telefona hattı değiştirtirim yada 3 telefon kasarım 3 ayrı operatör içinde numara taşıyanları bi tek telekomükasyon kurumunun sitesinden görebiliyosun programa ordan kontrol ettirtsem her numarayı captcha var :|. arayıp biip sesine baksam rahatsız edici olur falan... her yöne sms paketi alsınlar siktiret :P
La 10 kere okudum anlamadım :S Ne diyosun ? -
Nokia pc süite ile bu mümkün zaten ben yapıyordum telefon bağlı iken girip gelen kutumu görebiliyor toplu halde mesaj atabiliyordum bir iki sene önce falan
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------yazarız da kaç para vercen ?
hoca yazan varmı demedim yazacam dedim :s :DPc suite programını denemedim bir denerim de yinede kafama takıldı yazmaya çalışıcam.
lalada eğer .net te yazmayı düşünürsen bereber yapalım.
-
pc suite te gruplara max 20 kartvizit koyabiliyorsun diye biliyorum /:
-
bunu J2ME ile yazabilirim ancak gonderdigi her mesaj icin otomatik mesaj gonderilsinmi soruyor. sanirim guvenlik amaci ile yapmislar. nokiada soruyor samsung ve sonyericssonda sormuyor. eger isine yarayacak ise sana tum rehberde kayitli kisilere topluca sms gonderen java uygulamasini yazabilirim saygilar.